Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Nasao sam sliku ovog telefona gde mu indikator baterije (kada je baterija puna) pokazuje 5 crtica, a onda nadjem sliku ovog istog telefona gde mu je na slici puna linija kada je pun telefon, bez crtica... da li to znaci da telefon ima opciju da prikazuje razlicito koliko je baterija puna? Nadam se da cete skontati moje pitanje.
Izmenio tomas.hokenberi: Postavljanje slika sirih od 600 piksela nije dozvoljeno. Druga slika ti je sirine 800 piksela.
NightBird, to bi odprilike znacilo da razliciti firmveri imaju razlicitu ikonicu za bateriju.Mozes da potrazis na netu modovanje i hakovanje tog telefona i pogledas da li su objasnili kako se menjaju.Sto se tice same opcije i mogucnosti da ima 2 vrste indikatora baterije to cisto sumnjam jer je to po meni nepotrebnoi do sad ne znam za telefon koji ima tu opciju fabricki ugradjenu.
Ne mogu da pokrenem klipove youtube-u.....pokusa, prekine i da mi obavestenje "pokusaj ponovo"...a ne MTS mrezi sam... Kada se prikacim na WiFi..onda hoce. Da li neko zna u cemu je problem? Hvala
Da li jneko zna kako se koristi opcija kamere da belezi GPS informacije zajedno sa slikama?
Kako da se konektujem na internet preko telefona? On ima Samsung Kies i Networking wizard. Medjutim tu je potrebno APN name, broj telefona (nisam siguran da li je broj za dialing ili moj broj), DNS server. Javlja mi da je modem na udaljenom računaru vam funkcije. Da li je moguće to preko mts-a? Takodje nisam razmisljao i za Wi-Fi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.