samsung e700 i infracrvene komplikacije

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
saza jaz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 14. Dec 2004. 23:32

samsung e700 i infracrvene komplikacije

Post od saza jaz »

imam samsung e700 i infracrveni kabl, easy studio i sve sam instaliro kako treba. nemam nikakvih problema sa skidanjem slika sa fona na pc........nego- skinio sam neke slike sa fona koje su bile u "my photosu" i prebacio ih na pc, onda sam ih na fonu obriso. i sad kad hoću da pošaljem te slike sa pc na fon to mogu samo u folder "images" na samsungu odakle se ne mogu micat nego samo brisat ili poslat. a kad jednu od slika hoću stavit za wallpaper ne ispadne ista kao one iz "my photosa" nego bude manja i s*ebana. jel postoji kaki način da te slike sa pc-a mogu prebacit na fon u folder "my photos" tako da izgledaju ko prije kad ih se otvori????????? mislim da se to može samo da nekom drugu te slike preko infracrvenog pošaljem na fon pa ih onda on meni pošalje preko mms-a ----- jel postoji koji drugi način za to!!!!???!?!???

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

Nemas od toga leba! P*zdi koliko hoces ali se oprosti od slika!!!
Samsung je cudo posebno E700,E710,E715!!
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Ne da ja znam, znam par ljudi koji su tako ludeli i nisu nasli resenje
Sta ces.. samsung je ipak daleko od ozbiljne firme

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Ma imao sam samsung, u pravilu sve informacije hoće na jednu stranu, napolje ili unutra, nikako kako treba, nekad hoće nekad neće, neki IR prihvata neki ne, do pop.....š, to ako imaš sreće, prodaj telefon.
:wink:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Ic je problematican vid slanja i primanja jer nije bas uvek kompatibilan i ne smes ni da mrdnes telefon dok se salje.. zato ne mogu da shvatim ljude koji prave telefone bez bt.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ne znam zashto ti to radi :roll: ....ali probaj da u easygprs malo sredish u onom editoru pa onda probaj ponovo.... :| :|
Ali samsung je da se ubijesh kad treba da prebacujesh neshto preko IR..ustvari skoro neshta ni ne mozesh da prebacujesh sem slika...pogottovo na drugi fon...
Za samsung fonove po meni je MNOGO bolji imati data cabl.... :wink: :wink:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Samo mi nikad nece biti jasno zasto ga ne daju u dodatnoj opermi, jer je u slucaju vecine telefona moranje za imati...

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ja sam na zapadu kupio jedan samsung i dobio sam uz njega slushke,data cabl,cd sa easygprs..i joh par stvarchica...a kod nas kad dobijesh slushke za dž to je uspehhh.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Naravno jer su ovde telefoni skidani, zato ovde niko ne daje pravu full opremu i original kutije... zato vredi dati 100e vise za telefon u comtrade-u i onda im mozak pomerati ako bilo sta na njemu ne radi jer od njih mozes ocekivati support, od svih drugih... tesko.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

imao sam i e700 i e710 i toliko sam se nervirao sa njima da je to neopisivo stvarno su lepi telefoni ali za prebacivanje slika i kompatibilnost sa drugim telefonima i pc katastrofa, e sad sto se tice problema evo ovako da bi vratio sliku treba ti data kabel i kada se uz pomoc njega i easygprs povezes na komp otvorice ti se koren ili putanja (root) pa ces moci tacno da stavis sliku gde hoces u telefonu, i onda radi sa njom sta hoces :wink:

nino
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Jun 2005. 22:13

hitno

Post od nino »

kako da prebacim slike sa e700 na komp imam ir i easystudio ako mozes da mi objasnis....hvala ti mnogo

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa pazi samsung je mnogo tezak za komuniciranjem sa kompom uglavnom.....

Sa IR cesh osedeti pored njega...

Samsung je najbolji sa data kablom da povezesh sa kompom.... 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Hm, meni sve ok radi sa D500... :roll: Data kabl je valjda svakako najbolji za svaki fon, bez kod fonova s memorijskom karticom kad je najbolja opcija citac kartica... :wink:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa stefank d500 je novija generacija samsungovih fonova ima BT,i mnogo je olakshano povezivanje sa kompom...

Kod starijih samsung modela,onaj IR ne znam ni shto su ga stavili ,to samo muke imash s njim...

Kazem ti data kabl je najbolje za te "starije" samsung fonove... 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Xexe... Ma meni i IR ok radi, al fajl veci od pa stotina kb nema sanse da prebacis, ne znam zasto... :uhuh:
Xexe, pa isti slucaj i kod starijih Nokia, recimo na 7250i ima da se namucis da podesis sve kako treba, a o prebacanju fajlova preko IR-a na drugi fon ni govora... :dry:

Odgovori