Samsung Galaxy S3 ( I9300 / I9305 / I9300I )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 18. Avg 2012. 06:12
- :: Iphone 11 Pro Max
- :: Midnight Green
Re: Samsung Galaxy S3 I9300
Nazalost i dalje cekamo samsung da uploaduje update, sammobile kaze da ce biti za par dana ali vise ne verujem.
Cekamo mesec dana besmisleno...
video sam da u UK ljudi dobijaju update , I9300XXUGMK6 (28 novembar) kazu da je stabilan i nemaju problema za sada
Cekamo mesec dana besmisleno...
video sam da u UK ljudi dobijaju update , I9300XXUGMK6 (28 novembar) kazu da je stabilan i nemaju problema za sada
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
weska88 , automatsko osvetljenje / sve sinhronizacije uključene / 2G + WIFI / Greenify all apps (osim onih koje se sinhronizuju) ... od 4,5 do 5.5 sati screen-on kako kad izvuče .
Ovaj ROM koristim (Slim Bean 4.3.1 v2.2) , stabilnost i brzina su neverovatni (ako ste ikad koristili Nexus znate o čemu pričam)

Ovaj ROM koristim (Slim Bean 4.3.1 v2.2) , stabilnost i brzina su neverovatni (ako ste ikad koristili Nexus znate o čemu pričam)

16 godina na forumu MOBILNISVET
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
bestboy, kako si onemogućio knox i izbrisao? Ako ima za boing 747 što voziš mora da ima i za naš?
zoreli, da li koristiš Greenify *ROOT: Renew my Phone ili Greenified - Save your Battery?
hynic, osim za UK, da li su izbacili za još neku zemlju?
zoreli, da li koristiš Greenify *ROOT: Renew my Phone ili Greenified - Save your Battery?
hynic, osim za UK, da li su izbacili za još neku zemlju?
- zoreli
- Moderator
Baraba , e da baš taj Greenify *ROOT* : Renew my Phone ( https://play.google.com/store/apps/deta ... nify&hl=sr )
Knox - disable:
Open *Titanium Backup* and freeze the following apps:
com.sec.enterprise.knox.attestation
com.sec.knox.eventsmanager
KLMS Agent
KNOX
Knox Notification Manager
KNOX Store
Knox - disable:
Open *Titanium Backup* and freeze the following apps:
com.sec.enterprise.knox.attestation
com.sec.knox.eventsmanager
KLMS Agent
KNOX
Knox Notification Manager
KNOX Store
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Čini se da ga već drži u rukama, evo postavlja i slike sa S3....mrkixxx napisao:Baraba, vracas se na s3?mnogo se nesto raspitujes... ;D

viewtopic.php?f=2&t=6267&p=378302#p378302
- Baraba
zoreli, hvala, hvala. Nisam u toku neko vreme, pohvataću sve.
mrkixxx, uzeo sam jedan s3 kao prelazno rešenje, dok se ne odlučim šta dalje. Prodao sam iP5 jer sam ga lepo udomio i zaradio, a planiram 5s ako izleti neki povoljan. Mada me golica i nexus 5 sada sa ovim update za kameru. S3 mi je već malo velik i nikako da se naviknem posle iP5, zvuk na slušalicama tuga u odnosu na iP5, dosta sam preciznije i brže kucao na iP5 (ovo mi najviše smeta na većim telefonima), kamera nema šta da traži pored one na iP5. Lično bih voleo da viber radi kako treba na WP8 i uzeo bih 925 ili 1020. I S3 završava odlično posao, mada onaj prokleti iP odlično leži u ruci, nema romova, ne interesujete koliko ima slobodne memorije, uvek poslednji update. moram da kažem da mi se na S3 za nijansu glasnije čuje sagovornik u slušalici i da mene bolje čuju sa S3 u odnosu na iP5. odličan je iP5, ali valjda ima mnogo samsunga s kojim razgovoram
1808, i nije samo S3, ima neke pikanterije, nećem sve da otkrivam. Možda se zadrži pa će biti više info
Šta beše za S3 da mu poboljšam zvuk? sTweaks? Treba danas da trčim a ne mogu bez muzike, a S3 je baš tih u odnosu na iPhone. Ali, nabudžićemo nešto
mrkixxx, uzeo sam jedan s3 kao prelazno rešenje, dok se ne odlučim šta dalje. Prodao sam iP5 jer sam ga lepo udomio i zaradio, a planiram 5s ako izleti neki povoljan. Mada me golica i nexus 5 sada sa ovim update za kameru. S3 mi je već malo velik i nikako da se naviknem posle iP5, zvuk na slušalicama tuga u odnosu na iP5, dosta sam preciznije i brže kucao na iP5 (ovo mi najviše smeta na većim telefonima), kamera nema šta da traži pored one na iP5. Lično bih voleo da viber radi kako treba na WP8 i uzeo bih 925 ili 1020. I S3 završava odlično posao, mada onaj prokleti iP odlično leži u ruci, nema romova, ne interesujete koliko ima slobodne memorije, uvek poslednji update. moram da kažem da mi se na S3 za nijansu glasnije čuje sagovornik u slušalici i da mene bolje čuju sa S3 u odnosu na iP5. odličan je iP5, ali valjda ima mnogo samsunga s kojim razgovoram

1808, i nije samo S3, ima neke pikanterije, nećem sve da otkrivam. Možda se zadrži pa će biti više info

Šta beše za S3 da mu poboljšam zvuk? sTweaks? Treba danas da trčim a ne mogu bez muzike, a S3 je baš tih u odnosu na iPhone. Ali, nabudžićemo nešto

Урадио рут, укључио фон, кнокс онемогућио суперсу, освежио суперсу, па је суперсу онемогућио кнокс.

После рутексплорером обрисао све кнокс фајлове из систем/апс и то је то.

Слобода или смрт
- zoreli
- Moderator
Baraba ... flešni ovo i uživaj
http://www.slimroms.net/index.php/downl ... /403-i9300

Evo resenje za produzetak trajanja baterije,pa trajala bi bar 7 dana
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00FDK2G2 ... ag=at88-20

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00FDK2G2 ... ag=at88-20
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Lepo resenje i nije skupo.Samo da je moguce kupiti kod nas,bilo bi super.
LG G2 Black,16GB
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Ja sam kupio neki power bank iz Kine za 14eur sa besplatnom dostavom. Navodni kapacitet 30 000 mAh ali ako ima i pola od toga ja zadovoljan.
Stigao za 15 dana.

- Baraba
bestboy, aaa, al su ga zagulili sa ovim knox.
zoreli, kakva je kamera na slimroms?
A za zvuk da poboljšam na sluškama?
zoreli, kakva je kamera na slimroms?
A za zvuk da poboljšam na sluškama?
- zoreli
- Moderator
Kamera je odlična, ja koristim LgCamera app (pro) ... za zvuk imaš u ROM-u opcije Boeffla sound i DSP Manager .
- Baraba
Kako da ubacim stock prognozu od S4 ali transparentnu (providnu)?
- zoreli
- Moderator
Baraba , http://www.droidviews.com/galaxy-s4-lau ... elly-bean/
Prvo instaliraj ROM Slim Bean 4.3.1 v2.2. i onda flešuješ Galaxy S4 Launcher and AccuWeather Widget (transparent) i to radi perfektno ... tek tada imaš Samsung bez laga / ultra brz
Prvo instaliraj ROM Slim Bean 4.3.1 v2.2. i onda flešuješ Galaxy S4 Launcher and AccuWeather Widget (transparent) i to radi perfektno ... tek tada imaš Samsung bez laga / ultra brz

- Baraba
zoreli, ja bih da ostanem na TW, stock 4.1.2, da vidim kako se ponaša baterija. Onda ću na neki custom, mislio sam da može da se instalira bez prčkanja. Nešto ovako:
https://play.google.com/store/apps/deta ... s.GS4clock
Mada ne vredi, terate me na custom pa to ti je
Samo bih neki rom sa TW.
https://play.google.com/store/apps/deta ... s.GS4clock
Mada ne vredi, terate me na custom pa to ti je

- zoreli
- Moderator
Pa rekoh ti , instaliraj posebno TW Launcher i Weather Widget ... S3 ne vraćam na stock ni u ludilu (posle ovako dobrog iskustva sa Slim Bean 4.3) ... ako baš hoćeš stock based ROM flešuj Pardus HD .
Zasto je sad Pardus ovako popularan? Sta je sa ARHD i Omegom?
- Baraba
zoreli, da li si probao NeatRomLite?
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2060403
Mislim da mi Boeffla neće raditi na Slim Bean. Ozbiljniji testovi slušalica za telefone uvek koriste ovaj kernel koji je ekskluziva samo za S3.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2060403
Mislim da mi Boeffla neće raditi na Slim Bean. Ozbiljniji testovi slušalica za telefone uvek koriste ovaj kernel koji je ekskluziva samo za S3.