Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Da, to je ta futrola. Ne znam, baš mi je čudno. Svi oko mene imaju, otac, majka, brat, devojka, sestra od devojke. Svima je odlična i baš ističu grip kao najbolju karakteristiku.vojopd napisao:I ja sam gledao recenzije nillkin frosted shield i svi kazu da ima dobar grip, a meni izgleda super. Ne znam kako njemu nema grip... Ako si mislio na tu futrolu. Vidjecemo kad stigne iz daleke Kine
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Nije na ledjima plastika, isti je materijal kao i po obodu. Samo što je jako tanak, ali dosta kvalitetan taj gumirani sloj pa zbog reljefa od sitnih gustih tačkica deluje grublje. I ja sam mislio da je plastika dok mi se nije oljuštila posle tri godine na jednom telefonu.Azimuth napisao:E ta frosted shield ima 0 grip na leđima jer je plastična, po obodu je gumirana i tu kao ima neki minimalni grip. Videćeš i sam kad ti stigne. Ja ću gotovo sigurno uzeti nešto kvalitetnije, a da nije robusno i da ne nagrdi telefon.
Od Spigena sam imao Tough Armor, odlična futrola, ali za moj ukus previse robustna. Iako izgleda kao Betmenova futrola, ipak mi je nekako draži Nillkinov defender.[emoji1]Gorstak napisao:Spigen je i dalje doktor za maske. Svaka preporuka.
Sent from my iPhone using Tapatalk