F480

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Ubleha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 29. Dec 2008. 20:27

F480

Post od Ubleha »

Prvo da pozdravim sve na forumu, i zazelim svima sve najbolje u novoj godini koja nam se evo primice jako brzo.

Imam jednu molbu, neki dan sam dobio telefon samsung f480 i jako sam zadovoljan, sve sam vec skuzio mada mi nakon godina koristenja sony ericssona nije bas bilo lako, ali jedna me sitnica izludi a evo o cemu je rijec kada slikam sa mobitelom svaka slika ima ime predhodnog vlasnika i ja je mogu rimenovati ali bih volio da to negje odradim da nemoram pojedinacno reimenovati nego da se svaka zove kako ja postavim bas kao sto je bivsi vlasnik uradio samo se mjenja redni borj slike npr. (Almir0123 ovako je sada) ja bih htio da stavim neko drugo ime mozda recimo Pic0xx.
Unaprijed se zahvaljujem dobroj dusi koja ce mi pomoci oko ovoga i jos jednom pozdrav.

Yuba
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Maj 2006. 22:08

Post od Yuba »

Postoji vec tema sa ovim telefonom u naslovu,pa verovatno ce ovo pod lock,imas u settings da podesis to samo malo treba da prčkaš po meniju kad je u kamera modu i naces....ne znam sad napamet jer nemam taj tel vise,no ako budem navatao drugara napisacu detalje u drugoj temi za f480v.

Ubleha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 29. Dec 2008. 20:27

Post od Ubleha »

Prekopao sam sve zivo i mrtvo i nemogu da nadem, jedino gdje sam naso mjenjanje imena je za memorisku karticu.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Ubleha, Slabo si "prekopavao": viewtopic.php?t=15623

Jeste ovde je u naslovu F480V - ali radi se o istom telefonu (V je od Vodafone)
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Zaključana tema