Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Subjektivna stvar jeste i svako kupuje sta misli da mu je ok, cak cu i ja pred leto uzeti Note3 ali ne mogu da poverujem da neko kaze da mu super lezi u ruci i da ga koristi bez problema jer prosto ja na s4 ne mogu lepo da dohvatim sve lepo, ja volim velike telefone i koristicu ih i nebih uzeo nista ispod 4,8' ... ali ako vi mozete da lepo koristite ok, rekao sam licno svoje misljenje!
weska88 napisao:Subjektivna stvar jeste i svako kupuje sta misli da mu je ok, cak cu i ja pred leto uzeti Note3 ali ne mogu da poverujem da neko kaze da mu super lezi u ruci i da ga koristi bez problema jer prosto ja na s4 ne mogu lepo da dohvatim sve lepo, ja volim velike telefone i koristicu ih i nebih uzeo nista ispod 4,8' ... ali ako vi mozete da lepo koristite ok, rekao sam licno svoje misljenje!
druze ja note3 kao od sale koristim jednom rukom. E sad da imam velike sake imam. I sjecam se sgs1 i sgs2 dok sam imao kako se to lomilo po ruci dok se koristilo. Jako jako malo
Ja posle Nota 1 , 2 i sada 3 a to su 2 i kusur godine za drugo sto se velicine i ne znam ! Drugo mi je smesno u malo i ne zanimljivo i ne interesantno ! Jeste veliki i teko se manevrise sa njim ali se covek navikne i to vise ne primecuje postaje rutina i navika i nije veliki problem koliko se dobija sa velikim ekranom . Sem toga samsung zadnje vreme ne povecava dimenzeje telefona a povecava ekrane sto je veliki plus u odnosu na ostale koji pokusavaju da ga prate sa ekranima a telefoni im postaju ogromni !
Iz ovih poslednjih 15-20 komentara bi se mogao izvući sledeći zaključak...
Što je telefon veći, to je sa njim lakše rukovati jednom rukom.
Vrlo zanimljivo, mada nema baš neke logike.
Bas i nije tako,LG G2 ima najveci ekran u odnosu na dimenzije telefona.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Navedite mi neki od vodecih modela telefona a da ima ekran manji od 5 inca? Pa sada svi najveci proizvodjaci prave svoje glavne modele sa ekranima vecim od 5 inca, tako ce se u buducnosti i nastaviti, sve ce se vise povecavati ekrani, e tu su svi ispred Apple koji mnogo zaostaju za drugima, pa njima je najveci ekran na telefonima 4 inca, a znaju da tuzakaju druge vece kompanije za kradju patenata...
Ovo mi se sviđa. Čudi me da je ta cena. Nešto mi je to jeftino za original Neo Hybrid. Pa kod njih direktno da se uzme pa je preko 20$ + poštarina.
Zvaću sutra lika pa da se raspitam.
Danas sam imao dosta slobodnog vremena i malo sam snimao napolju, isprobavao sam sve rezolucije i moram da priznam da sam ostao zadivljen. Nego ono sto mi je bilo cudno je to da kada sam prebacio na komp i pogledao detalje svaki snimak mi je ostao zakucan na 30 fps u bilo kojoj rezoluciji. Sta je potrebno da uradim kako bi snimao u 60fps na fullhd rez?
Jel moze da mi kaze neko, koliko je brza kamera na note 3 sa 4.4.2. tj. kojom brzinom moze da napravi fotografiju?
Video sam na reklami za s5 da je bas brza kamera. Bukvalno kako stisnes dugme istog momenta i fokusira (i autofokus je izuzetno brz) i sacuva sliku.
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
Isto tako je i sa 4.4.2. Ali i to ti zavisi kako podesis kameru. Ako hoces onako po defaultu da slika onda ce tako, ako hoces neki od efekata onda ce trebati neki delic sekunde da obradi tu fotografiju i da je sacuva pa onda ides na sledece slikanje.
On je mislio na onaj superbrzi autofokus koji ce imati S5, ako se dobro secam treba mu samo 0.3 sekunde i bice najbrzi na svetu. Na N3 nije tako, ali ja tu ne vidim neki problem. To ti je prednost ako slikas stvari u pokretu.
If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
loshme10, da tako nekako sam mislio. Kapiram da je to vise do hardvera, al reko ko zna. Bitno mi je da kamera brzo slika u standardnom rezimu. Kapiram da ce biti sporije ako ima neke efekte al to me ne zanima mnogo.
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.