Posto sam juce kupio nov fon Nokia 6630, a neznam sta da radim sa ovim starim telefonom Samsung SGH-E860V, i resio sam da ga prodam, ali fora je da niko nece da ga kupi jer nece da mu radi internet. Znaci problem je sledeci: Bez obrzira koja je kartica u telefon (063,064...), bez obzira da li su podesavanja za wap tacna ili netacna telefon prilikom konekcije na internet blokira, zatim se restartuje i to je to... Isti problem mi se desava kada udjem u History, Clear Cache ili jednostavno ukucam neki URL... Lik gde sam kupio telefon kaze da mi takav "kvar" ne ulazi u garanciju (iako je imam jos nekih 2 meseca), a kaze da je to neki virus (znaci virus za JAVU!?), i da popravka kosta 25 eura. Pa molim sve koji vide ovo i koji znaju da rese ovaj problem da mi odgovore.
p.s. uzeo sam drugi telefon pa sam snimio to sto mi se desava (slika nije bas bas, ali moze da prodje), inace fajl mozete skinuti odavde - http://www.djordjevicfunghi.com/samsung.3gp - i veliki je 375 kb i u 3gp je formatu.
Pliz respond
internet problemi itd...
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 04. Nov 2006. 20:43
- Kontakt:
internet problemi itd...
I thought i had friends but in the end niggaz dies lonely...