Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ninolina slabo sam se izrazio jednom mi se desilo da mi izbrise iz toga foldera instalacione programe , dok je sve ostalo na sd kartici bilo ok nisam imao problema sa drugim fajlovima samo sa ovim apk sto sam prije pomenuo ... a i kad pisem malo na forum malo na posao nije ni cudo da mi se dese "greske" probacu sa ovim sto je toda pomenuo tap cleaner
Svaki cleaner to radi, ne samo cm, moras da gledas sta je on naumio da obrise.
Ja koristim All in one, pa i on selektuje sve apk fajlove, ali moram da gledam pa da odcekiram svaki put.
Secam se da mi je "DU Speed Booster丨Cache Cleaner" svaki put selektovao IGO folder i hteo je da ga obrise dok ja njega nisam obrisao.
Meni se desava da ponekad zastuca, a ne znam iz kog razloga. Sve sam ogolio na minimum. Upalim Subway Surf, krene igrica i samo zabod, i zadrska 1.5 s i posle nastavi...
Pozdrav , imam problem sa sd karticom radio sam neki rom na tel i onda kad sam kopirao sa kartice na komp slike i ostale dokumente, posle instalacije roma nisam mogao da ih vratim na karticu, prekopira mi ih ali pola slika ne vidi u tel, apk fajlove i doc, prekopira i posle jednog vremena ni njih nema , kao i video i ostale , je li ko imao slican problem i kako to da se odkloni??
U pitanju je nameless rom a ovo je leak njihove test verzije od testera. u prvom linku koji sam postavio je uputstvo i linkovi za instalaciju. ne znam koje bagove ima jer nisam probao ovaj rom vec cu da sacekam zvanicnu verziju. postavio sam cisto ako neko hoce da proba i da se uveliko radi na lizalici...
Instalirao sam DN4, odradio update i imam problem sa Google Search-om koji ne radi. Nije mi nešto potreban, ali bilo bi lepo da radi, pa može li se popraviti?
Pre sam imao JK i navikao sam se na Side i Pull up activity. Da li to mogu da instaliram nekako kao i da promenim funkciju Home dugmeta?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.