Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Re: Samsung Galaxy Note III N9000
Ja koliko sam upoznat ima sve opcije i fore i još dodatne. 

Re: Odg: Samsung Galaxy Note III N9000
Problem je hardverski ! Sitna prašina se kroz rešetke od zvučnika skupi na senzor. Sa kompresorom probaj kroz rešetku ispuhat prašinu i sigurno če ti radit dok se ne skupi prašina ponovo . U servisu će ti isto očistit i poslati nazad. Pozdravtskoda napisao:Imam problem sa proximity senzorom. Zna li netko da li je problem softverski ili hardverski?
Koliko vam traje baterija recimo nekih 20 poruka,30 minuta,stalno ukljucen net i par sati slusanja muzike dnevno? 

kako da provali, koji je potpuno originalan note 3 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ne lelim note 3 a da mi na zadnjoj strani maske Pise 4G(vijetnamski neki provajder ) i tome slicni natpisi ....pomoc
Forever !!!
Skines aplikaciju CPU-Z i pogledas sta mu je ispod haube.
Ako je Snapdragon ili Exynos onda je original,sve sto nije ta dva je fals.
Neka me ispravi neko ako gresim.
Ako je Snapdragon ili Exynos onda je original,sve sto nije ta dva je fals.
Neka me ispravi neko ako gresim.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Plus još na AnTuTu testu skor mora biti preko 34.000 

16 godina na forumu MOBILNISVET
Moj rezultat na AnTuTu je 35.163. Nije loše. Telefon je ozbiljan za ozbiljne korisnike. Imao sam mnoge telefone, ali ovaj je stvarno jako dobar. Upario sam ga sa Galaxy Gear satom i moram reći da je stvarno unapredio korišćenje mobilnog na novi nivo. Sve koji se razmišljaju rekao bi da je telefon za preporuku.
Kako proveriti koji je procesor u njemu?
Procitaj moj post gore.CPU-Z aplikacija sve pokaze.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
A nema neki drugi nacin? Da ne skidam aplikaciju u prodavnici. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Zvucnik malo izdignut?
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Sta te briga, skines, testiras, proveris... Tako se kupuju telefoni, ili barem tako ja radim 
Inace, koliko sam ja upoznat, nemas drugog nacina da saznas koji je procesor u njemu osim preko neke aplikacije.

Inace, koliko sam ja upoznat, nemas drugog nacina da saznas koji je procesor u njemu osim preko neke aplikacije.
Sto bi zvucnik bio malo izdignut? Ok,znaci nema mi druge. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Negde sam citao da je zvucnik malo izdignut, a na kopiji nije. Nije mnogo izdignut, kad se zagledas se primeti. Svakako najvise bi se oslonio na CPU-Z aplikaciju i AnTuTu. Kad dajem toliku lovu nije sramota proveriti sta kupujem.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 03. Dec 2013. 13:58
- :: LT28h
Na mom original N9005 je zvucnik izdignut za recimo pola mm.. bilo je vec price na ovu temu na benchmark forumu.
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000
Pa druze sama cijena diktira...nece sigurno biti ista cijena kopije I orginala...razlika je u par stotina...druga stvar kamera je razlika...interna memorija je razlika...baterija je razlika....imei broj.....itd itd...fannY napisao:A nema neki drugi nacin? Da ne skidam aplikaciju u prodavnici.
Nisam mislio na kopiju,vec da mi ne zapadne onaj s exynosom...
Pitas prvo dal je octa ili quad.
Ako je octa onda je exynos,ako je quad onda je snapdragon.
Valjda toliko znaju u prodavnici
Ako je octa onda je exynos,ako je quad onda je snapdragon.
Valjda toliko znaju u prodavnici
Rekao sam ja njima n9005,al da proverim za svaki slucaj.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
fannY, pa onda jednostavno pogledaj u samom telefonu kroz opciju „o uređaju“ da li je to traženi model (N9005) i stvar je rešena.