Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Nećeš imati apsolutno nikakvih problema za korištenje kod nas. LTE ti je ukratko nova generacija mobilnih mreža koja donosi višetruko veće brzine prenosa podataka u odnosu na 3G, a uz to bi teoretski trebala biti dosta veća rasprostranjenost i pouzdanost u odnosu na 3G. Ako nije pretjerana razlika u cijeni i ja bi išao na I9305 zbog RAM memorije i podrške za LTE, a nedostatak FM radija mi ne smeta jer sam ga samo par puta upalio.
da,slazem se. hvala ti. a sto se tice povracaja pdv-a ,kako to funkcionise ako je neko upucen. ovo mozda nije pravo mesto da to pitam,ali verujem da ste upoznati. sestra bi mi kupila tel u svajcarskoj,i sta bi trebalo da uradi na granici ona,a sta ja posle u srbiji da bih dobio tih 18 posto nazad ?
pele90, tamo ti porez nije 18% već 8% i sasvim je izvjesno je da ti nebi dobio svih 8% nazad (znam iz par primjera prijatelja), a ja sam neke stvari u Njemačkoj uzimao i dobijao sam od 20% koliko iznosi pdv, nazad 10% i to dobijam tek nakon što ponovo dođem u Njemačku odnosno u radnju gdje sam robu uzimao. Ne znam sad za procedure tako da je najbolje da ti to neko ko je već to radio objasni. Ukratko sve se tamo radi, ti u Srbiji nemaš šta raditi osim da koristiš telefon.
Imao sam peh da mi je telefon ispao i da mi je puklo staklo koje prekriva ekran, srećom ekranu nije ništa. Nakon nekoliko poziva upućenih raznoraznim servisima, koji mi govori da moram i ekran da menjam i da će me to izaći nekih 150 EUR, naleteo sam na info i video na youtube-u da mogu sam da zamenim staklo.
Da li bilo ko zna gde mogu u Beogradu da kupim originalno plavo staklo za S3?
pozdrav svima,
razmisljam se o kupovini SIII pa su mi potrebne neke informacije. Zbog cene sam se odlucio za kupovinu preko oglasa, varijanta "star 1 dan, neotvaran, vakuum pakovanje..." . Da li je neko imao iskustva sa tim i kakvi su utisci? Da li je ovo realan oglas http://www.kupujemprodajem.com/Samsung- ... m#photoBig ? (ako ovo nije u skladu sa pravilima foruma, molim da obrise samo link a ne celu poruku)
da li je realno da za I9305 traze 330e, telefoni su u kesicama, punjaci i kablovi na gomili...
Nije to velika cena za s3 sa 2gb rama.
Samo mi te kesice nesto smesno deluju i onaj 4g natpis od nazad nisam vidjao.
Ja bih taj telefon prvo licno video i probao,ne bih uzimao kurirskom sluzbom da ne bude posle kajanja.
Ja nikom vise ne verujem,ne znam kako ti:)
Ma mani ocene,nije to garancija nikakva.
330€ ne dajem nikome dok proizvod prvo ne uzmem u ruke.
Zato uvek telefone kupujem u NS pa makar ih platio vise.
E ja sam bas dosao da pitam ovde o tim oglasima sa telefonima u kesicama i citam ovo ne znam sta je, i meni su zapali za oko, taj 4g natpis je kul, vidjao sam ali nisu mi jasne te kesice itd. Ima ocene al opet...
Chobby88, zato i pitam, ljudi na malim oglasima traze i jace od 400e za pojacani S3... ovo mi se cini malo neozbiljno, 4 punjaca u jednoj kesici, telefoni nisu u kutijama nego u kesici... mislim da cu ipak da preskocim, bolje giga rama manje nego posle da placem za lovom
Ja danas kupio i S2 Plus (morao sam da i to imam ) ... možete mi verovati ili ne ali S2 Plus radi 50% brže od S3 ... sa istim 4.1.2 ... e da čovek poludi načisto ... niti jednog jedinog laga u bilo čemu za razliku od S3 .
djolem89 napisao:pozdrav svima,
razmisljam se o kupovini SIII pa su mi potrebne neke informacije. Zbog cene sam se odlucio za kupovinu preko oglasa, varijanta "star 1 dan, neotvaran, vakuum pakovanje..." . Da li je neko imao iskustva sa tim i kakvi su utisci? Da li je ovo realan oglas http://www.kupujemprodajem.com/Samsung- ... m#photoBig ? (ako ovo nije u skladu sa pravilima foruma, molim da obrise samo link a ne celu poruku)
da li je realno da za I9305 traze 330e, telefoni su u kesicama, punjaci i kablovi na gomili...
Imam jedno,onako laicko pitanje.Sta vise trosi bateriju wifi ili mobilni internet? I usput,da li ima neka aplikacija koja broji broj poslatih sms poruka ? Hvalaaa
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.