problem sa povezivanjem g810 na pc?

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
nenad.fil
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 19:30

problem sa povezivanjem g810 na pc?

Post od nenad.fil »

Posle reinstalacije windows-a sa sp2 na sp3 moj g810 se vise ne povezuje na pc.Nikako.Ni preko bluetooth-a ni preko kabla.Pc studio prijavljuje "not connected" a komp "bluetooth device has malfunctioned.."Kazem sebi "ok vraticu sp2 gde je sve radilo ok."Vratim na sp2 (reinstaliram sp2 sinoc) instaliram novi pc studio 3.20 telefon opet ne reaguje.Zatim odinstaliram novi i instaliram stari iz Roaminga(original sa diska) i OPET NISTA.Pokusavao sam i preko bluetooth adaptera uz ivt bluesoleil, on mi pronadje fon ali nece da otvori nijedan folder.Probao sam sve to i na pc-ju kod mojih matoraca sve radi savrseno tako da mislim da nije do fona.Any suggestions, thoughts?Unapred zahvalan Nenad

LesaZMN
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 16. Sep 2008. 14:38

Post od LesaZMN »

e ovo je pitanje za nekog teskog win gurua :-(

sta da ti kazem. imam i ja g810, ali nisam imao takav problem (na svu srecu).

Ziveo cika Bill Gates

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

nenad.fil, Uvek pomaze drasticna mera - formatiranje sistemske particije i reinstalacija Windows-a. Obrati paznju da ako reinstaliras Windows preko postojece instalacije bez brisanja/formatiranja nista neces postici.

Kako si vratio SP2 - tako sto si uklonio SP3 iz "Add Remove Programs?"

Ako te ne mrzi - mozes da ocistis tragove PC Studi-a. (1) Deinstaliraj PC studio , (2) Pojuri po registry bazi sve kljuceve vezane za PC studio i obrisi ih (napravi bekap registry baze pre toga) , (3) Ukloni, ako postoje, drajvere od USB kabla, (4) Proveri da ti nije ostao folder od PC Studija u Program Files - ako jeste obrisi ga. (5) Na sistemskom disku u Documents and Settings\all users\Application Data obrisi sve sto ima veze sa PC studiom isto uradi i za ostale usere. (6) Restartuj racunar i reinstaliraj softver.

Ako (1)-(6) ne pomogne odradi format, reinstaliraj Windows, INSTALIRAJ SP3, pa posle toga instaliraj sve sto ti treba.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori