E250 igrica Midnight Pool

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

E250 igrica Midnight Pool

Post od vlada1970 »

Drug me je zamolio da vas pitam jer ni on ni ja ne znamo zasto bi ovo moglo da se desi .

Elem , ja na mom samsungu P850 imao sam instalirane tri igrice kad sam kupio telefon i sve tri mogu da igram do kraja , a drug ima kod svog samsunga E250 instalirane cetiri igrice i dve moze da igra a dve , od kojih je jedna Midnight Pool od Gameloft-a , ne moze jer mu posle minut igranja , trazi da ukuca password .

Sad se pitam , ili je kupio fon gde je neko vec ( bio je kao nov fon u radnji ) instalirao dve igrice za koje je potrebno imati password , ili je tu igricu , bez obzira sto je originalno instalirana , moguce igrati samo ako se kupi ? Pa me zanimaju dve stvari , sta mislite , da li je on kupio nov fon uopste ili , neka bude i skidan sa mreze ( takve telefone 99 % ljudi kod nas i kupuje po nasim radnjama , ne sekiram se zbog toga ) , a da je neko instalirao mozda tu igricu pa video da nije besplatna pa ostavio instaliranu a ne "igrivu" ?

I napokon , kako je moguce naci password za tu igricu ? Jer se u takve stvarcice kod telefona nikako ne razumem ali kod kompova bih znao sta mu treba ?

Hvala unapred , Vlada 8)

Slika

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

vlada1970 citat sa: http://www.mobilnisvet.com/mobilni-test ... msung/E250
Java Svet.. Model E250 se isporučuje sa brojnim prethodno instaliranim igrama: Cannonball, Forgotten Warrior, Freekick i Arch Angel.
sto znaci da doticna igra ne ide uz telefon, nego se mora dodatno snimiti na telefon, sto znaci da je neko snimio tu igru, mozda je igra u demo verziji pa se moze igrati samo 1 min. ili tako nesto, neznam tacno (igre mi nisu jaca strana na telefonu).
Pitacu ja danas mog druga koji ima doticni telefon, pa cu ti reci koje on tacno igre ima i time cemo sve sumnje resiti. ;)
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Ok hvala mnogo kljun . Moguce je da drug ima onda fon na kome je instalirana igrica koja nije bila u originalu .

8)

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

vlada1970 evo ovako, danas sam cackao E250 od druga, i u telefonu su igre koje sam nabrojao: Cannonball, Forgotten Warrior, Freekick i Arch Angel, nigde nisam nasao Midnight Pool, sto znaci da je sigurno igra snimljena naknadno, i neverujem da je ta sifra vezana za igricu. 8)
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ja sam na mom E250 dobio neke igre koje su trazile ukucavanje koda za otkljucavanje ali sam ih odmah obrisao pa se ne secam tacno naziva sem tog bilijara i paris hilton dijamanata a imam i ove cetiri koje je naveo kljun.

Odgovori