Najbolji Samsung

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS

Koji je najbolji Samsung od ponudjenih, po vasem misljenju?

E700
5
22%
E710
3
13%
E715
4
17%
X1
0
Nema glasova
E600
2
9%
X900
9
39%

Ukupno glasova: 23

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Najbolji Samsung

Post od stefank »

Ajmo, jedno glasanje na brzaka. :lol: Koji je najbolji Samsung od ponudjenih po vasem misljenju? Mada neki od ovih jos nisu izasli ali... :roll:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Moj glas je poshao Samsungu X900, fon mi je wrh ... Ali nikako da dodje u prodavnice vise... Inace ima 128 mb interne memorije. (!) Btw da neko ne zna kad ce vise da stigne?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Meni se od samsunga najvishe svidja D500! :D kad ce taj telefon uopste da izadje kod nas??I koliko ce da kosta??
X900 je ekstra fon ali dok stigne..ali opet samsung ni na ovaj model nije stavio bluetooth! :( :(

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Realno gledano, shto veci broj u nazivu, to bolji telefon :mrgreen: [Shto se naravno ne moze primeniti na nokiju :mrgreen: ]
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Pa dobro, da se oprostiti za bt... Mada ja sam uvijek za Nokiu, jer ona mozda ima za nijansu slabiji ekran, kameru i polifoniju od drugih proizvodjaca, ali zato uvijek sve natrpa, za razliku od npr Samsunga koji, ali UVIJEK mora nesto da izostavi. :lol: Ali ne znam X900 mi je nesto vrh, mada nikad nisam nesto bio obozavalac Samsunga. :)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

realno svi samsung telefoni su fensi telefoni sa vrlo malo funkcija stvarno neznam zbog cega daju tako malo mogucnosti,usput su im i cene zestoke za mali kvalitet koji pruzaju :evil:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Samsung telefoni su po meni cista sminka, koji nekom zahtevnijem korisniku ne pruzaju skoro nista! Vise su za setanje jer su nasminkani do bola!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Gallardo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 22. Okt 2004. 09:59

Post od Gallardo »

Po meni je najbolji E700.Evo nekih funkcija:

Vibracija: Da
Gallardo

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Pa sad, jesu sminka, ali zato imaju najbolje ekrane, kamera i polifoniju! :roll: A ovaj X900 ima i mp3, i 2 zvucnika stereo sto je meni super, jer dosta koristim tel za mp3. :lol: A ima i 128 mb INTERNE memorije... Steta sto nema MMC slot... Mada to ima X910 koji je meni ruzan i tezak je k`o cigla... 8O

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Najbolju polifoniju ima SE z1010 ako se ne varam! A u ekranima i kamerama polako zaostaju! To za dva zvucnika je promovisala motorola, svi kazu da je super, mada mala mi je to razdaljina da bi se dobio dobar stereo zvuk!

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Pa, sigurno ima odlican zvuk. Ja na mom QD-u cak i nemam mp3 ugradjen, nije predvidjen za to, pa mi je zvuk super. (koristim ultra mp3) A ovaj X900 je jos i pravljen za mp3 uglavnom ja mislim... Ne bih rekao da zaostaju, u kamerama i mozda malo ali u ekranima ne definitivno! A i govorim uopste, kad se gledaju svi modeli svih proizvodjaca, a ne po jedan najbolji...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Dobro, to za zvuk je diskutabilno, stvar sluha, ali ne vidim neku veliku poentu u stavljanju dva zvucnika, time se dobija na glomaznosti, a oba moraju da budu pod uglom od 180 stepeni da bi bio pravi stereo! Rekao sam polako :D Lutamo od teme! E ne mogu da se ne smejem kad procitam post: evo nekih funkcija :D

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Hah. Pa dobro i ne lutamo nesto... :roll: Samo da Gallardo ne pocne da luoa specifikacije za sve ove modele. :lol: Nego, da ne zna ko kad ce da dodje vise ovaj x900? Znam, postavio sam ovo pitanjevise puta , i izvinjavam se ako smaram, ali ne dobih odgovor? :roll:

velkod
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 23. Okt 2004. 03:14

Post od velkod »

Samsung pravi telefone? :D
To su igracke. Ne mogu da verujem da su tek sada najavili fon sa BT.
Trebalo bi da se drze bele tehnike.
i-mate pda2k - 2gb transcend sd - leather case - way2go

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Xexe... Pa nisu bas, mada nisu ni neke provi stvarchice. :lol: A sto se tice BT-a... Pa ni meni nije jasno zasto ga do sad nisu ugradjivali :!: :? Nego, napravise oni mob sa 5-mpix kamerom pa se ti zezaj... :wink:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

jedino im je to dobro kamera i ekran ostalo je sve zastarelo pa oni nisu imali ni e-mail dok nije izasao ovaj d-500 koji ce verovatno biti 700e :evil:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Kamera, ekran, polifonija i dizajn su im wrh, ali ovo ostalo cista nula. 8O Ali nabiju cijenu brate, vise se isplati uzeti digitalni fotoaparat i neki mob koji ce da sluzi samo za pricu i sms. :lol: :lol: Ali, dobro im se prodaju fonovi, briga ih... :mrgreen: Imaju li oni ijedan Symbian model, jesi D500 Symbian fon, ne? :?

pendula
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 11:58

Post od pendula »

samsung je meni prvi(najbolji)po tehnologijama ali mi je glupo sto mali broj telefona ima bluetooth inace kamere,mp3,i ostale tehnologije su strava :mrgreen: 8)
setala se crvenkapa u sumi,vidi vuka i kaze:vuce vuce zasto su ti tako velike oci
vuk:bezi bre mala vidis da serem

Vlacke
Banned
Pridružio se: Pon, 29. Nov 2004. 17:48

Post od Vlacke »

E 700. mada kao i svi Samsunzi bio je vise nego preskup za ono sto je pruzao. Isto kao sto ce biti i ovi novi. Osecam da ce E720 biti 500 eura i ako mu je realna 300-350.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Post ima 5 meseci...ali dobro... :|
Pa naravno da ce biti oko 400-500...pa to je samsung... :D

A za mp3 nisam bash siguran da se se izveshtili... :?

Odgovori