Samsung I9000 Galaxy S
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Dule87, pa koliko sam ja malo čitao interna sd memorija služi samo kao spremište podataka... Aplikacije je moguće prebacivati samo na eksternu sd karticu. E sad i to verovatno zavisi od roma na kojem si. Jer na custom rom-ovima je verovatno omogućeno... Toliko dok se ne javi neki korisnik ovog telefona koji malo bolje poznaje tematiku! 

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
Dule87, stvarno bi volio da ti pomognem al ne znam sta pokusavas??????????kao prvo interna sd kartica ne postoji...sd kartica je uvjek externa. ti imas na telefonu 2gb interne memorije za instaliranje podataka, imas jos 6 gb interne memorije za skladistenje podataka, ne znam sta ti pravi problem, zasto da prebacujes aplikacije na sd karticu?
SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
bachika, hirurg, hvala momci na brzim odgovorima!Pa hteo sam da oslobodim memoriju telefona na kojoj imam oko 1 gb slobodno,prebacivanjem na internu SD karticu koja ima oko 4gb slobodno ali mislim da je to nemoguce!Sad kapiram da za to nema potrebe,jer je i ovaj 1gb dovoljan za skladistenje raznih aplikacija,pa eventualno ako zelim da prebacim mogu tek kad kupim eksternu karticu.
Samsung Galaxy S3 I9300
hirurg, nije uspeo prijatelj da mi ga ozivi.Evo prtim tvoje uputstvo,ali mi je zakocilo kod ove unbrick aplikacije.Kada je pokrenem pise da moram da otvorim desnim klikom aplikaciju koja se zove oneclick loader i da idem run as administrator.Problem je sto mi onda trazi sifru,a nigde ne pise koja je to sifra?
ne daje ama bas nikakve znake zivota,nista,znaci i heimdall da instaliram??? Je l' uopste moguce nesto da se uradi posto je ugasen i uopste ne reaguje?
EDIT:
hirurg, Skinuo sam i probao da instaliram,ali sve to mi trazi konekciju na usb,a moje telefon je ugasen i nikako ne moze da se upali...
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim već koristi opciju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila Foruma.
EDIT:
hirurg, Skinuo sam i probao da instaliram,ali sve to mi trazi konekciju na usb,a moje telefon je ugasen i nikako ne moze da se upali...
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati postove jedan za drugim već koristi opciju Izmeni. Obavezno pročitaj pravila Foruma.
kocio mi je telefon,pa sam pokusao da ga flesujem,uradio sam kao i svaki put,skinuo najnoviju verziju,to je bilo 2.3.6 i uradio u odinu.Odin je stao u jednoj tacki i nije hteo dalje.Zbog toga sam izvadio bateriju,pokusao opet da upalim telefon i nije islo!Sada tek vidim da sam skinuo neku pogresnu verziju softvera,ali nisam imao pojma da i to treba da gleda zato sto sam flesovao vec tri puta i svaki put je bilo kako treba... je l' zna neko neki dobar servis u Beogradu gde nece da me oderu,a gde ce ga odraditi kako treba
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ako neko voli da se igra moze problem resiti i
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1330491
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1330491

-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 15. Mar 2012. 01:17
- hirurg
- Banned
- Pridružio se: Sub, 19. Dec 2009. 23:51
- :: Samsung Galaxy Note
- :: Samsung Galaxy Tab 2
- Kontakt:
milanlazic83, postoji da nabacis neki custom rom
beochke91, druze kod nas u RS ima da se kupi usb koji odbrikuje telefon dodje oko 15 evra, e sad najbolje bi bilo da se raspitas koliko bi ti servisi trazili i da li bi ti se iplatilo da kupis ovu spravicu. ja sma bio brikovo tablet galaxy al mi se dao upaliti i onda stoji onaj zuti trougao i onda sam rjeso problem onim malim softverom sto sam ti preporucio i radio je ko zmaj.nadam se da nisi spalio boot loader vadjenjem baterije...inace onda tel mozes da bacis jer je opravka skuplja nego telefon...imao sam taj problem sa lg e900...a tu bolest je imao lg...u svakom slucaju na servis ili usb spravica
beochke91, druze kod nas u RS ima da se kupi usb koji odbrikuje telefon dodje oko 15 evra, e sad najbolje bi bilo da se raspitas koliko bi ti servisi trazili i da li bi ti se iplatilo da kupis ovu spravicu. ja sma bio brikovo tablet galaxy al mi se dao upaliti i onda stoji onaj zuti trougao i onda sam rjeso problem onim malim softverom sto sam ti preporucio i radio je ko zmaj.nadam se da nisi spalio boot loader vadjenjem baterije...inace onda tel mozes da bacis jer je opravka skuplja nego telefon...imao sam taj problem sa lg e900...a tu bolest je imao lg...u svakom slucaju na servis ili usb spravica

SAMSUNG GALAXY NOTE N7000
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
hirurg, tesko ce milanlazic83-u pomoci custom rom. Sajt najverovatnije ocekuje "desktop verziju" Jave, odnosno PC (Windows ili Linux) ili Mac.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB