Kako da podesim snimanje klipova na duzi interval od 12sek.
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Kako da podesim snimanje klipova na duzi interval od 12sek.
Molim vas da mi pomognete ako pomoci ima. Naime imam telefon samsung J200 koji je sasvim solidan . Jedino sto nikako ne uspevam da ga podesim da snima klipove duze od 12sekundi. Ako neko zna kako se to podesava molim da se javi.
Hvala evo sad sam nasao i na jednom drugom forumu resenje.
Kad si u modu kamkorder samo pritiskas na tastaturi dugme "cetvorku"(4) i tako automatski podesavas na snimanje za MMS , 10sek, 30sek, i opcija koju sam trazio za celu memoriju to jest neograniceno. Na koliko si podesio se tada vidi u gornjem levom uglu displeja de stoje tri ikonice a ta je u sredini.
Eto mozda ovo jos nekom bude koristilo.

Kad si u modu kamkorder samo pritiskas na tastaturi dugme "cetvorku"(4) i tako automatski podesavas na snimanje za MMS , 10sek, 30sek, i opcija koju sam trazio za celu memoriju to jest neograniceno. Na koliko si podesio se tada vidi u gornjem levom uglu displeja de stoje tri ikonice a ta je u sredini.
Eto mozda ovo jos nekom bude koristilo.