Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ovako, sve sam namestio na telu da mi on bude wifi hot-spot za deljenje njegovog interneta, takodje sam uspeo da se na taj hot spot nakacim sa racunarom ali nemam internet pristup na racunaru. Pretpostavljam da su potrebna jos neka dodatna podesavanja na samom racunaru kako bih dobio taj pristup ali ne mogu da ih nadjem na netu. Posto koristim MTS isao sam i na njihov sajt ali ni tu nista, tj nasao sam nesto ali to mi ne deluje da je resenje za moj problem.
Imam pitanje,kupio sam danas ovaj telefon,rekose mi u prodavnici da ga pustim da se isprazni baterija do kraja i onda 8 sati punjenja.Uradih to,stavio sam telefon na punjac i vidi cuda,ne mogu da ga upalim.Da li uopste moze da se upali kad je skroz prazan,a pritom je na punjacu ili to nije normalno?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
gasmias, Cek, 3G internet koji mogu da koristim na telu moze da se preko wifi prosledi na racunaru pa da se tako nakacis na net, tako da je tel tu u neku ruku modem jer on daje pristup internetu.
Mene zanima sta sve treba da podesim kako bih na racunaru mogao da koristim internet od telefona?
Behemoth, Jel ti stoji zelena baterija dok se puni na punjac?
Mene zanima sta sve treba da podesim kako bih na racunaru mogao da koristim internet od telefona?
Behemoth, Jel ti stoji zelena baterija dok se puni na punjac?
Poslednja izmena od slavko101 u Sre, 18. Jan 2012. 00:14, izmenjeno 1 put ukupno.
Ne stoji nista,ne pokazuje nikakvu indikaciju,mada sam video na internetu da ne postoji notification light za punjenje.ALi ocito da nesto nije u redu.Poludeo sam sad,mlatio sam se ceo dan po bgu da nadjem telefon i sad me ovako uhebase.Auu,kako sam besan.Probao sam i to ali nista se ne desava.Telefon je totalno mrtav.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
gasmias, Sta sve treba da podesim? Kada na telu koristim taj internet sve je uredu, namam problema ali kada komp povezem preko wifi hotspota koji sam napravio na telu sve prodje i kada probam da otvorim stranicu pojavljuje se ona greska kao da nemam pristup internetu.
Behemoth, Ta notifikacija mora da ti stoji, to je velika baterija na sredini ekrana sa kruzicima ispod. Kada se tel puni baterija se popunjava zelenom bojom kao znak napunjenosti. Valjalo bi kada bi imao jos jedan punjac za koji znas da radi pa da probas sa njim da iskljucis mogucnost neispravnosti punjaca, pa ako se i tada javi isti problem onda ti je otisao konektor za punjenje, verovatno se odlemio ili tako nesto s obzirom da si tel mogao da koristis kada je bio na bateriji.
Behemoth, Ta notifikacija mora da ti stoji, to je velika baterija na sredini ekrana sa kruzicima ispod. Kada se tel puni baterija se popunjava zelenom bojom kao znak napunjenosti. Valjalo bi kada bi imao jos jedan punjac za koji znas da radi pa da probas sa njim da iskljucis mogucnost neispravnosti punjaca, pa ako se i tada javi isti problem onda ti je otisao konektor za punjenje, verovatno se odlemio ili tako nesto s obzirom da si tel mogao da koristis kada je bio na bateriji.
Poslednja izmena od slavko101 u Sre, 18. Jan 2012. 00:23, izmenjeno 1 put ukupno.
U garanciji pise ako se posle 45 dana ne otkloni kvar dobija se novi.Ko ce da ceka 45 dana...
Sad mi dodje da odem tamo i zapalim im radnju.Najgore je sto nisam iz Bg-a.
Edit.Izgleda da punjac nije u redu.Sad sam ga prikacio na punjac od digitalca koji ima isti ulaz i pojavio se indikator punjenja.
Sad mi dodje da odem tamo i zapalim im radnju.Najgore je sto nisam iz Bg-a.
Edit.Izgleda da punjac nije u redu.Sad sam ga prikacio na punjac od digitalca koji ima isti ulaz i pojavio se indikator punjenja.
Poslednja izmena od Behemoth u Sre, 18. Jan 2012. 00:24, izmenjeno 1 put ukupno.
Uf,laknulo mi je sad.Ne znam dal' da ih zovem,jer ako kazem da je punjac neispravan verovatno cu morati da saljem ceo telefon sa kutijom tamo
Behemoth, Okreni ih pa se dogovorite kako da zamenis punjac i nema razloga da vracas ceo tel jer ti tel radi.
gasmias, Problem resen
. Nekim cudom internet mi nije radio na tel ne znam zasto, ponovo stam instalirao one poruke za gprs i sada sve radi kako treba.
gasmias, Problem resen

Poslednja izmena od slavko101 u Sre, 18. Jan 2012. 00:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Zvacu ih sutra svakako pa da vidimo kako cemo.
Nego,sta sam sad primetio,da mi ekran s vremena na vreme pojaca i smanji osvetljenje.Jer to zbog jos uvek prazne baterije ili nailazim na nov problem?
I opcija za automatically adjust brightness je onako zatamnjena,ne mogu da je otvorim?
Nego,sta sam sad primetio,da mi ekran s vremena na vreme pojaca i smanji osvetljenje.Jer to zbog jos uvek prazne baterije ili nailazim na nov problem?
I opcija za automatically adjust brightness je onako zatamnjena,ne mogu da je otvorim?
Ustanovljeno je sta se desilo.Naime,punjac ne radi samo na tom jednom utikacu,ne znam zasto.Na drugom radi bez problema.Kako,zasto ne znam 

- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Uh bre, sve problem do problema.
Behemoth, kad se isprazni baterija na ispod 10%, brightness ti padne na minimum i ne mozes ga menjati. Kad napunis bateriju, tek onda iskljuci automatic i stavi neki nivo koji ti odgovara, meni je otp 35% uvek.
Karadza, ako si na vipu ne cimaj se, imao sam isti problem, pucala mi mreza uvek, nista nisam cuo kad mi neko prica i uzasno se nervirah (ima par postova iza), ali sad je sve ok. Kontam da je do mreze, nesto mora da su caprkali.

Behemoth, kad se isprazni baterija na ispod 10%, brightness ti padne na minimum i ne mozes ga menjati. Kad napunis bateriju, tek onda iskljuci automatic i stavi neki nivo koji ti odgovara, meni je otp 35% uvek.
Karadza, ako si na vipu ne cimaj se, imao sam isti problem, pucala mi mreza uvek, nista nisam cuo kad mi neko prica i uzasno se nervirah (ima par postova iza), ali sad je sve ok. Kontam da je do mreze, nesto mora da su caprkali.