Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Re: Samsung Galaxy S5
Pokušao sam, opet isto. Nisam samo pokušavao sa 4.4.2 pa onda ota. Možda ću to pogledati, ali vidim da nema razlike između BTU Britanskog i Baltic, pa pretpostavljam da je i francuski isti. Zato mi se nešto ne da da ponovo menjam 

Poz, meni je tek sinoc stigao update za 5.0, ali ga nisam instalirao, i necu, jer sam zadovoljan i sa 4.4.2. Nego je li moguce skloniti taj update, msm tu ikonicu gore sto stoji, i ceka da se instalira.
Citam utiske, i vidim da ljudi nisu zadovoljni, pa cu sacekati 5.0.1.
Citam utiske, i vidim da ljudi nisu zadovoljni, pa cu sacekati 5.0.1.
Stigao i meni 5.0, ali ga još nisam instalirao. Može li neko da napiše isključuivo mane Lizalice, pa da znam da li da ga stavljam? 

- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
vla-do, mane su što većina aplikacija još uvek nije optimizovana za Lollipop i nema još uvek (i ne zna se kad će biti) Xposed-a sa svim njegovim tvikovima .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Xposed ne koristim, takoda me to ne pogadja, za sada. Ovo za aplikacije je već ozbiljno. Pa koliko je lizalica već puštena, a da app nisu optimizovane?!
Znaš li neke od poznatijih app koje nisu optimizovane? Kako se iste ponašaju na 5?
Znaš li neke od poznatijih app koje nisu optimizovane? Kako se iste ponašaju na 5?
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Zoreli,ja jos nisam nasao app koja ne radi na lollipopu :S
Bio meni tel u ovlascenom servisu, reklamirao zbog problema o kom sam pisao vec. Kad stisnem home ili power taster da ukljucim ekran, ne reaguje, ekran crn, a soft keys svetle. Ekran se ukljuci tek kad stisnem power taster par puta. Ovo se desava jednom, dva puta dnevno. Kad su mi vratili tel, pisalo je na potvrdi da je zamenjen ekran i citav dodirni panel. Danas, posle jednog dana od kako je uzet sa servisa, isto se desilo. Planiram da im nosim opet sutra... A sta mogu da urade, nemam pojma. Sta ja mogu da zahtevam? 7 meseci je tel kod mene, tako da mislim da zamena uredjaja ne dolazi u obzir ... U pitanju je servis Pro Mobi u Bgu.
xperia arc s, galaxy S5, S6,S8,S10+
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
@vla-do ja furam 5.0 od kako sam uzeo telefon, prvo Baltic, sad Britanski. Dosta fluidnije radi, lepše izgleda, itd. Što se tiče aplikacija, nisam naišao na veće probleme. Reci mi koje te konkretno zanimaju, pa da ih isprobam ako ih već nemam.
@vla-do
Lako cemo za mane, nego kako bi se moglo odbiti update,
Lako cemo za mane, nego kako bi se moglo odbiti update,
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Samo ignorises i to je to. Ne znam na kakvo "odbijanje" mislis.
Druga opcija je da ga rutujes pa neces dobiti OTA.
Druga opcija je da ga rutujes pa neces dobiti OTA.
Što nema potrebe za tim, samo jednostavno isključi automatski proveravanje najnovije verzije softvera i to je to..
I naravno nemoj ništa da skidaš, a još manje da instaliraš..
I naravno nemoj ništa da skidaš, a još manje da instaliraš..
Ma lako bi ja ignoriso, nego svaki put, kada zakljucam i otkljucam telefon, izbacuje mi install update. Jer fabricki je podeseno da samo trazi update, i tek mi je juce, izbacio update, i sam skinuo i sad me davi.
Pa ne znam kako da odbijem taj update, jer hocu da ostanem na fabrickom 4.4.2.
Pa ne znam kako da odbijem taj update, jer hocu da ostanem na fabrickom 4.4.2.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Nisam rekap da ne rade već da nisu najbolje optimizovaneartifex napisao:Zoreli,ja jos nisam nasao app koja ne radi na lollipopu :S

... evo čak i Guglov Chrome - ja nisam mogao isključiti u opcijama Google prevodilac na Lollipop-u
16 godina na forumu MOBILNISVET
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Zoreli,ugasio sam tu opciju najnormalnije
ne znam,ja nemam neke vece zamerke...Pogotovo sad kad je stigla podrska za RRO 

xxdulexx, Jeste,preko mts-a...Njihov oficijelni serviser je Pro Mobi,pa sam im odneo direktno u servis,da se ne bih zezao sa mts-om i cekanjem da oni posalju. Odneo sam im danas drugi put i rekao da se opet isto desilo,i covek je rekao da nije moguce jer je kompletan ekran zamenjen,i ostavili su ga opet i rekli mi da ce uraditi full reinstalaciju sistema,jer postoji mogucnost da je neka aplikacija ostavila neku gresku za sobom i to se nece povuci dok kompletno ne reinstaliraju sistem. Sta Vi mislite o tome?
Pele90,jel si ti uopšte i radio hard resset kada smo ti rekli ili ne, jer stvarno ne mogu da se setim. Znam da je bila priča da odradiš, pa da vidiš kako će ae ponašati, a sad dal si uradio ne znam. Ako jesi uradio i ništa nije pomoglo, onda neće ni sada, a ako nisi onda vrlo je verovatno da hoće pomoći..
pele90, Ja sam uzeo Telefon u Telenoru, I isto sam nosi u ProMobi I isto mi nisu popravili iz prve. Tek kada sam otisao u Telenor I trazio novi telefon, onda su ga sredili.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •
El Laki, mene više zanimaju app koje nisu optimizovane, pa da vidim isplati li mi se da apdejtujem. Nema potrebe da sad isprobavaš išta, samo napiši ako imaš neka loša iskustva sa 5.0.
more11, mislim da bi rešio problem sa isključivanjem automatskog apdejta, kao što je neko već napisao.
zoreli, koje ti sad sve telefone imaš? Vidim te u par tema.

more11, mislim da bi rešio problem sa isključivanjem automatskog apdejta, kao što je neko već napisao.
zoreli, koje ti sad sve telefone imaš? Vidim te u par tema.

acamatic, ma sve sam to uradio sto ste mi rekli... 
xxdulexx, jesi i ti imao taj isti problem i koliko je vremena proslo od kako si kupio tel u telenoru pa si odneo na reklamaciju? Koliko si dugo cekao da dobijes popravljen tel ili su ti dali novi?

xxdulexx, jesi i ti imao taj isti problem i koliko je vremena proslo od kako si kupio tel u telenoru pa si odneo na reklamaciju? Koliko si dugo cekao da dobijes popravljen tel ili su ti dali novi?