Samsung Galaxy Nexus I9250

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Sta da ti kazem. iOS mozes da mucis i mucis i radiće odlicno bez restarta fona, na androidu bi pao debeo restart. Instaliraš gomilu twikova i ne mora restart, na androidu idi download mod, te pali, te gasi... Kad prelazis na iP? :D

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Re: Samsung Galaxy Nexus I9250

Post od lesa0208 »

Da samo to za iphone ti twikovi su u vidu aplikacije i to app twik a ovde za android ide drugacije flesuje se mod pa se onda twikuje preko aplikacije. :mrgreen:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Ne. Na cydia imas i app i twikove. Twikovi su mali dodaci/modovi sistemu. Npr. temu na androidu ubacujes kroz cwm a na iOS preko cydia. Da, teme su isto na cydia, ne samo twikovi i app.

PS.
za ovakav tweak, treba par sekundi, ne restartuje se fon. ko zna šta je na SS zna, ko ne zna onda mu to i nije zanimljivo:
Slika

PS. Leso, ima li ovakav mod za android? :D

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Baraba, jeste da sam počeo da razmišljam o iP kao jednoj od opcija, ali me manjak naših aplikacija, mali ekran i još neke stvari odbijaju od njega. Nekako mi je XZ najveći favorit i One, pa onda N4 i iP. Imam iPod 4g, ali osim JB nisam ga nešto tweak-ovao, a zadnjih godinu dana samo skuplja prašinu. Tako da ne znam koliko bi mi iP bio interesantan. Mada mi se sviđa ovo kako si ti sredio.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Baraba teme instaliras kao apk za sve AOKP-AOSP romove to sto si na stock based romovima morao tako to je druga prica... Isto instalacoja twika za android traje par sekundi butujes se u cwm i flash to je to. Generalno mozemo da se nabedjujemo oko ovoga bas bas, svako koristi sta mu bolje lezi. Da je iOS bolji jeste, da je kompletniji nije.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

I? Ima li onakav mod kao sa slike za droid? Ne odgovori. Ajde ako ima pa da ispucam jos par, ako ima bar pola da prodajem iP odma.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Smorili ste jako u poslednje vreme, nije bre ovo cet.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

A mi sve to zbog tebe, u nadi da ces se javiti, nesto pametno prozboriti, al zeznuli smo se.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Smorio si brate, ali stvarno. Nemam nista protiv, ali preterujete od dogovora za palacinke do drugoga, imate pm, otvorite blog pa tamo se dopisujte.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

telep, hoćeš da kažeš da nema onakav mod za android? :)

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Post od mladen_bgd »

Kako mogu da aktiviram geotagging za fotografije koje usliikam? Aktiviran mi je location kao i u kameri location storage ako je to to uopste. :)

PedjaBL
Banned
Pridružio se: Sre, 08. Maj 2013. 08:03
:: Note N7100
:: Note n7000

Post od PedjaBL »

To je to...i kasnije kad gledas slike u galeriji bi trebali da ispisuje imena mjesta gdje si bio

ig91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Maj 2013. 21:09
:: 0038765797389
:: 051584059

Post od ig91 »

Poz svima :) Imam par pitanja u vezi ovog telefona,nisam citao ovu temu od pocetka tako da nemoj da mi zamjerite ako ja opet postavim vec odgovorena pitanja.
Prvo me zanima koliko traje baterija? sa nekim normalni koristenjem,posto ja ne vjerujem da cu sad non stop visiti na telefonu,nisam takva osoba nit imam vremena.znaci malo neta,koja poruka,koji poziv,slika tu i tamo ..bio bi zadovoljan sa jednim danom kad bi mogao izdrzati?

Kamera je 5mpx...malo sam sumnjicav sto se tice kamere...znam da nisu pikesli sve al opet??valja li ista?

Da li se uopste isplati uzeti ovaj telefon?ipak nije noviji model.star je godinu ipo dana.znam da ima soldine specifikacije..ali opet :-/

i ako znate mozda cijenu oko koliko se krece...
sorry ako smaram sa pitanjima,nema ko da me posavjetuje

Krle27
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 23. Sep 2012. 12:59
:: samsung galaxy nexus

Post od Krle27 »

ig91@
sto se tice baterije ako bi bio zadovoljan da drzi jedan dan onda nemas frke..toliko i drzi..kamera po meni nema zamerki..extra su slike kvalitetne i kada se prebace na komp.cena ti varira ali od kako je izasla s4-ka sve cene ovakvih telefona su dosta pale bar po mom nekom vidjenju...tako da ovaj tel imas i ispod 200e da nadjes...
a da li se isplati uzeti ga...hm..zavisi koliki si zaludjenik za telefone..:) da je dobar,dobar je...ima naravno sve svoje prednosti i mane ali...topla preporuka od mene..pozzz

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

drzi cenu ludacki, odnosno vlasnici koji prodaju, ja ispod 230 nisam video sto je kretenizam, nex 4 se nadje nov za 300
12 godina na forumu!

mladen_bgd
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 30. Sep 2008. 05:42

Post od mladen_bgd »

Da li ima neko problem sa MMS-om? Danas mi je dva puta bio poslat i nije mi stigao, a mogu da saljem normalno. Parametri su mi svi dobro podeseni, proverio sam jos jednom na Telekomovom site-u.

Krle27
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 23. Sep 2012. 12:59
:: samsung galaxy nexus

Post od Krle27 »

Freyr@ sto kretenizam..ocigledno da vredi cim toliko dugo drzi cenu..i treba da drzi..znaci da se odvaja od ostalih i da je vise od masovne proizvodnje kao ostali sto izadju sa cenom od 500e i onda za mesec dana u oglasima ih nadjes za 200e...pogledaj ipone drzi polovan cenu kao neki novi android telefoni....

@mladen_bgd - meni se to sa mms-om desilo pre nekoliko nedelja,stigne mi obavestenje da je mms u pitanju i nikako ne mogu da download-ujem sadrzaj..i onda samo izbrisem poruku sta drugo da uradim..i onda samo od sebe kroz koji dan normalno stigne slika u mms...

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Meni na S3 se dešava da ne stigne mms samo kad je ugašen mobile data i nakon uključenja moram ili ručno ili nekad i automatski se skine...

edge.edge
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 14. Jun 2013. 11:38
:: gnexus
:: samsung b7330

Post od edge.edge »

Pozz drustvo
Od skoro sam vlasnik gnexusa...ono sto me zanima i muci jeste GPS!
Jednostavno ne pronalazi satelite...da li postoji neki problem na ovom phonu sa tim ili sam ja izolovan slucaj?

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

nemam nexus, ali ja ukljucim internet na trenutak, da brze pronadje satelit... to je agps :)

Odgovori