SAMSUNG X680
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
SAMSUNG X680
Koristim dotični aparat i aparat je zbilja super ... Samo što sam već u par navrata primjetio da mi aparat ponekad obriše prva tri telefonska broja koji su po abecedi poredani na SIM kartici i da još nešto broj koji je memoriran na telefonu NE MOGU izbrisati mislim hoću ga obrisati i kao ono broj je obrisan a ubiti kad se vratim u imenik on je i dalje memoriran...PITANJE: Jeli tko primjetio na svom samsungu nešto slično? Vjerojatno mu treba promjeniti software... Zahvaljujem.
ovako,na memoriju telefona se prebacio jedan kontakt sa SIM kartice i kad sam ga htio obrisati znači govorim o memoriji telefona ga nije htjelo obrisati a u isto vrijeme kako sam ja pokušao obrisati taj kontakt je brisao kontakte sa SIM kartice... To je jedno drugo povremeno je aparat brisao kontakte koji su bili na SIM katici a da se na telefonu nije radilo ništa...kužiš? poslao sam ga jučer u ovlašteni servis u Zagreb....pa ćemo vidjeti!!! 

Bok!Dexter napisao:Pa izgleda da ti je skroz pobrljavio....a ti kontakti koji ti se vracaju da tako kazem kad ih obrishesh.jel su na telefonu ili sim-u?
Hvala sto si se javio na moj post...jučer mi je stigao mobitel sa servisa...dijagnoza kao što sam i sam sumnjao "swupdate" drugim riječima software update ili ti promjenili su software....za sad je ok ne briše kontakte... na servisu je bio ukupno 8 radnih dana...više nego zadovoljan sam kako su brzo "popravili" ili bolje rečeno ispravili grešku... Lijep pozdrav

to je meni brzo jer imao sam motorolu pa je isto software zezao i poslao u Zagreb na servis pod garancijom i tako 6 puta i 6 puta su mi slali ko foll novi mobitel za tjedan ili dva bi mi krepao....tako da sam ga doslovce razbio čekićem bacio u kantu i kupio nokiu 6610i i s njom sam bio u potpunosti zadovoljan i imao sam je 2 godine i još uvijek radi sve kao nova i da samo spomenem baterija na noki-i držala je 10 dana i kroz svo to vrijeme nisam promijenio bateriju i sad kad mi je samsung bio na servisu sam je koristio... anyway prošle godine bližio se "Dan republike " tj.moj rođendan 29.11. pa sam dobio samsung i zato sam mjenjao noki-u da nisam dobio samsung vjerojatno nebi mjenjao mobitel...a kako je kod vas mislim što se tiče popravka mobitela jesu korektni mislim brže bi otklonili kvar nego je to kod mene slučaj?kakve su kod vas motorole V3 isto se kvare ili je ta serija samo kod nas u Hrvatskoj?Dexter napisao:Brzo??Trebalo im je 8 dana da zamene softver?!Mada sad je to nebitno,vazno je da ti fon radi kako treba sada...