Alarm/Samsung z500

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
warrior78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 08. Okt 2005. 18:14

Alarm/Samsung z500

Post od warrior78 »

POMOC,
Zanima me da li je moguce,kod ovog telefona,Samsung z500,da se alarm aktivira ili oglasi,kada je telefon ugasen?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Meni je to kod D500 bilo moguce tako da bi i kod tebe trebalo da moze,pogledaj malo,trebalo bi da imas opciju koja je za"nasilno nametanje"da zvoni i kad je ugasen (glupi Samsung) :roll:
Pozdrav 8)

warrior78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od warrior78 »

Izvini,ali nenmogu da pronadjem tu opciju. Mozes li da mi objasnis gde se nalazi ta opcija,da bi zvonio i kad je ugasen? Hvala,pozdrav

Ilija
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 03. Nov 2004. 15:31

Post od Ilija »

Kada udjes u Alarm , tamo negde ispod (ako se dobro secam ) , treba da ti bude oznaceno "Turn on". Nisam siguran da li je bas sad ista rec u pitanju , ali nesto u tom fazonu , davno sam imao Samsung. Znaci , aktiviras to i pre nego sto treba da te probudi , telefon ce se sam ukljuciti

warrior78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od warrior78 »

To je sve podeseno kod mene, ali neradi. Ocigledno postoji jos nesto sto mora da se podesi ,a ja stvarno neznam ni sta, ni kako. Hvala u svakom slucaju.Pozdrav

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hm,trebalo bi da bude u Alarm,pa imash opciju "Auto power" i tu stavish na on i trebalo bi da radi...Mozda nisi podesio dane ili tako neshto pa zato nece uopshe da ti zvoni...prochachkaj malo..

Krile007
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
:: Apple iPhone X
:: Samsung Galaxy Alpha

Post od Krile007 »

to za alarm bi trebalo da ti bude kao sto je sexter rekao zanima me da li ti dobro sluzi samsung z500 koliko velike kartice mozes da koristis da li ti usporavaju telefon
■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■

warrior78
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od warrior78 »

Hvala vam svima na pomoci, ali Z500 NE PODRZAVA ovu funkciju za alarm. Stigao mi je mail od Samsunga. Neocekivano za ovakav model. Krile007 - Telefon za sada jako dobro radi mada ga nemam dugo oko mesec dana. Ne ispada sa mreze, Bluetooth i IrDa rade dobro. Kartice jos nisam probao jer neznam gde mogu da kupim trans flash. Cini mi se da sam negde procitao da moze da primi do 1GB mada sumnjam da iko pravi toliko velike kartice. Ono sto je mene razocaralo to je ALARM i BATERIJA koja ne moze ni bliuzu da izdrazi koliko je u specifikaciji naznaceno. A i malo me nervira sto nisam mogao da ga nadjem a da nije sa neke mreze pa sam uzeo sa TIM-ove mreze, mada sam dobio svu opremu (punjac, stereo slusalice, disk sa softverom, USB kabl). Kad smo vec kod tih skidanja sa mreza da li neko zna da li su telefoni skinuti sa mreze obavezno dekodirani ili im je samo softver malo modifikovan i prilagodjen za tu mrezu?!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Baterija NIKAD ne traje koliko pise jer to pise za standby vreme,znaci to vreme je naravno visestruko manje!Ovo tvoje drugo pitanje ne razumem bas najbolje,konfuzno si napisao!?
Telefoni koji stizu kod nas sa nekih mreza ne moraju uvek da se dekodiraju,ja sam uzeo preko Swisscom-a i bez dekodiranja radi a nije ni za svaku mrezu menjan softver,vecina mreza samo ubaci parametre za mms i gprs a sve ostalo je"original"samo neke,kao Vodafon naprimer,zarube telefon svojim softverom!
Pozdrav 8)

plazina
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 06. Jan 2006. 00:47

Post od plazina »

Sad mi je drago sto nisam uzeo z500. Jeste da je odlican, mada mi nije jasno kako tako izbace neke osnovne funkcije.Imam zv10 i kad udjes u alarme imas wake up alarm, pet drugih i opciju Auto power.Nemam pojma sta da ti kazem, ali bas je bezveze!

Odgovori