Evindzer napisao:Interesantno je videti da se
komkurencija ovako fimo druži.
Počeo si i da izmišljaš reči? Kuku, ni ovako nije bilo lako sa tobom, tek sad
Lepa nadogradnja, najviše u bateriji i čekanju jer se note 5 nije pojavio, ko kupuje sa garancijom onda je preskočio note 5. Ko već ima 5 i nema mnogo realnih razloga za zamenu, može da posmatra kao moja malenkost iz korisničkog ugla S6 novi S7, ne dobijam ništa toliko bolje vredno zamene osim baterije (obzirom da imam xiaomi 10000mAh nemam ni tu problem, otplaćuje se mališa za sve pare). Za mene je već ovo update sa S6 kada bih prešao, mada bi logičnije bilo uzeti S7 edge jer očekivano cena malo pada i stabilizuje se. Posmatrano iz mog ugla jer mi olovka nije prioritet. Šta bih izabrao pre, Note 7 ili S7E? Meni je gotivan edge ekran, navikao sam noću da bacim pogled i vidim koliko je sati bez paljenja telefona, gotivno mi je kako sija kada je spušten na displej, ima taj zakrivljeni gotivnih fora, jedino što sam S6E pazio kao svoje dete da mi ne ispadne zbog edge ekrana, zato sam ga i prodao. U tom trenutku zavisilo bi od cene (zavisi gde se kupuje, oglasi keš ili preko operatera, ako je preko operatera mala razlika onda naravno noviji telefon note) i zaštite, ako bi bila dobra zaštita za egde onda edge zbog displeja. 4GB RAM mi nije mana na note 7 (ako ste očekivali više, nema potrebe, ni ovo nije iskorišćeno), pogledajte S6 edge +, možda trenutno najbolja kupovina ako vam treba veći displej a gledate samsung, fino je pala cena, a i korisnici S6E+ nemaju neku potrebu za novim S7E (osim veće baterija, ako kao i ja imaju dodatnu onda je i to rešeno). Nikad manje razlike. Došlo je vreme da se prebace na unapređenje nekih drugih stvari, novi sevisi a ne gomile ram.