Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
nisam znao gde da stavim ovu temu, pa sam je ubacio ovde (ako moderatori misle da treba da stoji na drugom mestu neka je premeste)
a sad da predjem na stvar............. zna li neko od prilike koliko ce samsung g810 kostati u martu 2009? i vredi li ga tad kupovati?
wowzer, mozda ce kostati 180e,a mozda i 280e...nije mi jasno kako ocekujes da mi to znamo...
Da mogu takve stvari da predvidjam,predvideo bih sebi par sedmica na lotu (koju ovde i jos par u svetu..)
ma ne puno... realno gledajuci samsung nije los kao brend, samo sto im cijena pada kao luda... g800 vec mozes da nadjes za 210e nov po oglasima... mislim da mu cijena nece prelaziti 220e u to doba
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.
wowzer, Tesko je prognozirati koliko ce kom telefonu biti cena,jer je dosta standardnih faktora u igri a i ovih nestandardnih.Cena moze rapidno da padne a i ne mora ("moze bit' a i nemora' )
Ali eto ako bi sve bilo OK trebao bi biti makar par desetina evra jeftiniji.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.