Samsung D600, Slika pozivatelja preko celog ekrana

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Bat
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Mar 2006. 17:52

Samsung D600, Slika pozivatelja preko celog ekrana

Post od Bat »

Vlasnik sam pomenutog telefona i procitao sam u kompletnom testu ovog telefona da bi slika ukoliko se dodeli id pozivatelju trebala biti preko celog ekrana, naravno prilikom zvanja istog .(kod mene nije :disgust: ). Ako neko zna kako i da li je to uopste moguce slobodno neka kaze.
I usput :D , imam problema sa samsung pc studiom. Instalirao ga, pokrenuo i spojio preko usb-a ali ne prepoznaje model telefona :shock: . Mada cu najverovatnije uzeti t-flash karticu i bataliti pc studio :P .

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,mislim da je greshka u testu,koliko ja znam slika nije preko celog ekrana... :? :uhuh: A shto se tiche PC studia pa to je redovno da nece da prepozna fon,pokushaj opet mozda ti ga prepozna...

Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
Kontakt:

Post od Ripper »

Ja sam morao ručno iz Device Managera da instaliram drivere (koji se verovatno dobijaju uz PC studio jer nemam cd i update drivera sam radio na auto) i onda je sve proradilo kako treba!
Uzgred čemu služi opcija kod D600 USBa "mass storage" a čemu ona treća "pick bridge" (ajde dobro pretpostavljam da je ona za štampanje tj povezivanje sa štampačem)? Po defaultu je na "modem" i tako radi...

Bat
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Mar 2006. 17:52

Post od Bat »

Dexter, kompletan test je sa ovoga sajta... :?
Ripper, ja sam dobio cd ali ostecen prilikom otvaranja pa sam skinuo pc studio sa samsungovog sajta za podrsku, pa update drivera upravo sinoc i ... NISTAAA! :wacko:
Ripperu ako nije komplikovano ajd objasni kako si rucno instalirao drivere iz Device menagera :blinky: posto i nisam neki strucnjak za te stvari :oops:

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

@Ripper
Te 3 opcije koje imas ti sluze za identifikaciju telefona kad ga povezes sa racunarom!
Ako ti je aktivirano "modem" u tom slucaju ces telefon moci koristiti kao modem za web internet ako napravis odgovarajucu konekciju na pc-u! Posto je to default opcija istu koristis i za update softvera,a mislim da radi i transfer podataka!
Pict ridge si u pravu,za povezivanje sa stampacem, da bi mogao direktno da stampas fotke sa telefona.
A ako izaberes "mass storage" to ti je najbolja varijanta za razmenu podataka! U tom slucaju pc prepoznaje telefon kao bilo koji drugi uredjaj sa flesh memorijom! Racunar ga gleda kao "skladiste podataka"! Nadam se da sam uspeo da ti objasnim!
:wink:

Odgovori