Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
samsung se nesto zaleteo sa ovim telefonima...sve su bolji i bolji,kamere preko 2.0 mpx,neki imaju i symbian...samo me zanima koliko ce im trajati baterije jer je to bila samsungova boljka oduvek...pozz
odlichan telefon , ima sve , ali mislim da je ovaj telefon izashao prije nekih 4 mjeseca u koreji i japanu , ali nema veze , odlican je telefon , sudeci po ovim slikama mislim i da je oblozen kozom , postoji i umts verzija ovog telefona pod imanom z700 , ta dva telefona su skoro pa isti i po funkcijama a i po izgledu , jedino sto z700 ima i drugu kameru i podrsku za umts
evo ja sam malo trazio slike prako google.com , medjutim nema ni jedne , a na gsmarena.com pise da je pusten u prodaju , pa da jos nema slika radjenih ovim telefonom
Znaci slike su bas zavidnog kvaliteta... Polako telefoni pocinju da "lice" na klasicne digitalce... Naravno, trebace jos dosta vremena kada nam nece biti potrebni fotoaparati, kada cemo umesto njih koristiti telefone!
Da li je neko mozda naisao na netu na koji video snimak? S obzirom da je 352x288, bilo bi zanimljivo pogledati...
Pozdrav!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.