Je li to ista prodavnica kao ona SAMSUNG u Uscu, u prizemlju?tomas.hokenberi napisao:...
Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S2 I9100
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Meni isto tako piše. Je l' to znači da je telefon kodiran na jednu mrežu?chaky88 napisao:
puno hvala za ovaj kod. cim sam ga ukucao iskocilo mi je sledece:
Network Lock - ON
Network Subset Lock - OFF
SP Lock - OFF
CP Lock - OFF
Ima da im sve inspekcije ovog sveta natovarim na ledja!!! Sad mi u zastiti potrosaca rekose da obavezno odem po trzisnu inspekciju i sa njima odem tamo!
Nisam trenutno u mogućnosti da proverim sa drugom karticom.
Kako sam i rekao. Ja sam ga koristio na m:ts-u bez problema! Kada sam dosao u Rep. Srpsku i ubacio karticu ove mreze odavde m:tel, onda mi je trazio da ubacim network lock control key.
Moj nije zakljucan,sreca,vec sam video sebe kako ulecem u prodavnicu(nasikam se) i pravim haos.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
chaky88, jeste radi se o istoj firmi. Ja sam kupio u Delta City-ju, ali to je ista firma.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Zvanicno sam i ja od danas vlasnik S2
. Ovo mi je nesto najbolje sto sam kupio (preko MTS-a uzeo) u zadnje, jedno duze, vreme. Inace nisam ljubitelj menjanja telefona pa kada dodje vreme gledam da uzmem nesto od najbolje ponude. I odusevio sam se! Sada mi je jasno zasto se ljudi tako navuku kada imas ovde sve i svasta.
Krecem sa upoznavanjem tek, sta je sta koja aplikacija, konfigurisanje da vidim da to sve dobro radi pa cu onda na dodatne aplikacije.
Eto vise bi onako usput pitao nesto zanimljivo sto bi preporucili, neke savete da date itd. Planiram i ovu temu da iscitam pa se nadam da cu naci dosta zanimljvih stvari a usput cu potraziti i na netu jos neke dobre diskusije.
Ipak sam pre ovoga dugo imao 6220c pa mi je ovo po prilicno veoma novo. Inace je inslariran Android v4

Krecem sa upoznavanjem tek, sta je sta koja aplikacija, konfigurisanje da vidim da to sve dobro radi pa cu onda na dodatne aplikacije.
Eto vise bi onako usput pitao nesto zanimljivo sto bi preporucili, neke savete da date itd. Planiram i ovu temu da iscitam pa se nadam da cu naci dosta zanimljvih stvari a usput cu potraziti i na netu jos neke dobre diskusije.
Ipak sam pre ovoga dugo imao 6220c pa mi je ovo po prilicno veoma novo. Inace je inslariran Android v4
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Ljudi, proverio sam ovo sto su neki clanovi pominjali vezano za kodirane telefone.
Imam mt:s karticu i telefon mi radi kako treba. Kada sam procitao ovo za kodirane telefone, hteo sam da proverim to pa sam ubacio Telenor karticu i nakon paljenja telefon mi je trazio da unesem kod za otkljuchavanje mreze. Tako je bilo sa 2 Telenor kartice.
Da li to znaci da mi je telefon kodiran na mt:s mrezu i sta ja mogu da uradim po pitanju toga?
Inace telefon sam kupio u Impulst firmi za 49,560 dinara u slobodnoj prodaji, znaci nije preko paketa u nekoj mrezi.
Video da je neko pominjao reklamacije, itd...
Imam mt:s karticu i telefon mi radi kako treba. Kada sam procitao ovo za kodirane telefone, hteo sam da proverim to pa sam ubacio Telenor karticu i nakon paljenja telefon mi je trazio da unesem kod za otkljuchavanje mreze. Tako je bilo sa 2 Telenor kartice.
Da li to znaci da mi je telefon kodiran na mt:s mrezu i sta ja mogu da uradim po pitanju toga?
Inace telefon sam kupio u Impulst firmi za 49,560 dinara u slobodnoj prodaji, znaci nije preko paketa u nekoj mrezi.
Video da je neko pominjao reklamacije, itd...
Ja sam kupio Mob preko telenora koji je bio zaključan, nemojte mnogo da se uzbuđujete ako ste kod ovlašćenog servisera kupili kao s2 free sim ipak mi živimo u Srbiji a ovde ništa ne sme da nas iznenadi, to pod br 1. A drugo garant su ti ti momci što su prodavali uvalili neki s2 jbg oće i prodavci da te prevare i to u ovlašćenoj prodavnici pa to nema nigde uhhhh. Pomiri se sa tim da su prodavci zaradili nešto na tebi prodavši ti zaključan fon , može tako biti a i ne mora da znači. Ako ti je stalo da imaš otključan s2 to možeš sam uraditi(ja sam sam otključao moj s2) a možeš ga otključati u servisu cena je oko 10 e. Ćuti da ti bude samo to problem da ne bude još nešto..... Srbija 

Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
I ja sam svoj S2 otključao sa Telenor-a i to nije neka nauka.
Stvar je u principima.
Ja sam dugogodišnji privatnik i inspekcije bilo koje vrste očima ne mogu da gledam.Ali,kada te neko na taj način pravi budalom,pozvao bih sve nadležne ustanove koje znam i natovario im na vrat.Zato što novac nije mali u pitanju i ne želim da me iko pravi ovcom za isti.
Stvar je u principima.
Ja sam dugogodišnji privatnik i inspekcije bilo koje vrste očima ne mogu da gledam.Ali,kada te neko na taj način pravi budalom,pozvao bih sve nadležne ustanove koje znam i natovario im na vrat.Zato što novac nije mali u pitanju i ne želim da me iko pravi ovcom za isti.
- shocky
- Entuzijasta
Koji mi auto punjac preporucujete odavde:
http://www.supermarketic.com/oprema-za- ... to-punjaci
http://www.supermarketic.com/oprema-za- ... to-punjaci
- iamivan
- Mobil manijak
- Kontakt:
Kao što kaže cale, nije to neka nauka da se otključa, već je stvar u principima. 
Stvarno je glupo što to rade prodavci širom Srbije, ali jbg, kao što kažeš, ovde ništa ne sme da nas iznenadi.
Nadam se da mi je samo to problem na telefonu, valjda nema još nekih falinki.
U stvari, jedini problem mi je taj da ne mogu nikako da update-ujem telefon na ICS 4.0.4. verziju.
Imam GB 2.3.4. i pokušao sam prvo preko WiFi da ažuriram softver, ali nisam mogao zbog nekih problema sa ruterom.
Znam da na kompu sredim to da WiFi konekcija ne pravi problem, ali ne znam na fonu.
Onda sam probao da trošim besplatne megabajte što imam u mt:s mreži, ali previše je sporo, tako da sam odustao.
A, kada sam probao preko USB-a uz Kies, kao započne se update-ovanje i odjednom mi kaže nešto na foru "... timed out", tako nešto, ne sećam se. Par puta sam probao.
Da li ja mogu da se žalim ili reklamiram telefon zbog toga što su mi ga poslali kodiranog?

Stvarno je glupo što to rade prodavci širom Srbije, ali jbg, kao što kažeš, ovde ništa ne sme da nas iznenadi.
Nadam se da mi je samo to problem na telefonu, valjda nema još nekih falinki.
U stvari, jedini problem mi je taj da ne mogu nikako da update-ujem telefon na ICS 4.0.4. verziju.
Imam GB 2.3.4. i pokušao sam prvo preko WiFi da ažuriram softver, ali nisam mogao zbog nekih problema sa ruterom.
Znam da na kompu sredim to da WiFi konekcija ne pravi problem, ali ne znam na fonu.
Onda sam probao da trošim besplatne megabajte što imam u mt:s mreži, ali previše je sporo, tako da sam odustao.
A, kada sam probao preko USB-a uz Kies, kao započne se update-ovanje i odjednom mi kaže nešto na foru "... timed out", tako nešto, ne sećam se. Par puta sam probao.
Da li ja mogu da se žalim ili reklamiram telefon zbog toga što su mi ga poslali kodiranog?

- tomas.hokenberi
- Moderator
iamivan, u principu naravno da imas pravo zalbe. Nije normalno da ti prodaju mt:s zakljucan telefon kao "sim-free", a da ti ne kazu da je tako. Kada sam otkrio da mi je I5800 zakljucan imao sam ga vec 15 meseci i lako sam ga sam otkljucao, medjutim da sam to primetio neposredno posle kupovine odmah bi se sjurio do radnje i insistirao da mi zamene ili otkljucaju telefon.
- bloker
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 27. Apr 2012. 13:37
- :: Samsung Galaxy S IV
Kod nas je većina telefona koji su u slobodnoj prodaji skinuta sa neke mreže.. Tako da nije rijetko da neko kupi telefon zaključan na neku mrežu.
Ja sam svoj telefon kupio preko mreže m:tel (r. sprska) ali je sim free pošto izgleda ovi stručnjaci u m:tel-u ne znaju da ga zaključaju
Ja sam svoj telefon kupio preko mreže m:tel (r. sprska) ali je sim free pošto izgleda ovi stručnjaci u m:tel-u ne znaju da ga zaključaju

- tomas.hokenberi
- Moderator
bloker, u principu telefone i ne zakljucava obavezno operater vec i proizvodjac, kod koga operater narucuje telefone, a na zahtev operatera. Moze biti da je mtel narucio premali broj aparata da bi se u Samsungu baktali njihovim zakljucavanjem.
cale, totalno si u pravu. Sad su mi iz tržišne inspekcije rekli da dodjem sa telefonom da napravimo neki zapisnik i da odemo tamo! Mislim da je dekodiranje ovog telefona ravno, jedenju supe viljuškom, gašenju požara evro-dizelom... Ipak, to je samsungova prodavnica, nije čumićevo sokače, sram ih bilo...
tomas.hokenberi, i jesi isao da se zalis?
tomas.hokenberi, i jesi isao da se zalis?
- shocky
- Entuzijasta
CyanogenMod 10 – Android 4.1 JellyBean dostupan za Samsung Galaxy S2 I9100
http://www.baguje.com/2012/07/cyanogenm ... uje.com%29
Jedno pitanje. Kada se instalira novi OS jel je dovoljno da odradim backup svega preko Samsung Kies i posle samo vratim? Posto cu instalirati kada dodje full ver. JellyBean-a
http://www.baguje.com/2012/07/cyanogenm ... uje.com%29
Jedno pitanje. Kada se instalira novi OS jel je dovoljno da odradim backup svega preko Samsung Kies i posle samo vratim? Posto cu instalirati kada dodje full ver. JellyBean-a
- tomas.hokenberi
- Moderator
chaky88, nisam ali samo zato sto sam primetio jedno 14-15 meseci posle kupovine, pa mi je bilo mrsko da se bakcem sa tim.
shocky, da bi odradio restore pomocu Kies-a moras imati touchwiz na telefonu, a kuvani romovi ga nemaju. Urasdi bekap aplikacija pomocu Titanium Backupa, SMS-ova pomocu "SMS Backup & Restore", kontakte mozes sacuvas i pomocu "Super backup-a" itd.
shocky, da bi odradio restore pomocu Kies-a moras imati touchwiz na telefonu, a kuvani romovi ga nemaju. Urasdi bekap aplikacija pomocu Titanium Backupa, SMS-ova pomocu "SMS Backup & Restore", kontakte mozes sacuvas i pomocu "Super backup-a" itd.
Da li neko može da mi preporuči dobre kuvane romove hteo bih malo da promenim. Koje romove preferirate ja još uvek ne mogu da se odlučim, nekako su mi najbolja iskustva sa 2.3.6 GB
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
- shocky
- Entuzijasta
tomas.hokenberi, sta su kuvani romovi i tauchwiz? Nema klasicno backup svega sto cekiram, odradim update Andoida kada stigne novi za S2 i samo vratim backup? Cudi me ovako raznim procedura da ima.