Pozdrav
Kupio sam Samsung E-390 i memorisku karticu 1GB, Mobitel prepozna karticu, sa USB kablom sam ubacio na nju neke slike i melodije i mp3 fajlove. Kada sam iskopcao USB kabl i otisao na memorisku karticu prvo mi je pokazao da fajlovi postoje na kartici a kada hocu da im pristupim ne dozvoljava mi i javlja gresku i stalno pokazuje poruku kartica ubacena iako ne diram mem karticu i odjednom svi fajlovi koje sam ubacio nestanu i javlja mi da je kartica prazna sve dok ne ugasim i upalim telefon. Otisao sam na kod servisera i on je stavio svoju sim karticu i sve je radilo i rekao mi da promjenim sim karticu i to sam odradio ali opet se ponasa isto mem kartici samo mogu pristupiti kada je USB kablom spojena na racunar. Molim Vas pomozite, da li postoje dvije vrste SIM kartica i koju ja da trazim da bi mi telefon prepoznao mem karticu
UNAPRIJED HVALA
Problem sa memorijskom karticom E390
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
nanda kakve veze ima SIM kartica sa memorijskom karticom? nerazumem sto je serviser menjao SIM kad je problem u mem. kartici.
probaj da uradis format mem. kartice, pa onda ubaci sve ispocetka, ako se bude ponovo javljalo, onda ga nosi u servis da ti to rese, a ne da ubacuju SIM karticu.
probaj da uradis format mem. kartice, pa onda ubaci sve ispocetka, ako se bude ponovo javljalo, onda ga nosi u servis da ti to rese, a ne da ubacuju SIM karticu.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album