Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 16. Avg 2013. 11:47
- :: samsung galaxy s4
Re: Samsung Galaxy Note 4 ( SM-N910-C/F/S )
Vidim ja sta jede bateriju. Jeste da mi stigne bar 100-150 mailova dnevno ali mi se čini da je ovo previse
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
lujomanga1981, Pa pazi, ako svlacis attach-mente, ako imas non-stop net i nije ovo nerealno ponasanje. Pitanje je i na koliko ti radi sync. Ako radi na 15 minuta, stalno ce da vuce net zbog toga itd. Proveri sa sync-om kada je manual-no podesen da vidis kako se tada ponasa.
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Ljudi,pustio sam preko OTA-e da se updajtuje na 5.0.1. Za sada radi lepo. E,sada,ako bih radio hard reset,koji je najbolji nacin za backup,kojom aplikacijom,i sta je sa aplikacijama koje imam instalirane?
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Pogledaj na playstore Super Backup Pro, ja tu app koristim.
Ako treba pomoć kako i sta, javi
Ako treba pomoć kako i sta, javi
Huawei
-
- Mobil fan
Druze,nisam nasao Super Backup Pro na marketu,Super Backup : SMS & Contacts,samo ovu. Ako uradim hard reset,hoce li mi se sve app opet instalirati,ili?
- bata bogdan
- Banned
Cek ček, lagano.
Nadji na Google apk, super Backup Pro.
Skini instaliraj, onda udji u app Super Backup Pro, sačuvaj sta zelis, kad sve to završiš, taj folder koji se ovako zove kad otvoriš neki file manager
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/26 ... 6f415f.jpg[/img]
Citav taj folder prekopiraj na pc, odradi hard reset, opet instaliraj super Backup Pro i neki file manager, i prebaci folder sa kompa u Telefon, udjes u file manager, nadjes taj folder sa slike, otvori i dalje će ti se sve samo reci.
Možda deluje komplikovano ovako sada, ali je stvarno jednostavno.
Ako nešto ne ide, javljaj.
I slike obavezno sačuvaj, jer super Backup Pro, ne čuva slike, da znaš
Možda ima i neki jednostavniji način, ako neko zna, ja to na ovaj način radim, i nisam imao problema nikada, uvek je sve tu.
Nadji na Google apk, super Backup Pro.
Skini instaliraj, onda udji u app Super Backup Pro, sačuvaj sta zelis, kad sve to završiš, taj folder koji se ovako zove kad otvoriš neki file manager
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/26 ... 6f415f.jpg[/img]
Citav taj folder prekopiraj na pc, odradi hard reset, opet instaliraj super Backup Pro i neki file manager, i prebaci folder sa kompa u Telefon, udjes u file manager, nadjes taj folder sa slike, otvori i dalje će ti se sve samo reci.
Možda deluje komplikovano ovako sada, ali je stvarno jednostavno.
Ako nešto ne ide, javljaj.
I slike obavezno sačuvaj, jer super Backup Pro, ne čuva slike, da znaš

Možda ima i neki jednostavniji način, ako neko zna, ja to na ovaj način radim, i nisam imao problema nikada, uvek je sve tu.
Huawei
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Esseker, nece same. Sa tom aplikacijom ces dobiti samo apk fajlove i svaki moras peske da instaliras. Poruke i kontakte ce sam sve vratiti kad budes vracao taj bekap, ali za aplikacije ipak moras peske.
E sad, sa druge strane, ako su ti aplikacije iskljucivo sa Play Store skidane, onda ce ih sam telefon vratiti cim uneses tvoj Samsung nalog tj tvoj mail i password.
E sad, sa druge strane, ako su ti aplikacije iskljucivo sa Play Store skidane, onda ce ih sam telefon vratiti cim uneses tvoj Samsung nalog tj tvoj mail i password.
- bata bogdan
- Banned
Bravo komso, al ja ovako radim, cisto da bih bio sigurniji, ako se nešto zezne ili bilo šta, tu je sve na kompu, laptopu.
Vise volim ručno sve da vratim
To je 10min posla.
Vise volim ručno sve da vratim

Huawei
-
- Mobil fan
Skinucu sada program,uradicu backup SMS i kontakta i svih slika sa memorije telefona. Inace,sve aplikacije su mi sa Play Store. Jvaljam sta sam uradio. Pre sam stalno menjao ROM-ove,jos HTC Touch Diamond2,Galaxy Ace,ali zadnjih godinu i nesto sam izasao iz toka. 

- bata bogdan
- Banned
Sačuvaj opet i aplikacije, za svaki slučaj.
Sačuvate ih kao apk, kao što Azimuth kaže.
Taman sačuvaj i tu super Backup Pro kao apk
Ma, sve bekapuj, i imas sve, što je sigurno, sigurno je, pa čak i listu poziva ide ide, videces i sam
Sačuvate ih kao apk, kao što Azimuth kaže.
Taman sačuvaj i tu super Backup Pro kao apk

Ma, sve bekapuj, i imas sve, što je sigurno, sigurno je, pa čak i listu poziva ide ide, videces i sam
Huawei
-
- Mobil fan
Upravo uradio backup svega. Izvadicu memorisjku i krenucu. Nego,kako da udjem u Recovery,i kojim redosled da radim?

- Azimuth
- Moderator
To bekapovano sacuvaj na memorijskoj ili jos bolje na racunaru.
U recovery ulazis tako sto dok je ugasen telefon stisnes i drzis volume up + home i onda power. Sva tri tastera drzis i cekas da zavibrira tj da pocne da se pali. Pusti ih i eto te gde si naumio. E dalje ides factory reset, pa na wipe cache i onda na kraju na reboot. Kreces se sa volume up i down, a potvrdjujes sa power tasterom.
U recovery ulazis tako sto dok je ugasen telefon stisnes i drzis volume up + home i onda power. Sva tri tastera drzis i cekas da zavibrira tj da pocne da se pali. Pusti ih i eto te gde si naumio. E dalje ides factory reset, pa na wipe cache i onda na kraju na reboot. Kreces se sa volume up i down, a potvrdjujes sa power tasterom.
-
- Mobil fan
Obavio to. Sada instalira aplikacije,Kontakteporuke,i ostalo je vratio jer sam uradio backup na Samsung nalog. Posle mi ostaju sitna ,licna podesavanja kada instalira sve aplikacije. Hvala na pomoci. 

-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 28. Mar 2015. 01:22
- :: Galaxy S20 Ultra
Meni najsigurnijije bekapovanje je preko Kies-a
Sigurnosna kopija i vraćanje / odaberi sve stavke , da bude sve štiklirano / izgradi kopiju sigurnosnih uredjaja
Kad se to dradi, sve spakuje u jedan folder... onda hard reset i posle toga opet preko Kies-a vrati podatke / izabereš folder gde je spakovano i to je to.
Sigurnosna kopija i vraćanje / odaberi sve stavke , da bude sve štiklirano / izgradi kopiju sigurnosnih uredjaja
Kad se to dradi, sve spakuje u jedan folder... onda hard reset i posle toga opet preko Kies-a vrati podatke / izabereš folder gde je spakovano i to je to.
Samsung Galaxy S20 Ultra
-
- Mobil fan
Pregrejao se jadan,skida sve aplikacije i instalira,na punjacu je i plus u silikonskoj futroli i ruci. Ugasio se,sada ga skinuo sa punjaca,skinuo silikonsku futrolu i ostavio da zavrsi njegovo. 
Edit: Problem,kada izvucem S pen,telefon blokira i restartuje se...? Kako da resim? Problem je kada se aktivira Air Command. Cim se aktivira,da li automatski,ili pritiskom dugmeta,telefon se restartuje. Molim za pomoc.

Edit: Problem,kada izvucem S pen,telefon blokira i restartuje se...? Kako da resim? Problem je kada se aktivira Air Command. Cim se aktivira,da li automatski,ili pritiskom dugmeta,telefon se restartuje. Molim za pomoc.

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
A da ti lepo njemu uradis hard reset, bez ikakvog backup-a pa da sve lepo instaliras opet i tek tada napravis backup?
- Azimuth
- Moderator
Da li toliko trokira i koci kad izvuces olovku i pre nego sto si vratio te aplikacije ili samo posle instaliranja? Moguce da neka od njih pravi problem.
Moram da kazem da nije bas normalno da se telefon pregreje i ugasi sam od sebe dok vraca bekap.
Moram da kazem da nije bas normalno da se telefon pregreje i ugasi sam od sebe dok vraca bekap.
-
- Mobil fan
Moraću da uradim hard reset opet. Da mozda ubacim rom za neku drugu zemlju? Ovaj je za Rusiju. Posle provalio da se nije ugasio zbog pregrevanja. Naime,čim se aktivira Air View telefon se restartuje. Ovako radi olovka normalno, i pritiskom na dugme,staje,i restartuje se.
- Azimuth
- Moderator
Pa pokusaj. Stavi recimo SEE ili Baltic. Ja sam uvek preferirao te koji nisu vezani za mreze, sa sto manje aplikacija.
Ne bi smeo telefon da ti se gasi ako je upaljena neka od funkcija koju poseduje. Kad flesujes rom, obavezno uradi factory reset i wipe cache. I onda polagano vracaj sta ti treba.
Ne bi smeo telefon da ti se gasi ako je upaljena neka od funkcija koju poseduje. Kad flesujes rom, obavezno uradi factory reset i wipe cache. I onda polagano vracaj sta ti treba.
-
- Mobil fan
Tako cu i uraditi. Samo cu pre toga probati da uradim factory reset i wipe cash i probati opet fon bez ijedne aplikacije. Inace,telefon nije sa mreže, kupio sam ga sim-free. Javljam šta sam uradio.
Edit: Vratio telefon na pocetak,i ne zeza vise Air Command. Sada cu polako vracati aplikaciju po aplikaciju,i videti koja pravi problem.
Edit: Vratio telefon na pocetak,i ne zeza vise Air Command. Sada cu polako vracati aplikaciju po aplikaciju,i videti koja pravi problem.