Da li ima mogucnost flashovanja sa G600 na U900

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS

Koji vam se vise fon svidja ?

G600
2
25%
U900
6
75%

Ukupno glasova: 8

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Da li ima mogucnost flashovanja sa G600 na U900

Post od djolex »

Ima li software ovog fona za G600 ? Hteo bih da nabavim ( da obavezno ima podrsku za EDGE - 3g bi bilo pozejno da bude izostavljen ako ne moze da se prica sa zadnje kamerice ) zato sto je resen problem sa slikama sa kartice a i lepse su ikonice u odnosu na predhodno pomenuti. Bez obzira na sve ne bih menjao mog macana zato sto mi je ionko isuvise tanak dok kucam poruke i lepsi je po meni :D

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

pre svega 3g nikako ne bi ni mogao da imas,jer g600 prosto nije pravljen da to podrzava,nema taj standard,a cisto sumnjam da je neko skuvao divlji firmware sa drugacijim ikonicama,a ya fotke i to nemampojma. mislim da je tako nesto nemoguce na dumb fonovima.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

araphel napisao:Cisto sumnjam da je neko skuvao divlji firmware sa drugacijim ikonicama,a ya fotke i to nemampojma. mislim da je tako nesto nemoguce na dumb fonovima.
Araphel, na U900 su ikonice skroz drugacije, ima mnogo boljih resenja sa kamerom itd da ne pricam mnogo :lol:
Nokia Lumia 630

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Djolex druze nas fleshovanje sa g600 na u900 nije moguce :uhuh: ponajvise jer ima magic touch ekran i 3g.Pokusaj mozda sa u800 soul b koji je priblizniji g600 ali :uhuh: :o :shock:
Nokia C6

Odgovori