Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Kod mene nema GPS...samo Location...i naravno 4.4.2...
Huawei
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Re: Одг: Samsung Galaxy Note III N9000 / N9005
Da, tako je kod mene. Ne verujem da je do roma, primetio bih i na stock-u da je Location.Azimuth napisao:Ozbiljno?! Ja sam na Note 3 izgubio gps a dobio location ikonicu, a evo i na S5 imam samo location.

Pa i meni je bila do juce
Jel neko ima ideju za ovaj tach sto baguje
Jel neko ima ideju za ovaj tach sto baguje
Korun, deluje da ga je voda unistila. Ne znam sta bi drugo moglo biti. Ili su u servisu nestrucnim otvoranjem nesto zeznuli.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
Da li se proiblem resava nekim delom ili mora zamena komplet tuch-a.
Da li imnas neku ideju
Da li imnas neku ideju
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa ako je tač otišao onda tu nema delova nego se ceo menja, a to košta. Poprilično.
A da bi tacno znao sta je problem ja ti savetujem da odneses u Samsungov servis.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa da, neverujem da će ti naplatiti samo da pogledaju (znaju oni već na prvi pogled, i bez otvaranja), a ako i naplate to će biti sitno nešto.
Al eto, probaj da ideš u recovery, uradi wipe data/factory reset pa posle toga eventualno iz Odina prevući svež rom. Ako posle toga bude istih problema onda u servis da kažu šta i kako. Ovim gore ćeš biti siguran da problem nije softverske prirode.
Al eto, probaj da ideš u recovery, uradi wipe data/factory reset pa posle toga eventualno iz Odina prevući svež rom. Ako posle toga bude istih problema onda u servis da kažu šta i kako. Ovim gore ćeš biti siguran da problem nije softverske prirode.
Hvala Kvaka i xxdulex 
Ako još neko ima da podeli mišljenje sa mnom, neka to učini (poslednji post na 109 strani)

Ako još neko ima da podeli mišljenje sa mnom, neka to učini (poslednji post na 109 strani)

Straja, Druze znas kako ako si u mogucnosti ti daj 500e i ne razmisljaj. Iskreno velike su pare u pitanju i ako vec uzimas nesto uzmi da budes siguran. Ja sam stari note3 prodao posle skoro pola godine. Telefon je bio kao nov. Normalno od prvog dana u futroli i folija preko, a i cuvao sam ga. Odradim mu reset, skinem zastite i eto ti ganc novog telefona. Niko ne bi mogao da posumnja da je koriscen a star je skoro pola godine... 

- bata bogdan
- Banned
Straja...ja sam moj note3 kupio u saturn-u...bas zbog garancije itd itd...platio sam ga u Aprilu 479e...a mogao sam i online da ga kupim za 50e manje...garancija je garancija od 2god...
Huawei
bata bogdan, jel garancija ona koju mozes da odneses u pficijalni Samsungov servis. Ili ona koja mpze samo u Saturn?
- bata bogdan
- Banned
Oficijelni servis samsung i saturn...tačno mi je naznačeno garancija od samsunga...ako bi se desilo nesto...a da ja nisam prouzrokovao kvar nosim u saturn pa oni prosleđuju samsung u ili lično u samsung servis
Huawei
traze 180-200e za novi tach, 1cm duz celog ekrana sa desne strane ne reaguje na prst, ali zato reaguje na olovkicu, tako da necu bacati 200e osim ukoliko se ne prosiri taj deo ili ne bude reagovao na olovku.
Pozdrav! Imam jedno pitanje za vlasnike ovog telefona. Od poslednjeg abdejta tel se čudno ponaša...sam od sebe se pali i gasi...neće ni baterija da mu se puni,već moram da uđem u menadzer aplikacija pa da pogasim sve aplikacije i tek se tad napuni. Stvarno ne znam šta može biti problem.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Meni se to ne desava
Jesi li odradio factory reset?
Jesi li odradio factory reset?
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
mery, factory reset. Resice ce ti sve probleme.
- bata bogdan
- Banned
@Mary
Sačuvaj što možeš i ko sto su kolege napisali...faktor reset...i rešen problem...99,9%
Sačuvaj što možeš i ko sto su kolege napisali...faktor reset...i rešen problem...99,9%
Huawei
Da odradila sam factory reset i to dva puta i ništa...opet se to dešava.