POMOC,
Zanima me da li je moguce,kod ovog telefona,Samsung z500,da se alarm aktivira ili oglasi,kada je telefon ugasen?
Alarm/Samsung z500
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Hvala vam svima na pomoci, ali Z500 NE PODRZAVA ovu funkciju za alarm. Stigao mi je mail od Samsunga. Neocekivano za ovakav model. Krile007 - Telefon za sada jako dobro radi mada ga nemam dugo oko mesec dana. Ne ispada sa mreze, Bluetooth i IrDa rade dobro. Kartice jos nisam probao jer neznam gde mogu da kupim trans flash. Cini mi se da sam negde procitao da moze da primi do 1GB mada sumnjam da iko pravi toliko velike kartice. Ono sto je mene razocaralo to je ALARM i BATERIJA koja ne moze ni bliuzu da izdrazi koliko je u specifikaciji naznaceno. A i malo me nervira sto nisam mogao da ga nadjem a da nije sa neke mreze pa sam uzeo sa TIM-ove mreze, mada sam dobio svu opremu (punjac, stereo slusalice, disk sa softverom, USB kabl). Kad smo vec kod tih skidanja sa mreza da li neko zna da li su telefoni skinuti sa mreze obavezno dekodirani ili im je samo softver malo modifikovan i prilagodjen za tu mrezu?!
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Baterija NIKAD ne traje koliko pise jer to pise za standby vreme,znaci to vreme je naravno visestruko manje!Ovo tvoje drugo pitanje ne razumem bas najbolje,konfuzno si napisao!?
Telefoni koji stizu kod nas sa nekih mreza ne moraju uvek da se dekodiraju,ja sam uzeo preko Swisscom-a i bez dekodiranja radi a nije ni za svaku mrezu menjan softver,vecina mreza samo ubaci parametre za mms i gprs a sve ostalo je"original"samo neke,kao Vodafon naprimer,zarube telefon svojim softverom!
Pozdrav
Telefoni koji stizu kod nas sa nekih mreza ne moraju uvek da se dekodiraju,ja sam uzeo preko Swisscom-a i bez dekodiranja radi a nije ni za svaku mrezu menjan softver,vecina mreza samo ubaci parametre za mms i gprs a sve ostalo je"original"samo neke,kao Vodafon naprimer,zarube telefon svojim softverom!
Pozdrav