Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
pimplo, Probaj prvo da raskines sve veze kontakta pa da ih opet povezes.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Litening 3.1 ukratko: mnogo lepsi (i plavlji interfejs)
, mnogo vise memorije, dosta brzi, nijansu nestabilniji - za sada mi blokirao 3 puta dok nisam sa darky romom obrisao socijalne mreze, tw launcher, samsung apps i ostale gluposti. Nekli tip pominja na xda deepsleep mod, koliko sam video za 5-6 sati mu nije skinuo ni 1% baterije sa siyah kernelom. We shall see.
/me gusta

/me gusta

- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Vidim ja,popričekaću ja dosta dok Lite'ning ispegla sve. 

vlade011, Interesuje me preko koje aplikacije podesavas vreme kada ces da se konektujes na internet i koliko dugo?!
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Maj 2012. 08:23
- :: SE Xperia mini st15i
- :: SE c510
Koliko kosta ovaj telefon na crno ili polovan molim da mi neko odgovori. 

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
StefanTpc, "na crno" moze lako da se nadje za ~360-370 eur. Za cenu polovnih pogledaj male oglase.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
007 napisao:vlade011, Interesuje me preko koje aplikacije podesavas vreme kada ces da se konektujes na internet i koliko dugo?!
Aplikacija se zove profile scheduler. Napravis jedan profil sa ukljucenim data i podesis ga da bude aktivan u odredjeno vreme i vreme trajanja. Nakon toga podesis da se vrati na poslednji rucno aktiviran profil. Radi odlicno i bez ikakvih problema. Imas na marketu, besplatan je.
Da li neko zna proceduru kako se inastalira kernel na samsung galaxy s2 ???? odavno se nisam backao sa tim i skroz sam sve zaboravio ,ako neko ima moze i video uputstvo ??? trazio sam po netu ali nisam uspeo nista da nadjem
razmisljam da instaliram speed mod ,da li ga neko koristi ,kako se pokazao?
razmisljam da instaliram speed mod ,da li ga neko koristi ,kako se pokazao?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Флешујеш зип фајл из cwm-а. Само прво погледај да ли ти је ром компатибилан са кернелом-> обично пише на cds у кернел теми за које је ромове.
ex ivan87
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Синоћ причам да једном суседомдру другаром. Неки његов познаник се бави продајом телефона. Каже лик да је потражња за с2 ненормална. Не може да набави довољан број телефона.
ex ivan87
Pa dovoljno govori da sam ja JEDVA u Beogradu nasao telefon.
U Vrscu ga nije bilo uopste.Kako dodje u prodavnice odmah se pokupuje.
Juce udjem u kafic,od petoro ljudi oko mene trojica nose S2.
U Vrscu ga nije bilo uopste.Kako dodje u prodavnice odmah se pokupuje.
Juce udjem u kafic,od petoro ljudi oko mene trojica nose S2.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- bachika
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 20. Feb 2006. 18:45
- :: Iphone 7
- :: Lenovo P780
Drugar je oko mesec dana po telenoru jurio crni model... Samo beli model je bio...
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
MOrao sam da probam dual boot na SGS2 i moram vam reci da radi odlicno 

- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Ја га користим од самог почетка;) miui ми је увек second ROM (раније није могао да се ,,надограђује" други РОМ, него једном кад га ставиш, стоји такав, нема стављања новије верзије), а за primary стално мењам нешто, још нисам нашао неки који ми скроз одговара.
Раније није могао да се директно флешује други РОМ, него је једина опција била копирање првог на место другог.
Раније није могао да се директно флешује други РОМ, него је једина опција била копирање првог на место другог.
ex ivan87
Nasla sam ovaj telefon za 385e u jednoj radnji, sta mislite da li ce mu spasti cena za mesec dana? Ne nesto preterano znacajno, barem 30-40e?
joa_d, moze da se spusti a i ne mora to je diskutabilno i neces naci tacan odgovor na to pitanje...
Sve zavisi kako se pokaze S3 u praksi,a do toga cemo morati malo da sacekamo,kad ljudi krenu masovno da ga kupuju.
Slicno kao sa I4,ocekivao se pad cene a posto 4S nije doneo nista posebno cena je pala minimalno.
Danas mi je dan D,dati 600e za ovo ili ne
Slicno kao sa I4,ocekivao se pad cene a posto 4S nije doneo nista posebno cena je pala minimalno.
Danas mi je dan D,dati 600e za ovo ili ne

Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Behemoth, ako je ovo s3 i ako imas 600e, zasto se uopste predomisljas? 

• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •