Samsung Galaxy S7 Edge
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy S7 Edge
@isko90, kod mene nema tih tačkica. Reklamiraj telefon definitivno.
@xxxx, a da ti nije do te tvoje futrole? Skini je i onda namesti otključavanje otiskom prsta.
Sent from my SM-G935F
@xxxx, a da ti nije do te tvoje futrole? Skini je i onda namesti otključavanje otiskom prsta.
Sent from my SM-G935F
Probao sam bez futrole i rad,izgleda da ona pravi problem
Probao sam bez futrole i rad,izgleda da ona pravi problem

Azimuth, evo danas ssm ponovo testiral. Nema svaka slika ove roze tackice. Ali sam primjetio da ove roze tavkice se javljaju samo na Samsung Cameru. Dal to znaci da je mozda softwerska greska?
Slikao sam prirodu na tripodu sa nekoliko vrsta programa camera aplikacija i samo Samsung Camera ima roze tackice na pojedinim mjestima.
Sta mislite Vi?
Slikao sam prirodu na tripodu sa nekoliko vrsta programa camera aplikacija i samo Samsung Camera ima roze tackice na pojedinim mjestima.
Sta mislite Vi?
- Azimuth
- Moderator
Ne košta te ništa da probaš npr SEE da ubaciš u telefon. Meni je čudno da se takve tačkice pojavljuju, pogotovu što nemaš neki izvor svetla koji je tačno ispred sočiva kamere, tako da nema šta da prelama i stvara takav efekat.
Ako si probao u identičnim uslovima tj istovremeno i bez pomeranja telefona sa više aplikacija i samo sa ovom stock kamerom ti pravi te tačke onda moguće i da je softver, mada kažem, meni to baš čudno izgleda. Sačekaj da se javi još neko sa svojim iskustvom ili mišljenjem.
Sent from my SM-G935F
Ako si probao u identičnim uslovima tj istovremeno i bez pomeranja telefona sa više aplikacija i samo sa ovom stock kamerom ti pravi te tačke onda moguće i da je softver, mada kažem, meni to baš čudno izgleda. Sačekaj da se javi još neko sa svojim iskustvom ili mišljenjem.
Sent from my SM-G935F
Jel zna neko koliko kosta Samsungova preklopna maska? 

- Azimuth
- Moderator
Ne znam za cenu, ali sam čitao komentare da baš i nije najbolja opcija. Navodno zna da ogrebe telefon. Da li je do same maske ili je nešto upalo između pa strugalo, to ne znam..
Sent from my SM-G935F
Sent from my SM-G935F
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Imas dosta slucajeva tih roze tackica na netu. I uglavnom se pojavljuju samo kad je upaljem hdr..
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Stigao bezicni punjac Samsung EP-NG930 mogu reci da je odlican oma sam ga aktivirao i napunio fon ,na zalost ne obratih paznju na brzinu punjenja
Video sam samo da pise na ekranu brzo punjenje ,pretpostavljam da je sporije nego na klasicnom ali monacno ne moram da guram,vadim usb kabal ,plus stoji uspravno i komotno vidim notifikacije itd
Sledeci put malo vise o brzini punjenja
Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока
Video sam samo da pise na ekranu brzo punjenje ,pretpostavljam da je sporije nego na klasicnom ali monacno ne moram da guram,vadim usb kabal ,plus stoji uspravno i komotno vidim notifikacije itd
Sledeci put malo vise o brzini punjenja
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
- Azimuth
- Moderator
Eto vidiš, nije bolelo i može da se nađe original za daleko ispod 50$ [emoji14]
Da, brzo punjenje je sporije nego preko kabla na isti način, što je i normalno, ali je opet brzo bežično punjenje brže nego sporo punjenje preko kabla. Tu je negde između sporog i brzog punjenja preko kabla.
Negde sam čitao da brzina punjenja može da varira u zavisnosti da li i kakvu masku imaš na telefonu. Ja nesto i nisam obraćao pažnju na to. Mnogo je ovo praktična spravica. Sviđa mi se.
Sent from my SM-G935F
Da, brzo punjenje je sporije nego preko kabla na isti način, što je i normalno, ali je opet brzo bežično punjenje brže nego sporo punjenje preko kabla. Tu je negde između sporog i brzog punjenja preko kabla.
Negde sam čitao da brzina punjenja može da varira u zavisnosti da li i kakvu masku imaš na telefonu. Ja nesto i nisam obraćao pažnju na to. Mnogo je ovo praktična spravica. Sviđa mi se.
Sent from my SM-G935F
- kvaka33
- Expert
Jeste ,ja koristim nillkin providnu,nije debela, mada trpam ga i u flip case ,kako kada
- Azimuth
- Moderator
Nego, jel bode oči ta plava/zelena lampica dok puni i kad napuni? 
Sent from my SM-G935F

Sent from my SM-G935F
- kvaka33
- Expert
E jesi lud,sto me podseti auuuu
Gasis li ga ili radi non stop?
Sad moram lampicu anuliram nekako eeee jesi .....
Gasis li ga ili radi non stop?
Sad moram lampicu anuliram nekako eeee jesi .....
- Azimuth
- Moderator
Jok, kad nije telefon na punjaču onda ne sija. Ne vadim kabl iz njega, zapravo nisam od kad mi je stigao.
Ne znam kako ostali, ali ja samo ovako bežično punim bateriju...
Sent from my SM-G935F
Ne znam kako ostali, ali ja samo ovako bežično punim bateriju...
Sent from my SM-G935F
- kvaka33
- Expert
Da,ne sija ,sva sreca
- loshme10
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 17. Okt 2011. 11:56
- :: Samsung Note 8
I ja samo bezicno punim bateriju, zgodno mi je kad hocu na minut da vidim nesto na telefonu/pozovem ili se javim, obavim to i vratim ga, ne moram da se cimam sa kablom. Kad vec vise ne prave one stare dobre punjace sa kablom od 2 metra 

If we know answers on all questions, then there's nothing have to discover. Ignorance is bliss!
Da bih sacuvao EFS i IMEI potreban mi je root.
Da li neko moze da mi da link tacnog nacina roota za SM-G935FD (S7 EDGE DUOS) jer bojim se da ga rootujem na G935F.
---------------
Upravo sam ga Rootovao. Jer kada se ode u downgrade modu vidi se da zapravo pise G935F i ako je Duos telefon.
E sada nasao sam neki program EFS backup, jel to dovoljno da preko njega sacuvam EFS i IMEI????
P.S. I kako instalirati TWRP? Imam problem, posle instalacije TWRP i u kada udem u recovery modu pita me da li zelim da radim modifikacije sistema itd... ali kada to prihvatim ne mogu flashovat nista iz SD card jer kada u njega udem nista ne vidim. :/

---------------
Upravo sam ga Rootovao. Jer kada se ode u downgrade modu vidi se da zapravo pise G935F i ako je Duos telefon.

E sada nasao sam neki program EFS backup, jel to dovoljno da preko njega sacuvam EFS i IMEI????

P.S. I kako instalirati TWRP? Imam problem, posle instalacije TWRP i u kada udem u recovery modu pita me da li zelim da radim modifikacije sistema itd... ali kada to prihvatim ne mogu flashovat nista iz SD card jer kada u njega udem nista ne vidim. :/
kvaka33, Azimuth, ako moze link u pp za bezicni punjac. 

- Azimuth
- Moderator
^ ostavio sam link na nekoj od poslednjih strana 
Sent from my SM-G935F

Sent from my SM-G935F
Pokusao sam ga rootovat, pa onda TWRP i nesto je krenulo po zlu.
Uvjek me raca na Downlaoding mod...
Sta da radim?

Samsung switch pa emergency firmware recovery
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk