D600 USB problem

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Ivan804
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Mar 2006. 18:09

D600 USB problem

Post od Ivan804 »

Nabavio sam neki dan D600 i dobio uz njega USB kabal i upravljačke programe te iste instalirao.Kad spojim mobitel USB kablom na kompjuter program ga uopće ne prepoznaje.Jel ima tko kakvih sličnih iskustava ili možda zna u čemu je problem?

Ripper
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 27. Dec 2004. 20:01
Kontakt:

Post od Ripper »

Otvori Device Menager i odatle reinstaliraj drajver za USB Samsunga (ukoliko stoji žuti uzvičnik pored njega...) Meni je to rešilo problem, a Bog sveti zna zašto ga nije instalirao prvi put kako treba!
Mada što Hat kaže BlueTooth je malko sporiji od USBa na D600...tako da ako nemaš USB 2.0 card-reader svejedno ti je dal' si na USBu ili na BlueToothu...

Ivan804
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 05. Mar 2006. 18:09

Post od Ivan804 »

Puno hvala Ripper problem riješen izgleda da je samo trebalo reinstalirat drivere sad sve radi kako treba

Bat
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Mar 2006. 17:52

Post od Bat »

Ripper i ostali znalci; smorilo me sve ovo oko usb-a i pc studia! Ajde mi jos samo reci kako da otvorim device menager i gde se on nalazi :blinky: , pa ako i to nece e onda j..... ga! Da li na telefonu jos treba nesto podesavati: USB postavke; modem ili mass storage? Da li ce ako uzmem t-flash karticu i prebasim na mass storage moci da se prebaci mp3 i slike bez pc studia? Pomagajte ljudi :cry: !

Bat
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 04. Mar 2006. 17:52

Post od Bat »

E zaboravite na device menager GLUPO PITANJE :oops: Totalno sam odlepio i vise ne znam ni gde je levo a kamoli sta je control panel! :wacko: Telefon je ok al od ovih pratecih njasra... :x

Odgovori