Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
hirurg, probao sam na taj nacin vise puta, ali mi nikako ne uspeva. Dakle uvek posle hard reseta mi se telefon iskljuci kao i obicno, tj. kao da ga nisam resetovao. Sve apps i su i dalje tu.
Seting, Privacy, iskljucis Back up my data i Automatic restore i onda uradis Factory data reset i nece nista da pamti vratice se kao da je izasao iz fabrike.
Odes u recovery, uradis wipe i to je to.
Stvarno, kako ne mozes da uradis ovo sto su ti predlagali? Ne kontam, sta se desava kad kliknes na factory reset?
Azimuth, pre ovog fona sam imao Spicu na kojoj sam radio factory reset, ali ovde jednostavno nece ni na jedan nacin koji sam probao. Sistem se podigne kao da je samo REBOOTovan.
hirurg, nadam se da ce promena roma resiti problem, ali mi se to ne radi jer sve drugo funkcionise savrseno.
vjeruj i darky ili cm kad stavis neces puno izgubiti..probaj oba koji ti se svidi ...usteda baterije je najveci faktor iiiii nepotrebne stvari su pobrisane...
Poz,Skoro sam kupio galaxy s plus.Imam problem sa internetom,tacnije ne mogu da ga podesim,vise puta sam dobijao konfiguracionu poruku od mts-a za podesavanje gprs-a i dalje ne radi.Pokusavao sam manuelno u settingsu da ukucam parametra koje sam nasao na internetu takodje za mts i dalje ne radi,restartovao sam fon,u settings-u je cekiran ''use packet data'' i dalje ne mogu na internet
firmware je 2.3.3 Jel ima neko ideju do cega je.
Imam čudan problem sa Galaxy S. Posle fleša oficijalnog FW preko Odina se dešava bootloop (telefon se upali uspešno jednom u 10 pokušaja), probao sam i sa drugim verzijama i Odina i FW i isto se dešava. U download mod mogu da uđem normalno ali zato u recovery ne mogu uopšte. Da li se ovo nekom dešavalo i ima li kakvog rešenja? Telefon nije rootovan.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
Odradio sam factory reset iz telefona nije pomoglo.Pokusao sam manuelno ali se ne snalazim,google kaze da ugasim fon a onda drzim volume down stalno i stisnem power ja tako uradim ali se fon normallno upali
EDIT
Resen problem...zvao sam mts call centre nije mi ni bio aktiviran net.Od skoro koristim ovu karticu,pre toga sam drugu koristio godinama.Nisam ni znao da mora da se zove da bi aktivirali
nemoguce....ako si instalirao ovaj kernel iz upustva mora da udje u recovery...znaci drzis taster meni volume + i onda power izbrojis do 3 i pustis sve tastere...i sacekas 2 sekunde i usao si.
Molim Vas za pomoc, prikacio sam Galaxy s na Odin da mu uradim (CF-Root-XX_XEU_JPO-v1.2-Busybox-1.17.1) pa sad cekao sam da mi to zavrsi i nista se nije desavalo, a tel je bio u Download mode, i ja nisam mogao da cekam jer je bilo bas dugo, i izvadio sam bateriju u nadi da mi se tel ukljuci i sledece mi se pojavilo na ekranu nacrtan telefon i kompjuter i znak uzvika izmedju njih, ako neko moze da mi pomogne kako ovo da resim Unapred mu se zahvaljujem. http://img718.imageshack.us/img718/3948 ... 221409.jpg evo slika .
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.