Samsung Galaxy Note II N7100

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Re: Samsung Galaxy Note II N7100

Post od janka_88 »

Vidiš li u detaljima potrošnje neku posebnu aplikaciju koja ti je prikazana kao potrošač?

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Karadza, imaš neki cache cleaner ili tako nešto.. A možeš i u app manager-u da ugasiš aplikaciju na force stop.. :)

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Karadza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 13. Jan 2012. 02:29

Post od Karadza »

Posle ekrana najveci potrosac je sistem android, pa onda operativni sistem android i server medija. Zasto ima dva androida? Primetio sam i da je telefon bio aktivan preko noci.

Jel probao neko one alu bumpere za njega? Razmisljam se da li da uzmem to ili samsung flip cover, samo sto njega ne mogu nigde da nadjem.

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Karadza, to sa baterijom jel ti se od skora počelo dešavati ili? Da nisi neke aplikacije u međuvremenu instalirao pa ti one rade u pozadini? Ima li neki "sumnjiv" proces od tih pozadinskih koji su aktivni? Meni na S3 nisu nešto privlačni ni flip cover kao ni bumper. Naprijed imam običnu foliju a držim ga u kožnoj futroli pa po potrebi vadim ili imam zadnji providni plastični cover preko pa čuva od grebanja i tako te dvije varijante naizmjenično koristim. :)

Karadza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Karadza »

Skoro sam dobio telefon nemam puno aplikacija, nocas mi nije curela baterija. Mada sam imao isti problem i sa s2, zato sam i razmisljao da predjem na apple, on zamrzne sve i nema problema. Moram da uzmem ili bumper ili neki silikon, gledao sam onaj drop test yt, ako padne na beton... :shock:

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Karadza, ja sam uzeo providnu silikon u samsungu za 700din i zadovoljan sam.. A naručih i neku kinesku, flip cover, case, šta god preko ebay i prevario se, žestoko s...e.. :uhuh:

Uglavnom, fb hoće da uzme dosta baterije pa vidi u app manageru kao što sam ti napisao.. Ideš na settings-appmanager i ideš ili na download ili all, pa traži aplikacije i koje ti ne trebaju stalno, gasi ih.. :) Ja sam tako radio i baterija mi dogurala i do 2 dana.. :)

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Karadza
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Karadza »

Hvala na savetu. Jel mi treba root za ove vece igre gde se kopira i sd data? Probao sam gta, street fighters i jos neke, ni jedna ne radi.

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

vlaki napisao:Odneo sam juče telefon u servis i napokon su mi primili i ustanovili kvar taj dan.. :)
Nažalost, kvar je u telefonu, tačnije u displeju telefona. Pa ću dobiti nov aparat verovatno sledeće nedelje...
Uglavnom, ako vam trokira olovka u nekom delu ekrana, preskače air view i ostalo, nosite u servis da vam pogledaju.. Može biti i da je do olovke, ali kažu da je češće u pitanju ekran.. :dry:
I još jedan dodatak, nemojte da pristanete da vam u servisu odrade backup podataka. :D Ja se nasmejao kad je rekao da može da uradi ali da naplaćuju 1500din.. I onda sam ga zamolio da donese telefon, izvadio otg kabl, spojio usb i završio.. :D Gledao me u čudu.. :D

Pozz! 8)
Au 1500din za prebacivanje slika. Koliko si platio otg i gde si kupio? Mozda mi je to bolje resenje neko da uzimam karticu za sada.

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Malone, poslao sam ti link na pp.. :) Pa pazi, kartica ti je u telefonu, ali ako koristiš recimo na odmoru gde ti neće smetati, prikačiš eksterni hdd i uživaš.. :D

Pozz! 8)

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

ima li S3 mini podrsku za OTG kabl ?

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Mislim da to trebaš pitati u temi za taj telefon jer će ti tako prije neki korisnik samog telefona tačno odgovoriti. Nisam probavao ali čitajući specifikacije mislim da nema podršku za usb otg.

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

generalno tamo niko ne postuje,vidim da se ovde povela rica pa iskoristih situaciju da pitam
na nekim oglasima za te kablove pise da podrzava,mislim da bi najbolje bolo da probam na licu mesta

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Jul 2010. 10:02
:: Samsung S10
:: Nokia 6210

Post od pero0000 »

Da li neko zna? Zbog cega mi prilikom pokusaja apdejta sa 4.1.1 na 4.1.2 mi izbacuje da je sistem modifikovan i da apdejt nije raspoloziv? Note 2 nov, kupljen u Madjarskoj je u pitanju.

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Da li si rutovao telefon? Ako jesi onda je to razlog zbog kojeg ne možeš uraditi update osim preko Odina.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Možda nisi ti, ali je bio zaključan pa ga je prodavac rutovao da bi otključao.

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od pero0000 »

janka_88, ne, nisam ga rutovao, zato i pitam zasto nece da se apdejtuje?

Baraba, palo mi je i to na pamet, ali nigde ne mogu da nadjem "super su" aplikaciju-fajl? Gde bi mogla da se sakrije? Po cemu jos mogu da vidim da je telefon rutovan? Takodje kad hocu da pokrenem D3GO aplikaciju za gledanje SBB TV programa mi izbacuje da je telefon rutovan i da ga privremeno anrutujem, da bih mogao da gledam program. Koja ono bese aplikacija za privremeni anrut, znao sam dok sam imao Nexus, ali sam zaboravio:?:
Poslednja izmena od pero0000 u Pon, 18. Feb 2013. 21:17, izmenjeno 1 put ukupno.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Флешуј ореко одина stock ROM и завршио си посао.
ex ivan87

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

pero0000, ne mora ta aplikacija biti uopšte prisutna. Nakon što se odradi rut, telefon se mora ponovo flešovati sa stock ROM-om da bi opet mogao sve normalno raditi jer i kad odradiš čak unroot opet nećeš biti u mogućnosti da radiš update.

pero0000
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od pero0000 »

Anrut bih odradio samo privremeni sa tom aplikacijom da vidim da li ce mi proraditi D3GO? Ako proradi? Znaci da je rutovan, to hocu da znam.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

ex ivan87

Odgovori