Samsung P860

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
ntesic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Jan 2007. 01:43

Samsung P860

Post od ntesic »

Da li se moze negde u inostranstvu i gde kupiti P860, naravno da radi i na nasim mrezama i kolika mu je odprilike cena?

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

vrlo zanimljiv fon ntesic- u . odavno se zanimam za njega . pogotovo sto je monoblok sa malim izvlacenjima na vrhu ,kao slajder . a za kupovinu mislim da je tesko nabaviti u Evropi . mozda u Engleskoj ali sumnjam . za istocno trziste je prvobitno namenjen i tamo i moze sad da se nabavi ali je zanimljivo , citam na raznim mestima , da ljudi koji su ga preko net-a , ili drugacije ,nabavili na primer u Hong Kongu ili Singapuru i doneli u Evropu ,koristili bez problema na gsm mrezi . znaci samo ga treba imati i koristiti ovde . moguce je da treba neko dekodiranje ali je to moguce uraditi sigurno jer iz par primera vidim da ga ljudi koriste u Evropi . 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

ntesic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ntesic »

Jel znas mozda gde bi se mogo nabaviti preko neta, mislim online kupovina, na eBay ga nema? I koja mu je okvirna cena?

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

nemam sad vremena bas da trazim ali znam da je moguce naci . idi na razne sajtove iz Hong Konga . tamo i u Australiji ga ima sigurno . evo ti na brzaka jedna link -- tj. oglas iz Perta , Australija , gde se nudi na prodaju samsung P860 izmedju ostalog . cena 260 US $ . imas mail pa im pisi . ako imas visu sa kojom moze da se placa preko neta , verujem da je moguce kod njih da se naruci .260 dolara americkih je oko 200 evra , samo vidi koliko ce da te kosta postarina i eventualno carina kod nas . kada bi sve to ispalo 100 evrica , mislim da se izuzetno isplati dati 300 evrica za ovaj samsung . proveri sa ljudima . ako naletim na nesto jos sutra , javljam .

http://perth.gumtree.com.au/perth/77/7424277.html

mada iskreno da ti kazem , ako si vec namerio da kupujes preko neta fon , pogledaj G-cam od Gigabyte-a . to je fon koji bih ja pre kupio od ovog samsunga . verovatno je skuplji od P860 ali samo da vidis kakve fotke pravi . skoro kao digitalac u toj klasi .

http://www.gsmarena.com/gigabyte_g_cam-1753.php

pozdrav . Vlada .

ntesic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ntesic »

Nije los ovaj G-cam Gigabyte, ali meni se licno vise svidja Samsung. Ja sam uspeo samo na jednom mestu da nadjem za online kupovinu (imam visu) ali nazalost nema Srbije u spisku zemalja za isporuku, a i cena kod njih je 350evra. Ako imas vremena i kada budes imao, mozda bolje znas mesta na kome mogu pogledati isto za kupovinu

Odgovori