na svom s9+ bixbija sam se rijesio tako sto sam kupio package disabler .... i lagano ukinuo sve sto mi ne treba .
Jeste, komentarišeš brend koji koristiš i to ti daje pravo da komentarišeš telefon koji u životu nisi video, a ja koristim Xiaomi i nemam pravo. Koja količina gluposti....mazzy napisao:Jes, toliko sam zagrizo da ovaj s10 plus necu kupiti nego cu cekati huawei mate ili op.
Ja bar komentarisem brend koji koristim, za razliku od tebe. Koristis jedan, pljujes drugi , hvalis treci.
[emoji106][emoji106]
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Povoljnije nego u SrbijiJorda napisao:Au, vidim i dalje se vode zestoke raspravke na forumu...![]()
Elem ja nisam mogao da se suzdrzim sada kad sam u USA. Dao sam moj S8, placam $190 odjednom i 36 meseci po $11. Zaista smesno za ovde uslove.
Javljam utiske kada stigne.
Toliko je i ovde,cak je i manja rata,cini mi se [emoji4]Drakenzen napisao:Kod mene je 40e mesečno telefon + postpaid tarifa (25e). Uključeno osiguranje od havarisanja uređaja(pucanje stakla i sl). Posle godinu dana imaš pravo da vratiš telefon i uzmeš novi a da ti oni otpisu preostale rate za stari....
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Slažem se! [emoji1787][emoji1787][emoji1303][emoji1303]dachakragujevac80 napisao:Od svih onih silnih pozadina koji skrivaju prednju kameru na S10+,ova je pobedila!