ne znam sa g2,nisam nikad koristio lg,ja sam se u sve ovo uverio uporedjujuci ga sa s5 kao i se jeftinim modelim galaxy lite,za g2 ne znam nista kakva je kod njega osetljivost,pa imas na yt poredjnja novih modela,kad god dodje na red gps test,n4 je zadnji koji uhvati signal,to nije tajna,mozete svi da pogledate na yt.
janka_88 napisao:madmax, nema druge nego da mi nastavimo koristiti N4 sa tim lošim i ultra jeftinim gps prijemnikom a ti slobodno uzmi S5 ili iPhone.

Imao sam i ja prijatelja sa Note 3 koji je imao očajan prijem wifi signala i jel to znači da Note 3 ima jeftin i nekvalitetan wifi prijemnik? Apsolutno ne. već da se lupam potrefi jedan na svakih 1000 koji ima lošu neku komponentu (u ovom slučaju gps prijemnik) i to ne može i ne smije dovesti do generalizacije uređaja da svaki ima loš gps prijemnik.

ako si procitao link koji sam ti ostavio ne radi se o jednom na 1000 vec o svim modelim,to je jasno,a sta ces ti koristiti to je samo tvoj problem i izbor,naravno,sad je problem kako sebi da objasnis da si dao 800e a da telefon ima jeftini gps prijemnik,znam,i sam sam bio besan na sebe...