SAMSUNG L760

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
tokarev
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 06. Mar 2008. 06:06

SAMSUNG L760

Post od tokarev »

Hteo bih da pazarim ovaj fon preko telenora u okviru jednog od paketa. Ako neko ima iskustva sa kupovinom telefona preko mob. provajdera neka napise-da li se ti telefoni u necem razlikuju od telefona koje kupujemo od dilera... Ako imate jos nesto oko ovog modela samsunga da kazete slobodno napisite...

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

nemas nikakve razlike,samo mozes biti sigurniji da ce telefon biti ok nego ako ga kupis u nekoj budjavoj prodavnicici.Kad je samsung u pitanju,svi operateri ga uzimaju od Roaminga,pa onda dobijes i njihovu zvanicnu dvogodisnju garanciju.imajuci u vidu koliko su se cene izjednacile,tojest koliko su neznatno nize po divljim prodavnicama,pocinjem ozbiljno da zagovaram uzimanje aparata od operatera ili kod zvanicnih dilera.....ne znam nista konkretno o tom modelu,ali imam nekog ko ga koristi,i osoba je prezadovoljna,doduse nije zahtevan korisnik.drzao sam fon u rukama i deluje mi solidno,koliko i bilo koji drugi noviji samsung.lep ekran,standardan izgled menija....klasika.Jedino sto ce ti fon verovatno biti zakljucan na operatera kod kojeg si kupio i to je to,ostalo......go for it sto se mene tice

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

ovaj telefon je jedan od brojnih best-buy samsunga. veoma atraktivan model sa sasvim ok karakteristikama za relativno malu svotu novca. preporuka :)
A N D R O I D

Odgovori