Samsung I9000 Galaxy S

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
cgmiki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 19:24
:: Galaxy S6 64GB

Post od cgmiki »

И даље ништа што се тиче 2.2. Киес ми ништа не пријављује када прикључим телефон. Фабрички 2.1 без икаквих додатака.

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 21:39

Post od gica_komandos »

@telep
Odradio sam svo flashovanje i custom rom, nije lose, samo sad ne mogu da ukljucim Use packet data. Misim mogu da ga stikliram al to ne radi nista i to je skroz bzv!! Ako neko ima resenje nek pomaga!

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

gica_komandos, Jel imaš podešen APN pošto meni po defaultu nije bilo morao sam ručno da podesim.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

korisnikboban
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04

Post od korisnikboban »

Dobar dan.
Dodao bih nešto,
sa naznakom da nisam proverio.
Na mnogim stranim forumima govori se o: "Mini Kies".
Kažu da je lakše dopuniti samo firmware.
Ne znam o čemu je reč.
Pozdrav. :)

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gica_komandos »

Batali Kies, uzmes odin i kraj mukama :)
Upravo to telep, skroz sam zaboravio na podesavanja, sad sve radi :)
Jedino sto nisam gledo kad sam flashovo taj rom je da na osnovnom nema live wallpapers, nista strasno al... Ne znam samo ako dodam ostatak tog roma da li moram opet da instaliram aplikacije, da li moram pre da iskljucim lagfix?
U svakom slucaju veliko hvala za preporuku :)

telep
Expert
Expert

Post od telep »

gica_komandos, Ja sam flešovao onaj default android lockscreen i nisam isključio lagfix, samo kada sam flešovao kernel sam ga isključio zato što je tamo pisalo.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gica_komandos »

A aplikacije? One ostaju? Kako ti sad radi telefon? Ja nisam jos stigao da sazmem utiske, tek sam danas flashovo i ceo dan manje vise proveo u instalaciji aplikacija.

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Aplikacije ostaju, inače telefon radi savršeno, nisam ga gasio nedelju dana a radi kao da sam ga tek upalio (ni ne koristim task manager), dok je pre posle dan dva već počeo da se raspada od laga.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

http://www.vipmobile.rs/vip-ukratko/pre ... ekstId=195
za zivo cudo da se kod nas nesto desi ovako :D

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan

Post od cgmiki »

С обзиром да је последња два дана најчешћа порука приликом провере да ли има 2.2 у Киесу била да је сервер недоступан, онда је то изгледа због постављања 2.2 на исти.

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gica_komandos »

Mani se kiesa, odes na samfirmware ili xda skines sta ti traba i flashujes preko odina. Zvuci kao tezi put al nije, bar meni posto nisam ni uspeo da instaliram kies a ovako sam nabudzio i nov firmware i custom rom i sve radi extra.
Hvala telep za info!

xane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Nov 2008. 18:58

Post od xane »

Zbog problema sa lagom krenuo sam u proceduru ... ali sam vec na prvoj stanici zapeo.
Prema xda
1. Root
2. busybox
3. lagfix
Ali kod rootovanja sa One click root izaberem 2.2 (posto sam update-ovao preko Kies-a) problem:
kad se otvori dos prozor daje upustvo sta raditi kad se phone nadje u recovery modu. Pise da se izabere "reinstall packages" sa vol i pritisne "power". Prvo nema "reinstall packages" u opcijama a drugo nereaguje sa "power" nego sa "home". Kad sam izaberem "apply update.zip" ili nesto tako prijavi operaciju kao failed. U cemu je caka?

nbot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Avg 2010. 21:23

Post od nbot »

Pomagajte ljudi, veceras sam updatevao na 2.2 preko Kiesa i sad kad pokusam da udjem u poruke telefon se zapuca nakon cega mi ispise da aplikacija mora biti zatvorena.

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan

Post od cgmiki »

Јеси пробао да урадиш фабричко ресетовање телефона након што си надоградио систем на 2.2?

gica_komandos
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gica_komandos »

xane
problem sa lagom sam resio kako mi je telep poslao uputstvo par postova iza. Znaci samo pratis ta uputstva i neces imati nikakvih problema. Bices i rootovan i imati lagfix, sve to na najnovijem froyou.

bojke1
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 11. Jul 2006. 20:23

Post od bojke1 »

Danas mi stize telefon iz Londona sat bi mi prvo savetovali da uradim,skinuo sam Kies i planiram da ubacim 2.2 . Citao sam da samo treba da pratim upustvo kad pokrenem Kies, da li jos nesto treba da znam pre nego sto pocnem sa updetom ? Do sad sam koristio samo symbian :blinky:

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

Evo i u ovoj temi da vam kazem da je vip smanjio cenu i sada je u najvecu tarifu 10 000 umesto prethodnih nenormalnih 30 000
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

nbot
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Avg 2010. 21:23

Post od nbot »

cgmiki napisao:Јеси пробао да урадиш фабричко ресетовање телефона након што си надоградио систем на 2.2?
Bas sam sinoc to uradio, sad sam hteo da vam javim :) Sad sve radi savrseno, fon mi nikad nije bio brzi.

cgmiki
Mobil fan
Mobil fan

Post od cgmiki »

Шта се губи од ствари на телефону када се уради фабричко ресетовање? Апликације, игре, мултимедија...?

xane
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Nov 2008. 18:58

Post od xane »

gica_komandos
sve sam ja to procitao i proucio a sad sam u peske prebacio update.zip na telefon i preko recovery moda uradio "apply update.zip" i opet prijavljuje gresku "Certificate verification failed" e to je nejasno zašto se to pojavljuje. Radio sam root pre upgrade na froyo i sve je radilo kako treba.

Odgovori