Ako nije problem poruke neka ostavljaju oni koji imaju ovaj telefon ili planiraju da ga kupe...
  Ako nije problem poruke neka ostavljaju oni koji imaju ovaj telefon ili planiraju da ga kupe... 

1. Connect your device to PC using the cable.
2. Turn on the device with reflashing mode.
3. Please click start button if device found.Kod: Obeleži sve
[i]To enter flash mode / boot mode in i600 you must first turn off device, Then press three keys "power" + "right soft key" + "camera key / back key"[/i]

Mislim da je WPA, nikad sa ruterom nije bilo problema, na njega sam se kacio sa raznim aparatima. [konzolama, ipod-om, racunarima, itd.]
  Mislim da je WPA, nikad sa ruterom nije bilo problema, na njega sam se kacio sa raznim aparatima. [konzolama, ipod-om, racunarima, itd.]

. Inace nasao sam na netu uputstvo kako da odradim sinhronizaciju preko telefona i gmail-a.
. Inace nasao sam na netu uputstvo kako da odradim sinhronizaciju preko telefona i gmail-a.

(TKIP, AES)
 (TKIP, AES) da vidim diskove.
 da vidim diskove.