Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )

Post od janka_88 »

madmax, nema druge nego da mi nastavimo koristiti N4 sa tim lošim i ultra jeftinim gps prijemnikom a ti slobodno uzmi S5 ili iPhone. :) Imao sam i ja prijatelja sa Note 3 koji je imao očajan prijem wifi signala i jel to znači da Note 3 ima jeftin i nekvalitetan wifi prijemnik? Apsolutno ne. već da se lupam potrefi jedan na svakih 1000 koji ima lošu neku komponentu (u ovom slučaju gps prijemnik) i to ne može i ne smije dovesti do generalizacije uređaja da svaki ima loš gps prijemnik. ;)

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Post od vojkan85 »

E da, samo jedno pitanje. Kako ti nisu vratili pun novac ako si imao validnu garanciju? Ne moze da ti tretira uredjaj kao polovan ako ti je dao drugi i taj je bio los.

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Ti si jadan naivan vratio njima po polovnoj ceni iako si ga mogao prodati na oglasima za veće pare.

madmax
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 30. Mar 2015. 22:33
:: s5

Post od madmax »

zato sto je telefon bio star 10 dana,to prvo,drugo,ne mogu vratiti nikome telefon kao nov sem ako je neispravan a nije bio...on je ispravan i citaj sta sam napisao,nije kriv prodavac sto je proizvodjac napravio brljotinu,ja nisam ovde dosao da se sa tobom svadjam,uradi test na brzinu i jacinu signala pa cemo pricati,ova rasprava ne voodi nikuda,ostavio sam svima link gde mogu da pogledaju relano sta ljuidi pricaju na ovu temu..

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

https://play.google.com/store/apps/deta ... ss.gpstest

Preko ove app sam testirao Note 4 i G Pro 2. Jedan pored drugog stoje i uporedo rade test. Rezultati identični čak za nijansu bolji na Note 4.

madmax
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od madmax »

ne znam sa g2,nisam nikad koristio lg,ja sam se u sve ovo uverio uporedjujuci ga sa s5 kao i se jeftinim modelim galaxy lite,za g2 ne znam nista kakva je kod njega osetljivost,pa imas na yt poredjnja novih modela,kad god dodje na red gps test,n4 je zadnji koji uhvati signal,to nije tajna,mozete svi da pogledate na yt.

janka_88 napisao:madmax, nema druge nego da mi nastavimo koristiti N4 sa tim lošim i ultra jeftinim gps prijemnikom a ti slobodno uzmi S5 ili iPhone. :) Imao sam i ja prijatelja sa Note 3 koji je imao očajan prijem wifi signala i jel to znači da Note 3 ima jeftin i nekvalitetan wifi prijemnik? Apsolutno ne. već da se lupam potrefi jedan na svakih 1000 koji ima lošu neku komponentu (u ovom slučaju gps prijemnik) i to ne može i ne smije dovesti do generalizacije uređaja da svaki ima loš gps prijemnik. ;)
ako si procitao link koji sam ti ostavio ne radi se o jednom na 1000 vec o svim modelim,to je jasno,a sta ces ti koristiti to je samo tvoj problem i izbor,naravno,sad je problem kako sebi da objasnis da si dao 800e a da telefon ima jeftini gps prijemnik,znam,i sam sam bio besan na sebe...
Poslednja izmena od zoreli u Uto, 31. Mar 2015. 15:02, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Ne piši post jedan za drugim već koristi opciju "Izmeni"

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

madmax, vjeruj mi da ja uopšte nisam bijesan na sebe. Čak šta više, prezadovoljan sam GPS-om kao i svim drugim funkcijama uređaja i efikasnošću istih. Da ne bude prazna priča, uporedio sam u kući sad S4 i svoj N4 i N4 za par sekundi brže hvata signal. Oba imaju upaljen A-GPS. Izađem u dvorište, restartujem uređaje i upalim samo GPS i opet ista stvar, brže hvata signal N4. Tako da... 8)

madmax
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od madmax »

s4 je dobar za test,ima odlican gps,o ovome sam pricao https://www.youtube.com/watch?v=nVOF2n8AYDk

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Kada sam poredio lg je kod mene izgledao kao telefon levo na snimku a Note je hvatao odmah. Pritom je i imao jači signal.

madmax
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od madmax »

moguce je i to ali generalno se radi o problemu na vecem broju telefona,ja sam imao primerak koji je belezio prekide na svakih 15 sekundi,jednostavno vidis u uglu da gubi signal na trenutak i to bas na ovom programu koji si ti ove stavio,poludim i vartim,sad cekam s6 da vidim sta ce ponuditi..

kvaka33
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
:: Samsung S6 Edge Plus

Post od kvaka33 »

Ne foliraj ljude Laki,lepo reci prodajem Note 4 i uzimam flex2
Sta je tu toliko komplikovano;)
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Da imam bilo kakvih problema sa gps verujem da bi mi se stalno javljalo ono "searching for gps" ili kako već piše kad upališ. Nemam razloga da lažem. Isto ne znam ko je pomenuo dugmiće što vise i lošu izradu. Šta sve neću pročitati.

AndroMan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 13:25
:: Galaxy Note 9 N960F
:: BB Passport; N808PV

Post od AndroMan »

Momci stigao OTA update, ja malopre odradio.

Za prvih par sati korišćenja radi odlično, čini mi se malo brže nego KitKat, nisam radio factory restart za sada. Iz radoznalosti probao antutu i na LL-u, isto kao i kod Lakija, beleži dosta niže rezultate (oko 43k mi je izbacio).

Od napred nabrojanih problema na N4, mogu reći da nemam ni jedan. GPS i multitasking rade kako treba, o kompaktnosti telefona sam već pisao. Pogotovu multitasking koristim dosta često. Ali eto, izgleda da falični primerci nažalost uvek postoje. :?

vojkan85
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
:: Samsung Galaxy S8
:: Huawei Honor 8 Lite

Post od vojkan85 »

Meni nista od update preko OTA-e...ne znam zasto.

@El Laki Ja sam pomenuo jako mali luft kod volume dugmica, skoro pa neprimetan. Kod mene zaista postoji, ali je toliko minorno i ne vredno pomena. Da se ne lazemo, svako ko je imao priliku da drzi uredjaj i da ga uzivo vidi mora da prizna da je ovo high-end telefon.

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

@učesnici GPS rasprave
Nemojte gledati preciznost GPS-a sa upaljenim internetom, jer mu on pomaže da brže uhvati signal, pa test nije realan. Ajmo sada lepo pogasite sve internet konekcije i ponovite test. :wink:

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

@vla-do, ne znam da li si pročitao moj post gdje sam naveo da sam ostavio opciju sa samo gps-om i opet je brže napravio lociranje u odnosu na S4 pod istim uslovima. :) I neko spomenu antutu test, kod mene je sa 5.0.1 sada 50900, dok je za oko 1000 bio manji na 4.4.4. :)

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

janka_88, nekako sam prevideo to. :oops: Pardoniram. :)

Uzgred, ima li neko odin da mi pošalje? Ne radi skidanje na sammobile, a ne skida mi se sa drugih stranica.

lujomanga1981
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 16. Avg 2013. 11:47
:: samsung galaxy s4

Post od lujomanga1981 »

Ja u dilemi da li da radim update preko OTA. Sve mi trenutno dobro radi i stvarno bi me nerviralo da mi nešto stuca i troši bateriju. [emoji26]

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

@vla-do imaš pp ;)

@lujomanga1981 slobodno uradi, ništa ne gubiš sa ll čak naprotiv telefon radi brže i baterija je bolja

lujomanga1981
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 16. Avg 2013. 11:47
:: samsung galaxy s4

Post od lujomanga1981 »

El Laki, uradio i držim te za reč :) ima li neka posebno dobra funkcionalnost na njemu ili samo bolje radi?

Odgovori