Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ja ti preporuchujem MSI PC2PC Bluetooth Class 1 ...
Inache postoje vishe vrsti i firmi koje preve BT, evo ti link klikni ovde pa pogledaj recimo tih par ponudjenih primeraka...
pogledacu sutra gde imaju te Bt adapptere pa da gi kupim!
Elem,da li je moguce da vi muski ne znate ko je Jennifer Garner-Alias?
Ja nju mnogo gotivim,tako da je ona moj avatar na svim forumima gde sam aktivna!
Sad jasno?
Imam pitanje u vezi sa alarmom:kada se upali alarm svira tacno 1 minut,pa se onda ugasi I onda upali I poovo svira tek za 5 minuta!
Kako da ga podesim da mi svira sve dok ga ja ne prekinem,a ne da zvoni samo 1 minut?
Za Stefa:ja sam postavila mp3 melodiju za zvono i veruj mi chuje se extra jako!Super se chuje!
Inache zamenili su mi bateriju na telefonu i vise se ne greje kao ona stara!Izgleda da je ipak bilo do baterije!
Ne verujem da mozes da podesis alarm da ti svira non stop,on bas zato i ima tu opciju da ti zvoni za 5 minuta ako ne ustanes odmah!Zar ti je malo minut da ti zvoni dok se ne probudis,da nisi Crnogorka? (bez uvrede braco Crnogorci)
Pozdrav
stefank napisao:Nisam siguran da to moze da se podesi, ja na D500 ni nemam alarm...
Na D500? Shta prichash Stefane kad ima alarm...
Inache mp3 dobro zvuchi i glasno se chuje,al zna to i da vas zezne ponekad,kao npr mene dok sam sedeo u jednom kaficu pochne da mi zvoni fon,(neka mp3 pesma) i tachno se uklopila sa muzikom nekako iz kafica da sam ja mislio da je to neki remix dok nisam skapirao da to moj fon zvoni...
Ha,ha ta nisam ti ja crnogorka ja sam ti Vojvodjanka sa mestom boravka u Bg-u!
Elem,stavila sam da tako kazem tihu muziku da me probudi posto sam sva zbunjena kad me protrese ujutru sat,pa je zato potrebno vise vremena da se probudim!
Zato sam pitala!
E blago tebi,meni je dosta da mi malo sunca grane u lice ili prodje neki bucniji auto da skocim na noge lagane!
Ne verujem da ces namestiti drugacije,moraces da pojacas alarm da ti zvoni jos ako imas neki stocic pored kreveta pa da stavis na po metra od glave skakaces jace od mene (metodom kosog hica sa elementima skoka u vis)
Ili ostavi ukljucen telefon i zamoli decka da te budi,glas drage osobe budi iz mrtvih!
Pozdrav
Lomnica_city napisao:E blago tebi,meni je dosta da mi malo sunca grane u lice ili prodje neki bucniji auto da skocim na noge lagane!
Ne verujem da ces namestiti drugacije,moraces da pojacas alarm da ti zvoni jos ako imas neki stocic pored kreveta pa da stavis na po metra od glave skakaces jace od mene (metodom kosog hica sa elementima skoka u vis)
Ili ostavi ukljucen telefon i zamoli decka da te budi,glas drage osobe budi iz mrtvih!
Pozdrav
E,pa budim se svako jutro cim pocne da svira-ijao superiska!
Inace stavila sam Grieg-ov 'Morning'
A to za decka ti nije losa ideja,samo moram prvo da ga nadjem,a posle cemo za budjenje lako!
A pa za to ce vec biti lako,jesi primetila kako su se kolege forumasi napalili kad su pomislili da si stavila svoju sliku kao avatar! A i ne lici na Jennifer Garner,bar ne iz ovog ugla!
Ajd otvoricemo novu temu,konkurs za decka gde ces staviti karakteristike koje te interesuju i koje si godiste da se ne javljaju premladi pa biraj kao da biras telefon!
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.