Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Ovako, sve sam namestio na telu da mi on bude wifi hot-spot za deljenje njegovog interneta, takodje sam uspeo da se na taj hot spot nakacim sa racunarom ali nemam internet pristup na racunaru. Pretpostavljam da su potrebna jos neka dodatna podesavanja na samom racunaru kako bih dobio taj pristup ali ne mogu da ih nadjem na netu. Posto koristim MTS isao sam i na njihov sajt ali ni tu nista, tj nasao sam nesto ali to mi ne deluje da je resenje za moj problem.

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Imam pitanje,kupio sam danas ovaj telefon,rekose mi u prodavnici da ga pustim da se isprazni baterija do kraja i onda 8 sati punjenja.Uradih to,stavio sam telefon na punjac i vidi cuda,ne mogu da ga upalim.Da li uopste moze da se upali kad je skroz prazan,a pritom je na punjacu ili to nije normalno?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 17. Nov 2011. 16:14

Post od gasmias »

@dule nisu losi, napredovali su, ali je jos uvek bolje koristiti pravu navigaciju..

@slavko nema dodatnih podesavanja na racunaru..ti dajes wifi sa telefona, ne koristis telefon kao modem..

@bahemoth naravno da ne moze da se upali kad je skroz prazan :D ali posle 1min na punjacu mora 8)

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Pa proslo je vec 20ak min i nista se ne desava... Ocigledno da nesto nije u redu
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

gasmias, Cek, 3G internet koji mogu da koristim na telu moze da se preko wifi prosledi na racunaru pa da se tako nakacis na net, tako da je tel tu u neku ruku modem jer on daje pristup internetu.
Mene zanima sta sve treba da podesim kako bih na racunaru mogao da koristim internet od telefona?
Behemoth, Jel ti stoji zelena baterija dok se puni na punjac?
Poslednja izmena od slavko101 u Sre, 18. Jan 2012. 00:14, izmenjeno 1 put ukupno.

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gasmias »

vrati odmah tel..da ti daju nov..ocigledno da nije u redu..probaj da drzis home+power+volume up da vidis da li ce uci u recovery pa onda idi na wipe data

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gasmias »

slavko, jeste potrebno je da je telefon podesen za net..a ako racunar ima mogucnosti da koristi wifi to je to..ukljucis portable wifi hotspot (stavis pass :D ) komp ga nadje kao bilo koji wifi i to je to..

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ne stoji nista,ne pokazuje nikakvu indikaciju,mada sam video na internetu da ne postoji notification light za punjenje.ALi ocito da nesto nije u redu.Poludeo sam sad,mlatio sam se ceo dan po bgu da nadjem telefon i sad me ovako uhebase.Auu,kako sam besan.Probao sam i to ali nista se ne desava.Telefon je totalno mrtav.

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

gasmias, Sta sve treba da podesim? Kada na telu koristim taj internet sve je uredu, namam problema ali kada komp povezem preko wifi hotspota koji sam napravio na telu sve prodje i kada probam da otvorim stranicu pojavljuje se ona greska kao da nemam pristup internetu.
Behemoth, Ta notifikacija mora da ti stoji, to je velika baterija na sredini ekrana sa kruzicima ispod. Kada se tel puni baterija se popunjava zelenom bojom kao znak napunjenosti. Valjalo bi kada bi imao jos jedan punjac za koji znas da radi pa da probas sa njim da iskljucis mogucnost neispravnosti punjaca, pa ako se i tada javi isti problem onda ti je otisao konektor za punjenje, verovatno se odlemio ili tako nesto s obzirom da si tel mogao da koristis kada je bio na bateriji.
Poslednja izmena od slavko101 u Sre, 18. Jan 2012. 00:23, izmenjeno 1 put ukupno.

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gasmias »

kad se puni ima velike baterije na ekranu kad je iskljucen..mrtav je sto posto, nosi sutra do radnje da ti daju nov..tu nema pomoci, ili nov telefon ili jtag servis ili zamena maticne ploce..

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

U garanciji pise ako se posle 45 dana ne otkloni kvar dobija se novi.Ko ce da ceka 45 dana...
Sad mi dodje da odem tamo i zapalim im radnju.Najgore je sto nisam iz Bg-a.
Edit.Izgleda da punjac nije u redu.Sad sam ga prikacio na punjac od digitalca koji ima isti ulaz i pojavio se indikator punjenja.
Poslednja izmena od Behemoth u Sre, 18. Jan 2012. 00:24, izmenjeno 1 put ukupno.

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gasmias »

slavko kod mene sve radi sad sam probao nemam nikakvih dodatnih podesavanja, jedino ako je na neki nacin onemogucen tethering na samom broju sto ne verujem..

gasmias
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od gasmias »

@behemoth zbog ovakvih stvari je najbolje skuplje telefone kupovati od operatora ili od ljudi koji su kupili od operatora..moj drug danas dobio nov u telenoru nakon nedelju dana, isto mu se desilo..

edit extra!!!

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

Behemoth, Odlicno :) . Inace ne pade mi na pamet, tel mozes da punis i preko USB kabla koji se dobija uz njega za povezivanje sa racunarom dok ne zamenis taj punjac.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Uf,laknulo mi je sad.Ne znam dal' da ih zovem,jer ako kazem da je punjac neispravan verovatno cu morati da saljem ceo telefon sa kutijom tamo

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od slavko101 »

Behemoth, Okreni ih pa se dogovorite kako da zamenis punjac i nema razloga da vracas ceo tel jer ti tel radi.
gasmias, Problem resen :D. Nekim cudom internet mi nije radio na tel ne znam zasto, ponovo stam instalirao one poruke za gprs i sada sve radi kako treba.
Poslednja izmena od slavko101 u Sre, 18. Jan 2012. 00:46, izmenjeno 1 put ukupno.

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Zvacu ih sutra svakako pa da vidimo kako cemo.
Nego,sta sam sad primetio,da mi ekran s vremena na vreme pojaca i smanji osvetljenje.Jer to zbog jos uvek prazne baterije ili nailazim na nov problem?
I opcija za automatically adjust brightness je onako zatamnjena,ne mogu da je otvorim?

Karadza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 13. Jan 2012. 02:29

Post od Karadza »

Jbm ti samsung, uvek kazem vise ne, jos otkad su me zaebali za onaj krs Jet. Sad nece da mi iskljuci airplane profil i pada mu stalnoi mreza zbog toga.... :x

Behemoth
Expert
Expert

Post od Behemoth »

Ustanovljeno je sta se desilo.Naime,punjac ne radi samo na tom jednom utikacu,ne znam zasto.Na drugom radi bez problema.Kako,zasto ne znam :shock:

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Uh bre, sve problem do problema. :)
Behemoth, kad se isprazni baterija na ispod 10%, brightness ti padne na minimum i ne mozes ga menjati. Kad napunis bateriju, tek onda iskljuci automatic i stavi neki nivo koji ti odgovara, meni je otp 35% uvek.
Karadza, ako si na vipu ne cimaj se, imao sam isti problem, pucala mi mreza uvek, nista nisam cuo kad mi neko prica i uzasno se nervirah (ima par postova iza), ali sad je sve ok. Kontam da je do mreze, nesto mora da su caprkali.

Odgovori