D720-u praksi

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Djordje20
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 08. Avg 2006. 14:16

D720-u praksi

Post od Djordje20 »

Ljudi, ima li medju vama ili vasim poznanicima neko ko koristi ovaj telefon duze vreme?Hteo bih da znam vredi li ovoliko para i koje su mu mane?

P.s. Naisao sam na neke teme o njemu, ali :dry: nedovoljno informacija...
Ajmo eksperti, evo prilike za isticanje znanja u odnosu na mene-slucajnog prolaznika i neznalicu :chytry:
Pozdrav evribadi...

Nevena21
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 29. Apr 2006. 22:07

Re: D720-u praksi

Post od Nevena21 »

Djordje20 napisao:Ljudi, ima li medju vama ili vasim poznanicima neko ko koristi ovaj telefon duze vreme?Hteo bih da znam vredi li ovoliko para i koje su mu mane?

P.s. Naisao sam na neke teme o njemu, ali :dry: nedovoljno informacija...
Ajmo eksperti, evo prilike za isticanje znanja u odnosu na mene-slucajnog prolaznika i neznalicu :chytry:
Pozdrav evribadi...
odmah da ti kazem da ga ne uzimas i ne vrijedi prebijenog dinara. ja sam ga imala nedelju dana i odmah prodala. mana mu je los zvuk lose se cuje sagovornik kad pricas sa njim mada pise da postoji neka vrsta filtera koja prociscava zvuk da bi ga bolje cuo a kod mene je obrnuto bilo sve sam cula sto dolazi s vana zvukove samo tu osobu sa kojom pricam nisam. druga stvar baterija je jako losa max 2 dana traje. pored toga dosta ima problam sa flat kablom zavisi koliko ga koristis ono ako pises poruke stalno ode brzo, tako da ako si manijak po tom pitanju ne bih ti ga preporucila. eto ako te jos sta zanima pitaj pozdrav... 8)

Djordje20
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Djordje20 »

Nevena21 Hvala ti na trudu...vec sam isao u Bg sa namerom da kupim d720. Bio sam na Sajmu u Bazaru. U hali 9 ima neka radnja, cini mi se Alkatim...tu sam, inace, prvi put video d720 uzivo i mnooogo sam se razocarao...tako da sam kupio Nokiu N70 i prezadovoljan sam...
Inace, u pravu si, tel. glavi, koci, displej je mali...tako da je opsti i nas zajednicki utisak :shock:
Pozz

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

Mogu samo da kazem da ima moj glas zato sto je symbian a za ostalo ne smem nista da komentarisem, inace nisam se susretao sa ovim fonom pa kapa dole za sve ostale komentare :oops:
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

Djordje20
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Djordje20 »

Sn1p3r napisao:Mogu samo da kazem da ima moj glas zato sto je symbian a za ostalo ne smem nista da komentarisem, inace nisam se susretao sa ovim fonom pa kapa dole za sve ostale komentare :oops:
Bolje da ne znas kakav mu je taj symbian!! :uhuh:
Zaboravio sam da kazem da je na slici u reklami kao bombona.Marketing-photoshop majstori odlicno znaju svoj posao....ma blje da ne komentarisem...U ostalom, da valja, neko bi ga i kupio i culo bi se za taj model...

Odgovori