Samsung Galaxy S9 / S9 plus
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Re: Samsung Galaxy S9 / S9 plus
AndroMan, noćne su mu ispale iznenađujuće dobro, mnogo bolje od većine primera sa YT recenzija.
----
Jedan (rekao bi, prililično realističan) YT osvrt na S9(+):
https://www.youtube.com/watch?v=Zu50zSl00ho
----
Jedan (rekao bi, prililično realističan) YT osvrt na S9(+):
https://www.youtube.com/watch?v=Zu50zSl00ho
- iKe
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
- :: S6 edge
- :: Nexus 7 2013
Ipak nisam izdržao da ga ne uzmem.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk

The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ike cestitam.Ti obicno imas medju prvima top model kad se pojavi ako se dobro secam 
Sent from my Nokia 8 TA-1012 using Tapatalk

Sent from my Nokia 8 TA-1012 using Tapatalk
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- iKe
- Mobil manijak
Hvala Sale. Pa da, sada sam se razmišljao da li da uzmem, jer nije baš značajan napredak, ali ipak sam hteo da probam i veći telefon, pa onda rekoh ajde da uzmem novi model.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Alal vera Ike, odlican izbor. Moze recenzija kasnije? 

-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 12. Maj 2012. 08:47
- :: Samsung Note8 duos
- :: Microsoft Lumia950XL
Kao sto sam obecao evo prvih utisaka, telefon mi je jutros stigao. Supruga zadovoljna i bojom i izgledom. Ekran cini mi se nijansu bolji nego na mom Note 8. Oreo zaista puno lepsi od 7.1 i naravno fluidniji. Otkljucavanje sa iris i face nisam isprobao ali verujem da je dobro odraden. Lilac purple boja zaista lepa, malo zagasita i prijatna oku. Prenos kablom sa jednog moba na drugi trajao sa svim azuriranjima cca 15 minuta.
Stereo zvucnici daju kristalno cisti zvuk i vrede svaku paru koju je mob skuplji.
Kameru cu probati sutra ali sam uveren da je i ona znacajno bolja od one na Note 8.
Ovde u CH je cena osnovnog modela od 64 gb od 969 do 999 chf.
U toj ceni i jos nekim dodatnim popustom koji imam sam dobio model duos od 256 gb i poklon Samsungove slusalice Gear IconX doduse crne boje.
Cena za moj telefon je bila 899,10 chf.
U akciji zamene sam dodao jos i jedan stari S6 edge za koji mi Samsung jos vraca 149 chf.
Tako da za krajnju cenu od 750 chf siguran sam da bolje nisam mogao proci.
Sledeci put javljam utiske o kameri i dodajem fotke telefona i primere fotografija samog S9 plus.
Lep pozz svima...
Stereo zvucnici daju kristalno cisti zvuk i vrede svaku paru koju je mob skuplji.
Kameru cu probati sutra ali sam uveren da je i ona znacajno bolja od one na Note 8.
U toj ceni i jos nekim dodatnim popustom koji imam sam dobio model duos od 256 gb i poklon Samsungove slusalice Gear IconX doduse crne boje.
U akciji zamene sam dodao jos i jedan stari S6 edge za koji mi Samsung jos vraca 149 chf.
Sledeci put javljam utiske o kameri i dodajem fotke telefona i primere fotografija samog S9 plus.
Lep pozz svima...
Neka lepo sluzi.
Bas smesno su racunali S6e, tuga.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Bas smesno su racunali S6e, tuga.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
@iKe, cestitke, odličan izbor. Obevezno napiši tvoje utiske, pogotovo poređenje sa S8. Najviše me zanima da li ti smeta veličina plus modela u odnosu na regularni S8. Takođe razmišljam da sa S8 pređem na S9 plus, ali kod S8 me kupila kompaktnost uređaja, a regularni S9 ne razmatram kao opciju jer ipak je hardverski slabiji od Plus modela.
Sent from my Samsung Galaxy S8 using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Znacajno bolja kamera malo morgnen.painmaster napisao:Kao sto sam obecao evo prvih utisaka, telefon mi je jutros stigao. Supruga zadovoljna i bojom i izgledom. Ekran cini mi se nijansu bolji nego na mom Note 8. Oreo zaista puno lepsi od 7.1 i naravno fluidniji. Otkljucavanje sa iris i face nisam isprobao ali verujem da je dobro odraden. Lilac purple boja zaista lepa, malo zagasita i prijatna oku. Prenos kablom sa jednog moba na drugi trajao sa svim azuriranjima cca 15 minuta.
Lep pozz svima...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
A ne, nego je ista kao na note 8...
Moze da bude bolja sto je valjda i normlano ali da bude znacajno to vec teska posla...
- iKe
- Mobil manijak
Hvala ljudi. Utiske ću izneti ovih dana. Tek sad se vratih iz šopinga sa ženom i svastikom, a to kao što znate uopšte nije lako. Nemanja, ono što me je začudilo na prvu je da mi veličina ne smeta. Ne deluje mi toliko veći kao što izgleda na slikama. Ali videću kako će biti nakon nekoliko dana korišćenja. Hteo sam veći model, jer osim što je Samsung napravio razliku između S9 i plus modela, pa mi je bilo nelogično da uzmem običan model, promenio se i moj način korišćenja. Sve više koristim telefon za video sadržaj i slične stvari, te mi je i s te strane više odgovarao veći model. Početni utisak je kao da nisam ni menjao telefon. Isti oblik, isti software, ali napominjem, praktično još ni ne koristim telefon, pa taj utisak nije baš merodavan.
Inače telefon sam uzeo u Vipu. Uz Neo 4, plaćanje u gotovom i to što sam dao stari telefon ( Siemens c55) izašao me je 69K. Što mislim da nije loša cena, još kada prodam S6e za nekih 200€ ispada da me je koštao manje od 400€.
Utisci ovih dana kad počnem da koristim telefon.
Inače telefon sam uzeo u Vipu. Uz Neo 4, plaćanje u gotovom i to što sam dao stari telefon ( Siemens c55) izašao me je 69K. Što mislim da nije loša cena, još kada prodam S6e za nekih 200€ ispada da me je koštao manje od 400€.
Utisci ovih dana kad počnem da koristim telefon.
Jeste dosta manji u ruci i laksi za koriscenje ali veci ekran i dosta bolja baterija mogu da odnesu prevagu. Bolje bi ti bilo da ides na S8+ nego na S9+. Premalo razlika za ovoliku cenu.znemanja napisao:@iKe, cestitke, odličan izbor. Obevezno napiši tvoje utiske, pogotovo poređenje sa S8. Najviše me zanima da li ti smeta veličina plus modela u odnosu na regularni S8. Takođe razmišljam da sa S8 pređem na S9 plus, ali kod S8 me kupila kompaktnost uređaja, a regularni S9 ne razmatram kao opciju jer ipak je hardverski slabiji od Plus modela.
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Ovo je prvi S Galaxy koji bi voleo da probam od pocetka da koristim.
Review: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy ... w-1734.php
Kamera perfektna!

Review: https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy ... w-1734.php
Kamera perfektna!
XIAOMI Mi 11 midnight grey
- znemanja
- Moderator
Neće mi S8 plus doneti ništa novo u odnosi na S8 jer su ispod haube identični. Baterija meni nije problem jer u kancelariji na stolu imam bezični punjač tako da se telefon dopuni u toku dana. Čak šta više često mi uveče oko 23h ostane oko 30-40%. Shodno mom načinu korišćenja telefona, jača baterija na S8 plus mi ne znači ništa. S' druge strana dimenzije S8 mi savršenu odgovaraju, a S9 neću jer je hardverski slabiji od S9 plus, tako da mi jedino ostaje da žrtvujem kompaktnost ako pređem na S9 plus.Batak napisao:Jeste dosta manji u ruci i laksi za koriscenje ali veci ekran i dosta bolja baterija mogu da odnesu prevagu. Bolje bi ti bilo da ides na S8+ nego na S9+. Premalo razlika za ovoliku cenu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
A sta ces dobiti sa S9+? Stereo zvuk i bolju poziciju fp-a? Nije vredno to tolike doplate.znemanja napisao: Neće mi S8 plus doneti ništa novo u odnosi na S8 jer su ispod haube identični. Baterija meni nije problem jer u kancelariji na stolu imam bezični punjač tako da se telefon dopuni u toku dana. Čak šta više često mi uveče oko 23h ostane oko 30-40%. Shodno mom načinu korišćenja telefona, jača baterija na S8 plus mi ne znači ništa. S' druge strana dimenzije S8 mi savršenu odgovaraju, a S9 neću jer je hardverski slabiji od S9 plus, tako da mi jedino ostaje da žrtvujem kompaktnost ako pređem na S9 plus.
Ako ti vec baterija zavrsava posao ne menjaj ti taj S8, neces dobiti nista.
- znemanja
- Moderator
Batak, slažem se sa tobom, upravu si, ali znaš onaj osećaj menjao bi čisto radi menjanja 
Svestan sam da S9/S9 plus nije neki upgrade u odnosu na S8 i S8 plus pogotovo kada se uzme u obzir cena.

Svestan sam da S9/S9 plus nije neki upgrade u odnosu na S8 i S8 plus pogotovo kada se uzme u obzir cena.
Znam, to i ja radim uvek.
Ali sada stvarno mislim da nema poente. Ni prosle godine, osim dizajna, nisu bile neke razlike izmedju S7 i S8. Ne bih ni menjao da nisu izbacili ono odvratno dugme konacno.
A i ovo zutilo sto se provlaci po testovima mi se uopste ne svidja. Jedino taj stereo zvuk i 2gb rama.

Ali sada stvarno mislim da nema poente. Ni prosle godine, osim dizajna, nisu bile neke razlike izmedju S7 i S8. Ne bih ni menjao da nisu izbacili ono odvratno dugme konacno.
A i ovo zutilo sto se provlaci po testovima mi se uopste ne svidja. Jedino taj stereo zvuk i 2gb rama.

Dzabe im sve, kad ga pixel 2 dere u stabilizaciji videa, opet... Strasno