Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
dobar telefon ali nazalost ja sam ga brzo prodao upravo zbog ovih lagova,loseg gps-a...sve u svemu dobra ideja ali losa izrada.
recenzija je odlicna i tacna,zbog ovoga sam i prodao telefon kao i zbog loseg gps-a
Gledao sam neke njegove recenzije za futrole, druge ne. Pogledao sam o čemu se radi i nisam verovao očima. Ovo što se njemu dešava nema veze sa stvarnošću. Mogao bih da nagađam zašto je to tako ali ne želim. Umesto toga, upravo sam snimio kako radi identičan i teži multitasking kod mene da ne bude posle da hvalim svoga konja. Sačekaj samo da se upload na Megu, ima 130mb. Videćeš da o seckanju nema reči.
Kod njega se na snimku vidi pun notifikacioni bar sa kojekakvim updateovima instalacijama sinhronizacijama. Sigurno da to utiče na rad a ne možeš reći da je onakvo stanje normalno. Elem, čak ni to možda nije jedini razlog. Uglavnom, odgovorno tvrdim da ono što je on prikazao nema veze sa stvarnošću.
Edit: evo ga snimak, slobodno skinite pa pogledajte
Ovo sto ovaj lik ima na fonu ne bi ni komp izdrzao
Fb+chat,instagram,twiter,drive,google plus,,widget za google mail,widget za druge mejlove,widget za vreme,par chat programa
Ali ovo je uzas ,pa on ima ko zna sta sve instalirano,i sve se sinhronizuje,ne moze ni sve notifikacije da mu izadju u task baru
Od ovoga bi se i iphone raspao,ako jos ima viber,skajp pa to sve kida ram memoriju
Ovo je pre svega telefon,od ovoga sto je on podigao bi i desktop zakucao ,potpisujem,a ne telefon
Da ne zaboravimo da bez obzira koliko je neki operativni sistem dobar ako aplikacije nisu dobro odradjene dzaba sve
Jos ako natrpas ovoliko gluposti,ma nema sanse da bilo koji uredjaj ne zakuca,bio to iphone,wp ili android
Po meni on nista nije pokazao sem da je budala i to zesca
Mene licno vise interesuje da li je ovo uradjeno da se diskredituje samsung ili je lik jednostavno neka budala
madmax napisao:dobar telefon ali nazalost ja sam ga brzo prodao upravo zbog ovih lagova,loseg gps-a...sve u svemu dobra ideja ali losa izrada.
recenzija je odlicna i tacna,zbog ovoga sam i prodao telefon kao i zbog loseg gps-a
Drze, kako mislis losa izrada i lagovi? Ne bih se slozio ama bas da je recenzija dobra jer aparat radi kao metak. Svako moze da favorizuje neki aparat i to je ok, a on je ocigledno fan apple-a cim je na stolu postojao isti za fotkanje.
Ne bih se slozio da je fan apple-a, radio je i njihovu recenziju pa je imao i tamo zamerke, takodje htc itd...uglavnom iznosi licne stavove sta nedostaje i sta je prednost telefona, ne bavi se benchmark rezultatima vec radom u realnim uslovima
kada sam rekao losa izrada mislio sam na tastere koji vise kao na kineskoj igracki,dalje,jedna trecina uredjaja ima ozbiljne probleme sa gps-om a druge dve trecine imaju izuzetno neosteljiv gps,o tome postoje mnoge teme na netu a i ja sam licno testirao njegovu osetljivost sa s5 i nekim jeftinijim modelima i pokazalo se da n4 treba mnogo vise vremena da se zakaci...moj n4 koji sam ja imao spadao je u grupu ovih kojima se gps prekida na svakih 10 sekundi sto me je iritiralo i telefon sam prodao..inace aparat je ok ali ima te neke stvari koje ne oprastam i koje su meni bitne..
@madmax to što je tebi zapao loš primerak, ne znači da su dve trećine takve. Niko se ni na benchmarku ni ove ne žali na to, tako da nemoj da lupaš.
@kunkun druže jesi ti gledao nekad review na Androidauthority, MKBHD, pocketnow, Phone arena? Niko, ali niko od njih ne bazira review na testovima već na svojim utiscima iz realnog rada za vreme koje su koristili telefon (obično bar 2 nedelje). Ostavio sam ti link pa pogledaj kako radi telefon. Ti se uhvatio ovog šabana i sad ovde troluješ. Nema govora o ovakvim problemima u radu i tačka. Očigledno nisi video uživo Note 4 niti si pogledao ozbiljniji review pa pišeš šta bilo.
El Laki,sine,uzmi telefon koji si kupio pa uporedi sa drugim ovo o cemu sam pricao,glupo je da nekoga nazivas trolom a upravo ti ti radis,jer ako ti je sve super,sve idealno ti trolujes i lazes ljude,mislim da ti nije tesko da odradis par klikova i odes na net i pogledas ovo o cemu sam pisao i o cemu se prica...i da,zapamti,ne postoji idealan telefon,ovo je bio pokusaj blizu tome ali zamalo...
Ja druže ovde diskutujem sa ljudima i niko nema takvih problema. Pratim naš benchmark i opet niko nema tih problema. Gledam najpriznatije likove koji rade review i ni oni nemaju tih problema. Ali ti eto imaš nekako. I zašto ga nisi reklamirao jer to očigledno nije normalna pojava? Valjda si imao garanciju. Nisi valjda toliko naivan (da ne upotrebim neku drugu reč ) pa da telefon od 600e kupiš bez garancije.
Ja prvi put čujem za navedene probleme, pogotovo u tolikoj mjeri koje madmax navodi. Znam dosta ljudi koji koriste N4 i koji imaju i iPhone i druge modele i normalni i realni ljudi priznaju da je ovo nešto najbliže savršenom telefonu što je do sad moglo izaći.
madmax, ako si vec imao problema sa Note4, i ako si vise citao o tim problemima, daj postavi onda link od foruma gde se to korisnici žale na taj određen problem,kao što je tvoj bio, podeli to ovde sa nama, inače rasprava ode u beskraj....
@madmax Mozda ti je stvarno los primerak zapao. Sto se tice signala GPS-a, to mozes jedino da proveris nekim programom da vidis da li i kada gubi signal. Ne verujem da ce u sred rutiranja da pukne i da napravi problem. Cak i da to uradi, reset telefona na fabriku, ako ni to ne pomogne onda reklamacija. Za sve uvek postoji par alternativa dok se ne ode na servis ili u oglase. Ja konkretno note koristim od decembra i imam samo reci hvale. Neko se zali da ima krckanje kod home dugmeta pa to resava alkoholom. Iskreno nisam nikad takav problem imao jer je sve stvarno kompaktno i na svom mestu. Male sitnice kao sto su luft od 0.001 milimetar kod dugmica su totalno nebitna stvar. Sam osecaj aparata kada ga uzmes u ruke i koristis je do sada (ne racunajuci S6, nisam imao prilike da ga koristim) najbolji medju telefonima koje sam imao, a imao sam ih dosta. Kompaktan, jak, lepo izbalansiran, nema krckanja, nema ama bas nista sto sam mogao da nadjem kao neku manu aparatu. Opet kazem, mozda je primerak i serija koja ti je zapala takva, ali da je N4 jedan od najbolje uradjenih telefona, u to nema sumnje.
drom napisao:Hajde, Laki, priznaj da ti svoj prodajes i da ga zato hvalis. [emoji14]
Svaki moj telefon je uvek na prodaju po određenoj ceni.
Elem, doći ovde i pisati svoja prva tri posta pljujući možda trenutno najbolji Android telefon na tržištu i to bez argumenata... Ja sam svoj review izneo nekoliko stranica unazad i trudio sam se da bude max objektivan. Isto tako pratim benchmark i tamo identična situacija.
http://forums.androidcentral.com/samsun ... oblem.html ovde vam je samo jedan od postova na tu temu,imate i na yt,mislio sam da ste do sada to provalili ali vidim da niko ne prica o manam ovog telefona,samo kako je sve super a to bas i nije tako,u telefon je ubacen los gps prijemnik koji cak nije u rangu ni jeftinih samsung telefona,konkrekno,poredio sam ga sa s5 i tu je sve jasno,gps na n4 kasni nekih 15 sekundi(naravno govorimo o ovoj grupi telefona kojima je ispravan gps i ne prekida) ali smesno je bilo kad sam uzeo glaxy lite telefon od 50e koji ga je oduvao u prijemu gps signala...svi to mozete proveriti a ovo sto sam vam ostavio je samo jedan teme koji se vode na stranim forumima oo kvalitetu gps na n4 koji je ispod proseka za ovaj rang i za ovu cenu...
pa naravno da jesam,ljudi su miizvadili drugi iz kutije imao je iste probleme,nisam ni hteo da ga uzmem vec sam ga vratio i uzeo novac nazad,naravno manje jer se tretirao kao polovan telefon a ipak isprava jer nije kriv prodavac sto je proizvodjac ubacio los gps...ovo o cemu pricam svi mozete da proverite tako sto cete uporediti vas gps sa bilo kojim telefonom...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.