Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
bestboy ma uzimaj fon ako ti se svidja, kosta polovan oko 140 evra, sto je odlicna cena za ono sto nudi, mada ga je malo vreme pregazilo, i dobija se bogata dodatna oprema uz njega.
meni se jos niko nije zalio na njegov hard.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Нов је 140
Него ме занима пошто хард вуче струју ко луд да ли бих ја могао да купим картицу од 2гб а хард на неки начин заобиђем у свакодневној употреби
bestboy u pravu si nov je 140, moja greska.
ma nemoj uzimati mem. karticu, kad vec imas hard u njemu. to sto trosi bateriju, na to ces se morati navici ako ga uzmes, punis ga nocu kad spavas i nema problema, a i mislim da se dobijaju dve baterije uz njega, jedna jaca a jedna slabija, tako da tu nema problema.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.