Samsung D600- promena sa kineskog na engleski jezik

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
drakos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 31. Jan 2007. 14:46

Samsung D600- promena sa kineskog na engleski jezik

Post od drakos »

Kupila sam telefon Samsung D600. Medutim, kad ga upalih, imam sta i da vidim: sve je na kineskom jeziku! 8) Posto ne znam kineski, moze li neko da me navede kako da udjem u Settings i sta da izaberem, da bi mi meni bio na engleskom jeziku? Hvala svima unapred! :smutny:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Uputstvo na Srpskom:
http://www.samsung.com/download/Model_S ... l=SGH-D600
Podešavanje jezika ti je na menu page 9.2.1
Znam da je tel sada na Kineskom ali ako može makar malo da pomogne probaj da se snadješ ovako(prema logičkom redosledu)
1.In Idle mode, press <Menu>
and select Settings → Phone settings → Language.
2. Select a language
Tu bi sada trebalo da stoji:
Slika Što znači Kineski ;)
Puno sreće
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Heheh,bravo Gameforce da jako detaljnom objashnjenju! :) Znachi samo udji u meni i klikni 921 i izaberi koji jezik hocesh onda... :wink:

drakos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od drakos »

Hvala Vam najlepse! Uspelo!!! Sada se pitam gde li mi je screensaver, ali cu da procitam na uputstvu. Nego, da li moze da se instalira softver sa vise opcija sa jezicima? Imam samo kineski i engleski :uhuh:

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pa to odnesesh u servis i oni ti ubace drugi softver gde cesh imati josh jezika i pogledaj ovde foruma o D600 (ima 6 strana) i na 2-3 strani cesh naci verziju softver uz koju se dobijaju josh neke opcije itd. pa trazi da te ti ubace tu verziju onda... :wink:

drakos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od drakos »

Ljudi, pa meni su podvalili! Telefon je D 608! Znam ja da je to telefon za kinesko trziste, ali, bre, trazila sam D600!!! :x Sto je najgore, na racunu i na svim pratecim papirima pise D 600, a kad upalim telefon (sto nisam primetila juce), pise D 608!!! Sad me kao nesto smiruju, a videcemo da li ce da ga vrate, platila sam ga papreno!!! :o Razmisljam cak da ih tuzim ako mi budu pravili probleme. Da li neko zna koja su moja prava, s obzirom na to da su mi rekli da telefon nije skidan sa mreze?

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

drakos, ako su ti rekli da tel nije skidan sa mreze,tvoja prava su da trazis zamenu aparata za odgovarajuci ili povracaj novca,ako bilo sta od ova dva pokusaju da izvrdaju pripreti inspekcijom i tuzbom (kao sto si rekla) i gledaj kako menjaju izraz i boju lica
D500&E71

drakos
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od drakos »

Hvala ti mnogo!!! Danas sam, hajde, bila fina, ali taj gazda nikako da dodje u radnju, kao, nije tu, bice ujutru. Hvataju se za to sto sam telefon koristila za par poziva i kazu da ne mogu da mi vrate novac, jer je racun prosao kroz kasu. Au, kakvi prevaranti... A na racunu lepo pise D600, pa neka i inspekcija proveri... da ne bude da je meni nesto promaklo. A da li je moguce da je cena D600 21,000 dinara, i da ne bude skidan sa mreze? Moj muz kaze da je telefon koji nije skidan sa mreze mnogo skuplji. Ako vec moram da menjam za neki koji je skidan sa mreze, koja mreza je najbolja?

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Ma nema to veze,mogli su oni tebi da i u taj ubace softver od D600 i ne bi ni znala da je to D608 nego ih je mrzelo ili nisu imali vremena tako da...Nije to toliko ozbiljno...Recite im da vam daju normalan D600 ili da vam u taj postojici model ubace softver od D600 i da bude sve ok..Vecina telefona u Srbiji je skidana sa mreze samo shto oni pre nego shto kupite telefon ubace chist softver i vi mislite da nije skidan tako da vam je svejedno...Telefon k'o telefon je isti,samo softver se razlikuje jer je za kinesko trzishte...

Odgovori