Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Fon je kao i svaki Samsung....po funkcijama se vidi da je napredovao ali po dizajnu ne,i tako male sitnice! Meni se iskreno i ne svidja mnogo a poshto Samsung misli da je napravio neshto bash veliko i cena ce mu biti takva!
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
mislim da samsung jos nije objavio nijedan smartphone u prodaji tako da je i ovaj diskutabilan.
mene zanima kada ce d720 u prodaji jer je veoma lep phon
Pa vjerovatno ce biti dobar, AKO IZADjE... Samsung je otkazao toliko fonova da je to strashno...
1280x960 nije 1.3 nego 1.23 mpix, cistih 1.3 je 1280x1024... A, ovaj ima standardni MMC slot? Zar Samsung nije poceo s ugradjivanjem Micro-MMC?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.