Naime do pre par nedelja sam telefon kačio preko USB-a na komp i Samsung PC Studio 3 programa. Taj kabl sam uzeo od ortaka koji je u međuvremenu prodao svoj telefon i dao je kabl uz njega. Od tada ja muku mučim sa BlueTooth-om i ovim telefonom. Imam gomislu slika koje hoću da prebacim na komp, ali mi to nepolazi za rukom, pošto nikako preko Samsung PC Studio 3 nemogu da se nakačim na telefon. Sam software koji sam dobio uz BT radi OK, ali samo za kopiranje na telefon, pošto sve slike, muziku koje imam na telefonu nemogu da vidim. Znači mogu samo da kopiram na telefon, ali ne i sa telefona. Kad na telefonu idem n a send over BT pa iskopiram na komp, uglavnom mi stiže poruka connection lost, i same slike koje kopiram niada nebudu cele a meni one naravno trebaju u svoj svojoj veličini.
Aj nek neko pomaže kako zna i ume pošto mi je ovo HITNO, tj popunio sam celu karticu od 512MB a imam dosta stvari (slika, filmića) koje hoču da sačuvam na računaru.
E770 i VELIKI problem sa BT
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Znam da je ovo pitanje odavno postavljeno, ali ipak sam ga nekako rešio. Problem je bio što preko PC Studia nikako nisam mogao da pristupim telefonu. Sam software od BT uređaja je pristupao telefonu, ali nisam video ništa osim foldera na istom. Jedino što sam mogao da uradim je da sa telefona šaljem fajl po fajl što me je jako smaralo, pa sam otišao u lokalnu prodavnicu računara, i uzeo card reader tako da samo izvadim karticu iz telefona, ubacim u card reader i sve je gotovo mnogo brže.
E sad imam sledeća pitanja:
Prvo; Da li je u ovaj telefon moguće ubaciti neki noviji software (ako ga ima) i kako. Prvenstveno sam hteo da dobijem opciju da kad gledam neki video klip da mogu da stisnem broj 1 (ili 2) kao na D600 i da dobijem sliku preko celog ekrana.
Drugo; Odakle bi mogao da poskidam neke java igrice za ovaj fon??
Treće; Da li negde u Srbiji može da se kupi dodatna baterija koja je većeg kapaciteta (ovde u Sremskoj Mitrovici su mi rekli da oni to nemaju, niti njihovi dobavljači). Ovo pitam pošto sam negde video da osim ovih 800mAh postoje i baterije od 1200mAh (što bi mi valjda povećalo upotrebljivost telefona sa 3dana na bar 4 i po, ako ne i 5).
Četvrto; Kako da zaštiti neki fajl?
Peto; Da li je nekako moguće napraviti nove foldere na telefonu/kartici, pošto telefon prepoznaje samo osnovne foldere?
Mislim da je to sve za sad. Ako mi padne još nešto napamet pitaću.
E sad imam sledeća pitanja:
Prvo; Da li je u ovaj telefon moguće ubaciti neki noviji software (ako ga ima) i kako. Prvenstveno sam hteo da dobijem opciju da kad gledam neki video klip da mogu da stisnem broj 1 (ili 2) kao na D600 i da dobijem sliku preko celog ekrana.
Drugo; Odakle bi mogao da poskidam neke java igrice za ovaj fon??
Treće; Da li negde u Srbiji može da se kupi dodatna baterija koja je većeg kapaciteta (ovde u Sremskoj Mitrovici su mi rekli da oni to nemaju, niti njihovi dobavljači). Ovo pitam pošto sam negde video da osim ovih 800mAh postoje i baterije od 1200mAh (što bi mi valjda povećalo upotrebljivost telefona sa 3dana na bar 4 i po, ako ne i 5).
Četvrto; Kako da zaštiti neki fajl?
Peto; Da li je nekako moguće napraviti nove foldere na telefonu/kartici, pošto telefon prepoznaje samo osnovne foldere?
Mislim da je to sve za sad. Ako mi padne još nešto napamet pitaću.