samsung d520

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
ivanam
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 22. Feb 2007. 13:13

samsung d520

Post od ivanam »

Kako da povezem fon sa kompom preko blututa?Rekli su mi da treba da kupim neki cd(blutut) u servisu i da kosta 1000din. a meni se bas ne daju te pare pa ima te li bolje resenje???

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

kakv CD? treba ti bluetooth adapter za komp,ukoliko ga nemash.instalirash adapter na komp,pokrenesh bluetooth na kompu i telefonu,zadash kompu zadatak da pretrazi okolinu za aktivne BT uredjaje,on pronadje fon,kliknesh na ok,on ti trazi shifru,upishesh 0000,telefon ti zapishti,zatrazi istu shifru,upishesh i u njega,i sve je gotovo!nakon toga kad ocesh da shaljesh neshto sa fona,samo idesh u options>send>bluetooth>na komp(kako god da si ga nazvala),ili sa kompa na mob desni klik>send to>bluetooth>samsung d520,i to je to! :wink:

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

araphel, Saglasan ali...
Uz taj BTT koji kupi dobiće i CD sa korisničkim interfejsom i drajverima za isti :D
Polako.Očigledno je da se ne razume pa je pomešala sve info kojima su je nafilovali u radnji :wink:
To je ono što je čula verovatno.
Inače cene su tu negde.
Našao sam jedan Canyon Model : CN-BTU3 (USB 2.0 , BTT 1.2) koji je 10e pa ako te zanima pogledaj adresu OVDE KLIKNI
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

tako,je skroz sam zaboravio na to!mada je moj BT proradio i bez ikakvog diska. :blinky:

u svakom sluchaju,polako,pa ako zatreba pomoc mi smo tu...nemam bash taj d520,ali koristim d600 kao drugi telefon,ne verujem da je neka razlika u procedure,shtavishe,trebalo bi da je ista za manje vishe sve telefone.... :roll:

znachi slobodno pitaj

Odgovori