Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Slažem se, ali kažem ti, ne veruj mnogo pakovanju i onim nalepnicama, sve se to veoma lako lažira. Naravno, ako je reč o proverenim prodavcima, onda nema šta da pričamo.
EBay ili nesto drugo, totalno je svejedno, u servisu bi joj za deo uzeli bar 30-40e bez zamene tj ruku, tako da bolje privatno da kupi staklo pa još i potrazi servisera da joj zameni po nekoj ok ceni. Javi sta ste uradili
EBay ili nesto drugo, totalno je svejedno, u servisu bi joj za deo uzeli bar 30-40e bez zamene tj ruku, tako da bolje privatno da kupi staklo pa još i potrazi servisera da joj zameni po nekoj ok ceni. Javi sta ste uradili
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Ide nazad za Cesku definitivno. I sa desne strane se pojavio otvor na rubu telefona, ja ne znam sta se desava sa note-om. sve radi kako treba, a telefon kao da bubri iznutra....
- El Laki
- Prijatelj foruma
Au čoveče... A šta su joj rekli u servisu, zbog čega se to dešava, živo me interesuje?
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
juce kada je bila rekli su joj da je navodno promenjen ekran, mada nema sanse da je menjan. da je kupljen ovde pa i da covek pomisli da su nasi nesto muljali. stvarno su brutalno dobri telefoni spolja jer znas sta uzimas. nije bila vise u servisu, saljem ga nazad u prodavnicu gde je kupljen, pa neka se oni mlate sa njim. svakako je pod garancijom, nema padova, grebanja itd. pa da je ne uvaze. verovatno je nesto lose uradjeno u samoj proizvodnji aparata. vidim da je napravljen 14.1.2014 godine. iskreno, ne znam da li se note jos uvek pravi, to nikako da iskopam na internetu...
- El Laki
- Prijatelj foruma
Nema logike.. Ne znam, valjda ce oni tamo to lepo srediti
Ma nema sanse da je to staklo od 5dolara...tako da se ne igra da to stavi. A sto se tice te price odlijepio se u torbi i to nepije vode nikako. Imam note 2 skoro godinu dana i presli smo golgotu! Nije ekran ni krenuo da se pomjera. Ako je tako kao sto ti kazes orginalan i sve onda je neko morao da zamje i telefon. Uradio bekap i zamjenio.
- El Laki
- Prijatelj foruma
Nešto tu ne pije vodu, ali po meni je za tako skupe popravke uvek bolje privatno kupiti deo jer će sigurno biti jeftiniji nego u većini servisa, pa onda samo platiti zamenu
Da li root-ovan telefon gubi garanciju i ako gubi da li moze da se vrati na fabricki softver, tipa da se izbrise root da ovi u BG Elektrononiku ne provale da je root-ovan? 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Flešovanjem stock / fabričkog ROM-a preko Odina gubi se ROOT i telefon se vraća u fabričko stanje , Android na Samsungu od verzije 4.3 poseduje KNOX aplikaciju koja beleži broj flešovanja custom ROM-ova / ROOT-a i to se vidi .
16 godina na forumu MOBILNISVET
pozdrav svima imam problem sa viberom u zadnje vreme na note2... jedno vreme radi pa onda jedno vreme krene samo da se konektuje i diskonektuje i tako non stop sta da radim totalno je pobrljavio.. android softmax 4.3 koristim
Ja samo danas imam takav problem, tačnije od nekih 17h.
Proteklih dana je sve radilo kako treba.
Proteklih dana je sve radilo kako treba.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Rex,danas su taj problem skoro svi imali i to je do njih ne do tvog telefona.
tacno tako IDzO i artifex od nekih 17-18h i ja imam taj problem katastrofa hvala vam na odgovoru
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
I na kompu se javlja taj problem sa viberom
Note IV N9100 dual
pozdrav,mala pomoc bi mi trebala...nisam bas neki za pohvalu sto se tice tehnike mobilne,a imam problem:kad stisnem vol up+menu+power dugme,za ulazak u recovery tel pocinje da blica,kao da tiltuje,izadje onaj panel pocetni onda samo tiltuje i nece da se pojavi recoverz mod 

struki, jesi ubacio neki recovery? Prvo trebas da rutujes telefon pa da ubacis recovery i onda ces moci da udjes tako.
Ovaj Viber je skroz pobrljavio da li je moguce da svi imaju problem sa conekcijom bas steta za takav program koj je bio u ssmom vrhu. Jel se zna kada ce se resiti problem?
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
Iskreno. Ja takvih problema nemam. Viber kao po obicaju radi fantasticno. Sta tebi pravi problem?
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
To je bio samo trenutni problem kod njih, nista posebno
Note IV N9100 dual
Pozdrav svima,da li neko moze ako ima da postavi link za speed camere za Srbiju 2014 moze mi poslati i na pp. isto vazi i za mape 2014 gde bi mogao da ih skinem nisamodavno trazio mapei pio tacke ako moze link i neko uputstvo
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white